| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
flash diskim ve dijital kameramı aldığımda içinden tanıtım cdsi çıkmadı başka bilgisayarlarda denedim ikiside çalışıyor benim bilgisayarımda ((donanımın kurulumunda hata oluştu diyor)) usb dosyalarından biri silinmiş olabilir diye söylediler ama çok iyi anlamıyorum bilgisayardan Çalışmayan program ise ares lite daha önce müzik indirebiliyordum acaba problemmi oluştu diye silip tekrar kurdum fayda etmedi ilginiz için çok tşk ederim | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Alıntı:
Bilgisayardan anlamıyorsanız en yakın teknik servise götürmeniz tavsiye ederim. ama bir kaç öneride bulunabilirim yinede... Ares Lite'ın verdiği hata yada kullanamamanızın nedeni nedir? Yani çalışmıyormu yoksa hata veripğ kendinimi kapatıyor; yada tıklarsınız simgesine hiçbirşey açılmaz bu tarz bir sorunmudur acaba ? | ||
|
| | #63 (mesaj-linki) |
arkadaşım ellerine sağlık ama nasıl verdiğin link ten indirecez ben indiremedim
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
sonunda yapabldm ellerınıze saglık
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Mimarlık | 1 | 15-09-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||