| | #121 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
| |||||
|
| | #122 (mesaj-linki) | |||||
Yedek bir sürücü açın: Bilgisayarım sağ tık yönet. Bu bölümde diskler var buradan yeni bölüm oluşturabilirsiniz. (Birim küçült seçeneği) Yada cd veya belleklere yedeklerinizi alabilirsiniz. | |||||
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben netbook kullanıyorum bazı sitelere baktım netbooklara format atmanın yollarını gösteriyorlar ama bunu yapabilmek için windows'un çalışır durumda olması gerekiyor yani windows'u çökmuş bir netbook'a nasıl format atılır bunu soruyorum Şimdiye kadar karşılaştığım problemler 1- Virüs'ün D'ye zıplamış olmasından kortuğum için virus tekrar D'den C'ye zıplarsa diye sadece C'ye format atmam yetmiyor (Ben tüm önemli dosyalarımı D'de tutarım bu yüzden D'ye format atmak istemiyorum) 2- Bu virus çok kıl McAfee'nin herşeyi virus olarak algılamasını sağlıyor sayesinde application adı altında bulunan tüm dosyalar gitti NOT: Belki bilmiyorsunuzdur Netbookların CD-ROM ' u yok | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar zor geldiyse bir de beni dinleyin başlat >denetim masası > kullanıcı hesapları > yeni hesap oluştur > orada 2 seçenek var bilgisayar yöneticisi yada sınırlı siz bilgisayar yöneticisine tıklayın ve tamam deyin.. sonra bilgisayarımın simgesine sağ tıklayın yönet deyin sonra orada sol tarafta yerel kullanıcılar ve gruplar yazıyor tıklayın ona ve sağ tarafta users ve gruplar çıkıyo siz users e tıklayın orada sizin yöneticiniz gözüküyor oradan kullandığınız yöneticiyi silin yenisi kalsın ama!!!!!!!!!!!!! şuan eski hesabı kapatın öteki hesapla girin bu işlemi gerçekleştirin format gibi oluyor zamanda almıyor hem...... | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
bende vista starter var ama hiç memnun değilim xp ye cevirmek istiyorum.. denilenleri yapmaya başladım.. klasik mavi windows ekranı geldi , windows yükleniyor yazdı fakat 10 sn sonra BİR HATA MEYDANA GELDİ WİNDOWS KAPATILDI yazıyor.. xp yi yükleyemiyorum.. ben mi bi yerde hata yapıyorum acaba ? yardımcı olur msuunuz ? | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| sptd.sys hatası ve format atamamak Selamlar, Az önce mutlu mesut bilgisayarımı kullanırken pat diye kapandı sonra yeniden açıldı önce masaüstü gözüktü akabinde tekrar kapandı. Derken tekrar açılmaya başladı bu sefer olağan şekilde başlat ya da güvenli modda aç seçenekleri çıktı bende güvenli mod u seçtim. Güvenli modda açılmaya çalışırken o siyah ekranda en altta sptd.sys yazısı çıktı. İptal etmek için esc basın yazıyordu neyse bekledim. Sonra tekrar kapandı derken yine başa döndü güvenli mod, olağan şekilde başlat falan filan.. Bu kez güvenli mod u seçip esc denen yerde esc'e bastım. Bu sefer tekrar kapandı yeniden seçenekler ekranına döndü. Bilgisayar güvenli modda bile açılmıyor. Akabinde diğer bilgisayarda usbden livexp yapmaya çalıştım ancak dostaki 5. seçenekte takıldı. Başaramadım. Son çare format atmak için win xp cd sini taktım bu kez de güvenli mod, olağan şekilde başlat, en son iyi yapılandırma ekranından kurtulamadım... Sorunum nedir arkadaşlar format bile atamıyorum. Cd yi takınca kendi otomatik format ekranına gelmesi gerekmez mi? Format bile atılmıyorsa yeni hd mi alacağım yani | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
Bios'tan ya da boot seçeneklerinden (Bios için genellikle Del tuşuna, Boot seçenekleri için F12 tuşuna basmanız gerekmektedir) açılış aygıtı olarak CD-Rom'u belirtmeniz gerekiyor.
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
resimli demişşiniz resimler yok
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
arkadaşım format cd sini taktıgında yazıları iyi oku c yi silmeden nasıl format atarsın ki yani c yi sen silecektin
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bios ayarları format, format bios ayarları, usb den format atma, usb den format atmak, vistaya format nasıl atılır, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 4 | 4 Hafta Önce 21:31 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |