| | #1 (mesaj-linki) | |
| Donanım SorunlarıDurup dururken windows kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor,bir sürü yazı yazıyor hatadan dolayı windows kapatıldı fiziki bellekte fazla yer yok gibisinden daha çok şey yazıyor gerçi bilen biliyordur..ne yapmam gerekyior,bilgisayarın normal olarak gb hafızası gayet boş,başka bir sorun var herhalde.Yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Fan Sorunu
Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları
kardeşim bence senin sorunun bilgisayarında takılı bulunan donanımların yanlış yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum birde hdd bad sektör olup olmadığını gözden geçirsen iyi olur.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım SorunlarıVista 32 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver Vista 64 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben 915P-a7 combo anakart kullanıyorum üzerinde iki tane ddr,iki tanede ddr2 ram slotu var hepsini birlikte kullanabilirmiyim.ddr ile ddr2 beraber calışırmı acaba görüşleriniz için tşk
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım SorunlarıHayır. Maalesef böyle bir şansınız yok. Çünkü DD2 lerle DDR ların veriyolu farkı bulunur. Mesela DD2 lerin minimum hızı 533 MHz tir, DDR ların ise maksimum 400 MHz tir. Veriyolu farkları bulunduğu için kullanmanız imkansız. Anakartınızda RAM kullanacağınız zaman hızların aynı olması gerekmektedir. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar benim sorunum dvd çalışmıyor cd takabiliyom ama okumuyo görmüyo değiştirdim yine okumuyo yine görmüyo neyapmalıyım açil cevap lütfen
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Sanırım DVD okuyucunun Lazer gözü mrünü doldurmuş yada CD nin dönmesini saglayan mekanizma yeterli derecede verimli olamıyor bu yuzden CD okuma hızına yetişemiyor ve verileride görüntüleyememe sebebi oluşuyor. O Tip aygıtlarda tamir işi pek olmuyor sanırım yenilemen gerekebilir ... | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kullandıgım external hdd yı wındows tanımı0r , problem hdd de werılerı kaybetmeden kurtarmanın bı yolu warmı ??
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| donanim sorunlari, donanım sorun, donanım sorunları, donanım sorunu, fan sorunları, |
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 84 | 1 Hafta Önce 00:50 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| DTD - Donanım Tanımlama Dili | ThinkerBeLL | PC/Internet/Yazılım/Donanım | 0 | 24-06-2009 12:48 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | Blue Blood | Üniversitelerimiz | 2 | 09-02-2009 16:23 |
| Bilgisayar Donanım Teknisyenliği | ahmed | Meslekler | 0 | 14-10-2007 16:01 |