Donanım Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-10-2007   #1 (mesaj-linki)
efsanemre
Donanım Sorunları

Durup dururken windows kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor,bir sürü yazı yazıyor hatadan dolayı windows kapatıldı fiziki bellekte fazla yer yok gibisinden daha çok şey yazıyor gerçi bilen biliyordur..ne yapmam gerekyior,bilgisayarın normal olarak gb hafızası gayet boş,başka bir sorun var herhalde.Yardımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-10-2007   #2 (mesaj-linki)
efsanemre
Fan Sorunu

Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?
Eski 25-11-2007   #3 (mesaj-linki)
leon_cdf
Cvp: Donanım Sorunları

kardeşim bence senin sorunun bilgisayarında takılı bulunan donanımların yanlış yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum birde hdd bad sektör olup olmadığını gözden geçirsen iyi olur.
Eski 29-11-2007   #4 (mesaj-linki)
buz gözlü

mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim
Eski 29-11-2007   #5 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

buz gözlü adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb arkadaslar ben yeni vista ultimet kurdum ama driver sorunum var bulamadim: eger NVIDIA GeForce Fx Go5200 varasa vista icin pc ınspıron 8600- intel 1.400mhz marka dell tsk ederim

Vista 32 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver

Vista 64 Bit için NVIDIA GeForce FX Go5200 Driver
Eski 19-12-2007   #6 (mesaj-linki)
pasaefendi

arkadaslar ben 915P-a7 combo anakart kullanıyorum üzerinde iki tane ddr,iki tanede ddr2 ram slotu var hepsini birlikte kullanabilirmiyim.ddr ile ddr2 beraber calışırmı acaba görüşleriniz için tşk
Eski 19-12-2007   #7 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

pasaefendi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben 915P-a7 combo anakart kullanıyorum üzerinde iki tane ddr,iki tanede ddr2 ram slotu var hepsini birlikte kullanabilirmiyim.ddr ile ddr2 beraber calışırmı acaba görüşleriniz için tşk

Hayır. Maalesef böyle bir şansınız yok. Çünkü DD2 lerle DDR ların veriyolu farkı bulunur. Mesela DD2 lerin minimum hızı 533 MHz tir, DDR ların ise maksimum 400 MHz tir. Veriyolu farkları bulunduğu için kullanmanız imkansız. Anakartınızda RAM kullanacağınız zaman hızların aynı olması gerekmektedir.
Eski 13-01-2008   #8 (mesaj-linki)
resai3455

slm arkadaşlar benim sorunum dvd çalışmıyor cd takabiliyom ama okumuyo görmüyo değiştirdim yine okumuyo yine görmüyo neyapmalıyım açil cevap lütfen
Eski 16-01-2008   #9 (mesaj-linki)
newulation

resai3455 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar benim sorunum dvd çalışmıyor cd takabiliyom ama okumuyo görmüyo değiştirdim yine okumuyo yine görmüyo neyapmalıyım açil cevap lütfen

Sanırım DVD okuyucunun Lazer gözü mrünü doldurmuş yada CD nin dönmesini saglayan mekanizma yeterli derecede verimli olamıyor bu yuzden CD okuma hızına yetişemiyor ve verileride görüntüleyememe sebebi oluşuyor. O Tip aygıtlarda tamir işi pek olmuyor sanırım yenilemen gerekebilir ...
Eski 20-09-2008   #10 (mesaj-linki)
mcx

kullandıgım external hdd yı wındows tanımı0r , problem hdd de werılerı kaybetmeden kurtarmanın bı yolu warmı ??
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
donanim sorunlari, donanım sorun, donanım sorunları, donanım sorunu, fan sorunları,
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
E-Mail Sorunları anobis MSN Teknik Destek/Bilgiler 84 1 Hafta Önce 00:50
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 08-09-2009 00:44
DTD - Donanım Tanımlama Dili ThinkerBeLL PC/Internet/Yazılım/Donanım 0 24-06-2009 12:48
Türkiye Üniversitelerinin Sorunları Blue Blood Üniversitelerimiz 2 09-02-2009 16:23
Bilgisayar Donanım Teknisyenliği ahmed Meslekler 0 14-10-2007 16:01