Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-10-2007   #1 (mesaj-linki)
Donanım Sorunları

Durup dururken windows kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor,bir sürü yazı yazıyor hatadan dolayı windows kapatıldı fiziki bellekte fazla yer yok gibisinden daha çok şey yazıyor gerçi bilen biliyordur..ne yapmam gerekyior,bilgisayarın normal olarak gb hafızası gayet boş,başka bir sorun var herhalde.Yardımcı olursanız sevinirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-10-2007   #2 (mesaj-linki)
Fan Sorunu

Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?
Eski 25-11-2007   #3 (mesaj-linki)
leon_cdf
Cvp: Donanım Sorunları

kardeşim bence senin sorunun bilgisayarında takılı bulunan donanımların yanlış yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum birde hdd bad sektör olup olmadığını gözden geçirsen iyi olur.
Eski 28-11-2007   #4 (mesaj-linki)

mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim
Eski 29-11-2007   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
buz gözlü adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim

Vista 32 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver

Vista 64 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
dell fan calışmıyor, donalım sorunları, donanim sorunlari, donanim sorunlari sorunları, donanım sorun, donanım sorunları, donanımsorunları, fan sorunları, vista donanım sorunu, vista fan çalışmıyor,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.23945808 saniyede (23.40% PHP - 76.60% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR