| | #1 (mesaj-linki) |
Donanım Sorunları Durup dururken windows kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor,bir sürü yazı yazıyor hatadan dolayı windows kapatıldı fiziki bellekte fazla yer yok gibisinden daha çok şey yazıyor gerçi bilen biliyordur..ne yapmam gerekyior,bilgisayarın normal olarak gb hafızası gayet boş,başka bir sorun var herhalde.Yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Fan Sorunu
Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Donanım Sorunları
kardeşim bence senin sorunun bilgisayarında takılı bulunan donanımların yanlış yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum birde hdd bad sektör olup olmadığını gözden geçirsen iyi olur.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Donanım Sorunları
mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: Donanım Sorunları Alıntı:
Vista 32 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver Vista 64 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| dell fan calışmıyor, donalım sorunları, donanim sorunlari, donanim sorunlari sorunları, donanım sorun, donanım sorunları, donanımsorunları, fan sorunları, vista donanım sorunu, vista fan çalışmıyor, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||