Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-05-2007   #61 (mesaj-linki)
ayay34
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

flash diskim ve dijital kameramı aldığımda içinden tanıtım cdsi çıkmadı başka bilgisayarlarda denedim ikiside çalışıyor benim bilgisayarımda ((donanımın kurulumunda hata oluştu diyor)) usb dosyalarından biri silinmiş olabilir diye söylediler ama çok iyi anlamıyorum bilgisayardan
Çalışmayan program ise ares lite daha önce müzik indirebiliyordum acaba problemmi oluştu diye silip tekrar kurdum fayda etmedi ilginiz için çok tşk ederim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-05-2007   #62 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

Alıntı:
ayay34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
flash diskim ve dijital kameramı aldığımda içinden tanıtım cdsi çıkmadı başka bilgisayarlarda denedim ikiside çalışıyor benim bilgisayarımda ((donanımın kurulumunda hata oluştu diyor)) usb dosyalarından biri silinmiş olabilir diye söylediler ama çok iyi anlamıyorum bilgisayardan
Çalışmayan program ise ares lite daha önce müzik indirebiliyordum acaba problemmi oluştu diye silip tekrar kurdum fayda etmedi ilginiz için çok tşk ederim
Usb Driverları çoğu yeni sistemlerde özellikle SP1 veya 2 (Windows Service Pack 1-2 ) yamalarından birisini yüklediğinizde otomatik olarak güncellenir ve kendi driver sürücülerine ihtiyaç olmadan yüklenir.
Bilgisayardan anlamıyorsanız en yakın teknik servise götürmeniz tavsiye ederim.
ama bir kaç öneride bulunabilirim yinede...

Ares Lite'ın verdiği hata yada kullanamamanızın nedeni nedir? Yani çalışmıyormu yoksa hata veripğ kendinimi kapatıyor; yada tıklarsınız simgesine hiçbirşey açılmaz bu tarz bir sorunmudur acaba ?
Eski 11-05-2007   #63 (mesaj-linki)
kej23

arkadaşım ellerine sağlık ama nasıl verdiğin link ten indirecez ben indiremedim
Eski 11-05-2007   #64 (mesaj-linki)

Alıntı:
kej23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım ellerine sağlık ama nasıl verdiğin link ten indirecez ben indiremedim
Link sağlam çalışıyor. linke tıkladığınızda SP2 yüklüyse yukarıda bir düz bant belirir gri. Buna tıklayıp dosyayı karşıdan yükle dediğinizde indirirsiniz...
Eski 11-05-2007   #65 (mesaj-linki)

sonunda yapabldm ellerınıze saglık
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
driver olmadan bilgisayara format atma, flash diskime nasıl format atabilirim, format cdsini tanıtma, karsıdan format yukleme, müzik yukleme formati, usb aracı ile format, usb bilgisayardan müzik nasıl yüklenir, usb de nasıl müzik atılır, usb flaşh diskle format at, usb format atma, usb format atma araçları, usb ile nasıl müzik atılır, usb nasıl format atılır, usb yer nasıl format atılır, çalışmayan bilgisayara format atmak,
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10312104 saniyede (56.42% PHP - 43.58% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR