| | #21 (mesaj-linki) | |
| | Cvp: Ocz ram sorunu Q6600 P5Q Pro Alıntı:
Eger markaları Kingston ise bu markada 4 ram birden takıldığında uyumsuzluk olduğu biliniyor imkanın varsa başka bir markayla dene .. Kolay Gelsin | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Daemon Tools ve usb Sorunu
Bilgisayarlara Daemon Tools Yükledikten Sonra usbler çalışmaz oldu.. Donanımı görüyor yüklüyor ama açmıyor bilgisayarımdada gözükmüyor flash disk.. İnternette biraz araştırdım sanal disk ile usb disk aynı adımı ne alıyormuş ondan engelleniyormuş bende programı disable ile kapatıp kendi unistallı ile kaldırdım yeniden başlattım sorun düzelmedi.. biostan bu diskleri ayarlamak mı gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılacak.. Bu programı bilgisayarda aratıyorum herhangi bi dosyası kaldımı die system32'de bu dosyaları buluyor ![]() arkadaşlar format haricinde ne olursa lütfen paylaşın yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler.. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Donanım Sorunları
merhaba bendeki proplem kamerada KAMERA OLARAK mıcrosoft vx 7000 kullanıyorum windows vista home premıum işlemci: ıntel pentıum D cpu 3.00 ghz bellek 1,00 gb sıstem turu 32 bıt....PC de 3 oturum var ben admınıstratoru kullanıyorum dıscovery yı yukledıkten sonra kamerayı calıstırdıgımda ses ozellıgını kullanamaz oldum ama dıger oturum sahıplerı dıscovery kullanmadıgı ıcın kamerayı calıştırsakta proplem yasanmıyo mıcrosoft u aradım sıze yonlendırdıler sunuda ekleyeyım kamerayı acmadan sadece KAMERANIN ses ozellıgını actıgımda sorun olmuyo yardım ıcın sımdıden tesekkur konuyu s s s aradım ama onceden bır yerde okumus olmama ragmen bugun bulamadım buraya yazdıgım ıcın özür dılerım
Son Düzenleyen maviş sayıt; 1 Hafta Önce @ 17:03. Sebep: EKSIK BILGI | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 1066 ram format sorunu, |
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 16:18 |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 1 Hafta Önce 20:57 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | ThinkerBeLL | Üniversitelerimiz | 1 | 11-09-2008 03:48 |
| DTD - Donanım Tanımlama Dili | ThinkerBeLL | Mühendislik Bilimleri | 0 | 07-08-2008 17:31 |
| Bilgisayar Donanım Teknisyenliği | ahmed | Meslekler | 0 | 14-10-2007 16:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||