| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım)
Selam, aynen bu şekilde format atmaya çalıştım dün pcye ama ses driverını yükleyemiyorum ayrıca live msn yükleyemiorm hata verio ne yapmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım)
benim pc de cd room gostermiyor bot o yüzden boot kabul etmiyor hata veriyor yardım edin lütfen yoqsa cöpe atacam pc ^^ Son Düzenleyen zeynebe; 08-05-2008 @ 04:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) saol paylasım için.....! | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) Alıntı:
CD-Rom un arkasındaki kabloyu bağlantısını ve anakartla olan bağlantısını kontrol edin. Bunlarda bir sorun yoksa başka bir IDE kablosu deneyin veya takılı olan IDE kablosunun uç bölümü bağlıysa bir de orta bölümdeki bağlantıyı takarak deneyin. Harddiskle aynı kabloyu kullanıyorsa başka bir kabloyla denemeye çalışın. Aksi takdirde başka bir CD-Rom/CD-RW/DVD-Rom/DVD-RW bulmanız gerekecek Alıntı:
Ses driver ını yüklemeniz için Realtek, C-Media vs. hangisini kullanıyorsanız ona ait kurma .exe si olmalı. Driver ı bulamıyorsanız, ses kartı modelini söylerseniz yardımcı olabilirim size. Messenger ı da kuramamanızın sebebi Windows Installer Hizmetinin yüklenmemiş olmasından kaynaklanıyor. Formatta yüklenen hizmet Messenger ın kullandığı hizmetin sürümünden düşük kaldığı için kabul etmeyecektir. Aşağıdaki linkten gerekli hizmeti indirirek kurulum yaparsanız messenger ı kurabilirsiniz. Windows Installer 3.1 | |||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) Verilmiş Bir Konu Hemde Aynı yazılar Ve Resimler Verilen Konu Ayrıca Sabit Konu.. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| pc ses kurulumu, realtek kurulumu, ses kurulumu, windos xp, windows xp ses, windows xp ses driver, windows xp ses kurulumu, windows xp yükle, windows xp yükleme resimli anlatım, xp ses kurulumu, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||