| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
bilgisayarımı açtığımda mavi bir ekran geliyo ne yapabilirim
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
format atarken sabit disk bulunamadığı için fortmat atamıyorum aysa pc açılıyor sorun ne olabilir?
| |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
ya kardeş format işini güzel anlatmişsin da benim başka bir sorum olcak ben c: yi 0 ladim sonra windows xp kurdum dedim kukurken %57 den sonra bana deişik hatalar verdi yani bazı dosyarları yüklemedi tam 28 tane dosya yüklenmedi aca bu pc denmi yoksa cd denmi kaynaklanıyo p3.sys ks1sys parport.sys swenum.sys daha bürsürü özelikle sys uzantili dosyalrı yüklemdi bi yardim etsen kardeş format icin saol çook ama çook teşekür ederim ellerine sağlık
| |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
bir sorum var? bilgisayarin harddisklerini format bozar mi bozarsa hangi format daha cok bozar normla ya da QUICKL | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
s.a arkadaşlar bir sorunum war 1.mavi ekranda windows setup yazıyor.. Ben oraya geldigim zaman kdbc lass.sys bozuk dosya hatası weriyor nasıl onara bilirim yardımcı olursanız sewinirim.teşekkürler
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
| Format Sorunu pc general protection fault hatası veriyor usb kablolarını cıkardm hdd baglantı ve guc kablolarını değiştirdim bios a baktm ama hepsi saglam cd yi değiştirdiğimde kur inceleniyor diyor ve 5 sn sonra reset atıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu? | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
ben C ve E ye format attım ama formt attk tan sonra E bölümü tamamen silinmiş E yi geri nasıl getirebilirim yardımcı olun
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
arkadasım pc yı formatlamadan once pc acıksa ve cd yı cdrom a taktıysam pcye resetmi atmam lazım
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
büyük ihtimal vista nın beta sını kurdun sen
| |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
arkadaslar simdi size cli dli nasıl format atılacaını anlatacağım ilk önce cdmizi takdık formatta c d ( artık hard disc kaca bölündüyse gelir) onları ama c yi ellemiyoruz dyi siliyoruz biçimlendiriyoruz snra cyi siliyoruz tekrar cye dönüp xpyi kuruyoruz ekran geldikten sonra başlat>çalıştır> ve aşağıdaki gibi komutu yazıyoruz C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc yazıyoruz burdanda dye değer verip hızlı biçimlendir dedikten sonra pcniz eskisi gibi hızlı oluyor not: dye az değer verin oyunlarınızı cye kurun işletim sistemi üzerinden oyunu oynarsanız bilgisayarınız hata vermez ..! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, atılır, format, resimli |
| pc reset nasil atilir, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 5 | 5 Saat Önce 02:13 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |