Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-05-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım)

kardes anlattıgın gıbı format cektım ben ama sonunda ne sıfre ıstedı nede bısey sastım kaldım bıraz bu konuda yardım etsene ha özel mesaj at
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-05-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) Cvp: Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım)

Alıntı:
CaNQueRoN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardes anlattıgın gıbı format cektım ben ama sonunda ne sıfre ıstedı nede bısey sastım kaldım bıraz bu konuda yardım etsene ha özel mesaj at
Format atıldıktan sonra oturumun şifreli açılmasını kastediyorsunuz sanırım. Sadece Administrator oturumu için şifreleme yapılır. Kullanılacak oturum için şifre koyulmamaktadır. Bu şifreleme durumu format anında koyulmaz. Siz normal olarak oturumu açtığınız zaman Denetim Masası > Kullanıcı Hesaplarına girin ve burada oluşturduğunuz kullanıcı ismine tıklayarak parola oluştur bölümüne girdiğinizde buradan yapabilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:18Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10482597 saniyede (38.50% PHP - 61.50% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR