| | #51 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)Alıntı:
Sonuç alamazsanız yine aynı şekilde yapın fakat bu sefer Güvenli Kip te başlamayı seçin. Güvenli kipte başlarsa Sistem geri yükleme yapın. Eğer buda sonuç vermezse en yakın bilgisayarcıya götürün. Yedeklerinizi alıp sistemi yeniden kursun. Tabi siz biliyosanız siz kurun .)) | ||
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
bilsem kuracagim zaten )bu yuzden yardim istiyorum,birinden microsoft tan yeniden windows indirmen lazim gibi birsey duydum,bu nasil oluyor,amacim kendim ugrasip birseyler yapmak,yok burdan olmaz diyorsaniz caniniz sa olsun.
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)Alıntı:
Daha önce hiç yapmadıysanız yapamazsınız. Çünki anlatmayla yapılacak birşey değil. Dos komutlarını iyi bilmeniz lazım. Arkadaşın dediği gibi Servisinize başvurun ve onlarla halledin... | ||
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Eline sağlık çok güzel anlatmışsın ama başındaki olayı yapamadımki yani cd yi kuramadım dediğin yerleri uygulayım. Bu bios ayarları bi anlatsan tam süper olucak neleri değiştirmemiz gerektiğini falan
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
benim sorunum cd taktığımda format atılmıyor normal pc açılışını yapıyor neden acab bilgisayarcıya götürüyorum frmat atıyor ama parada alıyor ![]() bu konuda yardımcı olun lütfen | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Kültür | 1 | 15-09-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||