| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)İşletim sistemi belirtilmediği için her iki sistem içinde driver verdim. Windows XP 32 bit için NVIDIA GeForce 6 serisi Driver'ı Windows Vista 32 Bit için NVIDIA GeForce 6 Serisi Driver'ı | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
değerli arkadaşların benim adım caner ben pc'ye ilk defa format atacağım kendim bir kere atmaya çalışmışdım ama yanlış bişeyler yapmışdım tabi o zamanlar benim internet falan yokdu şimdi oldu ve bu konun ilk anlatışlarını yazıcıdan çıkarttım (unuttursam bakarım diye )şimdi benim 2 sorunum olacak 1) bu windows xp ye format atarken C ile D mi formatlanıyor yoksa sadece C mi eger sadece C ise D ye de nasıl atabilirim. 2) benim klavye USB girişlidir format atar iken Usb sistemi algılarmı yani kod. falan yazmak istediğimde yazarmı yarın pc ye format atmayı düşünüyorum güvenliği için orjinal bir anti-virüs alacağım sorunlarıma cevap verirseniz sevinirim saygılarımla... herkeze iyi günler | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)1 - Harddisk C ve D diye iki bölümden oluşuyorsa format anında sistem size iki bölüm olduğunu ve hangisini seçmek istediğinizi sorar. C yi seçip format atmak isterseniz sadece bu bölüme biçimlendirme yapılır. İşletim sistemini C bölümüne kurduktan ve işlemler bittikten sonra yine format atma bölümünde bu defa D ye format atabilirsiniz. 2 - Sorun çıkartabilir de çıkartmayabilir de; bazı Windows kurma CD'leri SATA RAID destekli bileşenleri görmez, bunun içinde disketle yüklemek gerekir. Söylediğim sorun da sizinkine benziyor, Kurtarma CD sinin özelliklerine bağlı bir durum ancak yeni XP lerde böyle bir sorun yok. Bunun içinde herhangi bir kod veya işlem yapmanıza gerek yok. | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| |||||||||||||
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
| acil yardım
benim pc ye format atacaktım tüm dosyaları (D) sürücüsüne yükledim format atarken c diskisini siliyordum yanlışıkla d bölümünü sildim format attıktan sonra dye biçimlendirmeniz gerekiyor diyor içindeki dosyaları kurtarabilirmiyiz çok önemli hayat memat meselesi ne olur yardım | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
| Cvp: acil yardımRestorer 2000 ile daha önceden bilgisayarinizdan sildiginiz dosyalari geri getirebilirsiniz.Üstelik bu dosyaları geri dönüşüm kutusunda silseniz bile geri getirebilirsiniz.Program Fat32 ve NTFS ile uyumludur. Programın 2 versiyonu var.Biri standart versiyon diğeri professional versiyon.İkisininde linkleri aşağıda. STANDART Sürümü indirmek için tıklayın. PROFESSIONAL Sürümü indirmek için tıklayın. | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
| lütfen bakın!!
arkadaşlar ben pc me format attım . yeniden başlattı 2 tane microsoft var 1. si format atılmış olan 2. si ise format atılmamış olan ben 1.sini silme istiyorum nasıl silincek?
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| Cvp: lütfen bakın!!Bakınız: Ek 169 | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |||||
http://rapidshare.com/files/117536186/Au...Remove.bat.html İkinci yol ise aşağıdaki kodlar. @echo on taskkill /im explorer.exe /f taskkill /im wscript.exe start reg add HKCU\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion \\EXplorer\\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f start reg import kill.reg del c:\\autorun.* /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\autorun.* /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\uxdei*.* /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\amvo.exe /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\amvo0.dll /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\amvo.dll /f /q /a /s del %SYSTEMROOT%\\system32\\amvo1.dll /f /q /a /s del d:\\autorun.* /f /q /a /s del e:\\autorun.* /f /q /a /s del f:\\autorun.* /f /q /a /s del c:\\uxdei*.* /f /q /a /s del d:\\uxdei*.* /f /q /a /s del e:\\uxdei*.* /f /q /a /s del f:\\uxdei*.* /f /q /a /s del c:\\amvo.exe /f /q /a /s del d:\\amvo.exe /f /q /a /s del e:\\amvo.exe /f /q /a /s del f:\\amvo.exe /f /q /a /s del c:\\amvo0.dll /f /q /a /s del d:\\amvo0.dll /f /q /a /s del e:\\amvo0.dll /f /q /a /s del f:\\amvo0.dll /f /q /a /s del c:\\amvo.dll /f /q /a /s del d:\\amvo.dll /f /q /a /s del e:\\amvo.dll /f /q /a /s del f:\\amvo.dll /f /q /a /s del c:\\amvo1.dll /f /q /a /s del d:\\amvo1.dll /f /q /a /s del e:\\amvo1.dll /f /q /a /s del f:\\amvo1.dll /f /q /a /s start reg add HKCU\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion \\run /del amvo.exe del cfmon.exe start explorer.exe Bu kodları aynen notpad defterine dosyaismi.bat olarak kayıt edin ve çift tıklatıp çalıştırın. Her ihtimale karşı standart kipte çalıştırın olmuyorsa güvenli kipte deneyin. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, atılır, format, resimli |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 5 | 11 Saat Önce 02:13 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |