Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2007   #71 (mesaj-linki)
hsngrss
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

ya arkadaşlar bn format attım attım da bittiğinde pc min ingilizce olduğunu fark ettim acaba ne yapmam lazım anlatılan herşeyi yaptım format atarken herşeyi türkçe yaptım ama ingilizce ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-07-2007   #72 (mesaj-linki)
tanner

arkadaşlar merhaba,benim iki sorum var;birincisi,windows xp cd'si takmadan format nasıl atılır?ikincisi benim BIOS da compatible ve enhanced mode diye iki seçenek var.önceden bilgisayarcılar enhanced mode da iken bilgisayarı kurmuşlardı,ben bu modda iken window xp cd si ile format atamıyorum,diski biçimlendiriyor ancak xp yi kurmadan tekrar başa dönüyor.ancak compatible modunda kuruluyor xp.bu modda kurmam doğrumu*enhanced modunda nasıl kurabilirim?
Eski 18-07-2007   #73 (mesaj-linki)
by_easterner
acil yardim

arkadaslar pc ye format atacam fakat cekirdek hatasi diyor yani bazi cekirdek hataları yuzunden kuramıyor ve cd den yukleme yaptıgım zaman normalda olması gereken yani E:C.D:sabit disc leri gostermesi lazım ken tanımıyor E C D gorunmuyor yani birini secemiyorum kaldırıp tekrtar kuramıyorum tanımıyor hard disc bozuk olsa pc yi acmaz ki pc acılıyor yani ben bişi anlamadım bilen arkadaslarımız var sa bana yardım etsin.ve sunuda belirtiyim ben calısıyorum gomiye bilirim yardım eden arkadaslardan ricam cerrah23@hotmail.com'a yollasınlar burda msn vermek yasaksa yonetici arkadaslardan ozur dilerim ama yardıma ihtiyacım var gormemezlikten gelin) şimdiden teşekurler
Eski 20-07-2007   #74 (mesaj-linki)

arkadaşım eline sağlık ama benim merak ettiiiğim bir konu var sadece bunları uygulamak yeterli olacakmı format için yani ekran ve ses kartını tanıtmak gerekmiyecekmi gerekecekse nasıl yapabilirim bide bende orjinal xp cdsi yok hwehangi bir xp cdsi ile formatı atabilirmiyim cevap yazarsan memnun olurum tşkler
Eski 21-07-2007   #75 (mesaj-linki)

Ekran kartı, anakart vs vs. driverlerinı ekstradan kurmanız gerek. İşletim sistemi (W98, Xp, Vista) cdleri orjinal olmadanda kurulum gerçekleştirmeniz mümkün fakat online activasyon için kullanılmmamış bir seriale ihtiyaç duyabilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
format cd, format cdleri, format nasıl atılır vista, vista format cd si, vista format nasil atilir, vista format nasıl atılır, vista format resimli, vista formatı, vista formatı nasıl atılır, vista ya format atma,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 2 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12505388 saniyede (52.39% PHP - 47.61% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR