Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-03-2007   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
Alıntı:
shadow3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar oncelikle herkese selam,benim sorunum,bilgisayarim coktu,recovery disk ise yaramiyor,pc yi nasil kurtaracagiz bir bilgisi olan mutlaka vardir,yeni bilgisayar aldim ama bunuda yeniden kurmak istiyorum,simdiden tesekkur
Bilgisayarınız açılırken F8 e basıyoruz. Karşımıza başlangıç menüleri geliyor. Yön tuşları ile çalışan en son ayarlarımı seçip enterliyoruz. İlk olarak bunu deneyin.

Sonuç alamazsanız yine aynı şekilde yapın fakat bu sefer Güvenli Kip te başlamayı seçin. Güvenli kipte başlarsa Sistem geri yükleme yapın.

Eğer buda sonuç vermezse en yakın bilgisayarcıya götürün. Yedeklerinizi alıp sistemi yeniden kursun. Tabi siz biliyosanız siz kurun .))
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-03-2007   #52 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
bilsem kuracagim zaten)bu yuzden yardim istiyorum,birinden microsoft tan yeniden windows indirmen lazim gibi birsey duydum,bu nasil oluyor,amacim kendim ugrasip birseyler yapmak,yok burdan olmaz diyorsaniz caniniz sa olsun.
Eski 19-03-2007   #53 (mesaj-linki)
Alıntı:
shadow3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilsem kuracagim zaten)bu yuzden yardim istiyorum,birinden microsoft tan yeniden windows indirmen lazim gibi birsey duydum,bu nasil oluyor,amacim kendim ugrasip birseyler yapmak,yok burdan olmaz diyorsaniz caniniz sa olsun.

Daha önce hiç yapmadıysanız yapamazsınız. Çünki anlatmayla yapılacak birşey değil. Dos komutlarını iyi bilmeniz lazım. Arkadaşın dediği gibi Servisinize başvurun ve onlarla halledin...
Eski 18-04-2007   #54 (mesaj-linki)
neseli85
Eline sağlık çok güzel anlatmışsın ama başındaki olayı yapamadımki yani cd yi kuramadım dediğin yerleri uygulayım. Bu bios ayarları bi anlatsan tam süper olucak neleri değiştirmemiz gerektiğini falan
Eski 22-04-2007   #55 (mesaj-linki)
benim sorunum cd taktığımda format atılmıyor normal pc açılışını yapıyor neden acab bilgisayarcıya götürüyorum frmat atıyor ama parada alıyor
bu konuda yardımcı olun lütfen
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cd nasıl format atılır dos ile format nasıl atılır dos komutlarıyla format atmak dos komutuyla format atma format and recover to an existing format atılmıyor frmat atma kurşun nasıl atılır nokİacep telefonuna format atilmiyor pc format atma nasıl oluyor pc format atılmıyor neden recovery atmak recovery cd ile format resimli windows da format nasıl atılır ıl format atılır
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Kültür 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:06
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09566402 saniyede (59.41% PHP - 40.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR