Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 10-03-2007   #46 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

Alıntı:
PHoeNixXx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
administrator oturumu secenekler arasında yok ben gidip adminstratoru kendimle deiştirmişim bilgisayar acılır acılmaz oturum olarak sadece benim oturumum cıkyor

aaaaaa tmm yaptım öle ama admistratorun adını tam olarak yazmam gerekiyor galiba cünkü burda silinmiş ya eger adminstratorle kendimi deiştirdiysem tekrar eski haliyle acılırmı peki biliyorum cok yordum sseni ama napabiliirm cok kötü oldu bilgisayar
Evet açılır Administrator oturumu Windows'un kendi Admin oturumudur. Normalde eğer bilgisayarınızda bir veya daha fazla Admin oturumu varsa Administrator oturumu kullanıcı oturum açma seçeneklerinde gözükmez. Administrator Oturumuyla oturum açar kendinize Administrators grubuna dahil bir kullanıcı oluştururasanız Administrator oturumunu kapattıktan soran sadece yeni oluşturduğunuz oturum gözükücektir...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-03-2007   #47 (mesaj-linki)
PHoeNixXx
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

Teknixs cok cok tşk ederim yardımın dokundu((=
Eski 10-03-2007   #48 (mesaj-linki)
yesimcalik82

ben 2 gün önce pc ye format attım ama nedense önceden denetim masasında güvenlik duvarı filan vardı ama şimdi yok . xp kullanıyorum.ayrıca önceden işletim sistemim fat32 di simdi nfts kulanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor. yardımınızı bekliyorum...
Eski 10-03-2007   #49 (mesaj-linki)

Alıntı:
yesimcalik82 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben 2 gün önce pc ye format attım ama nedense önceden denetim masasında güvenlik duvarı filan vardı ama şimdi yok . xp kullanıyorum.ayrıca önceden işletim sistemim fat32 di simdi nfts kulanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor. yardımınızı bekliyorum...
Bu sisteminizin kullandığı Dosya Sistemi (Fat32 yada NTFS) ile alakalı bişey değil. Service Pack 2 kurduğunuzda Güvenlik duvarı çıkar. Sp2 yamasıyla gelen bir özelliktir.
İnternetten indirebilirsiniz biraz büyük bir dosyadır ama link verebilirim.

Service Pack 2 Download
http://ftp.anadolu.edu.tr/Service_Pa...35-SP2-TRK.exe
Eski 19-03-2007   #50 (mesaj-linki)

Arkadaslar oncelikle herkese selam,benim sorunum,bilgisayarim coktu,recovery disk ise yaramiyor,pc yi nasil kurtaracagiz bir bilgisi olan mutlaka vardir,yeni bilgisayar aldim ama bunuda yeniden kurmak istiyorum,simdiden tesekkur
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayara format nasıl açılır, bilgisayarın oturum açma şifresi nasıl açılır, format nasıl açılır, pc format şifresi, service pack 2 format, service pack 2 format atma, service pack 2 ye nasıl format atılır, sp2 format atmak, sp2 format şifresi, xp pack 2 format nasıl atılır, xp sp2 format atılır, xp sp2 format nasıl atılır, xp sp2 format şifresi, xp sp2 formatı nasıl atılır, xp sp2 ye format atma,
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09560609 saniyede (51.86% PHP - 48.14% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR