Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-08-2007   #91 (mesaj-linki)
webroot washer

Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

bence bunları bilmeyen kişi bilgisayar kullnmamalı.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-09-2007   #92 (mesaj-linki)

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle forum çok güsel çok beğendim. yapımcı arkadaşlara teşekkür ederimm

şu formatla ilgili bi sorum olucaktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

benim HDD 2 ye bölünmüş durumda ve C: de windows kurulu.ben ikisine de format atmak istiyorum ama bu halde yani şuanki bölünmüş durumuyla değişme olmadan C: ye kurmak istiyorum tekrar ama D: deki veriler de formatlansın istiyorum bunu XP yi kurarken mi yapıcam yoksa kurarken C: yi formatlayıp XP yi kurup D: yi biçimlendircek miyim yardımcı olursanız çok sevinicem ayrıntılı olarak format atmak istiyorum şu an çünkü
Eski 01-09-2007   #93 (mesaj-linki)

Alıntı:
game_over adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle forum çok güsel çok beğendim. yapımcı arkadaşlara teşekkür ederimm

şu formatla ilgili bi sorum olucaktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

benim HDD 2 ye bölünmüş durumda ve C: de windows kurulu.ben ikisine de format atmak istiyorum ama bu halde yani şuanki bölünmüş durumuyla değişme olmadan C: ye kurmak istiyorum tekrar ama D: deki veriler de formatlansın istiyorum bunu XP yi kurarken mi yapıcam yoksa kurarken C: yi formatlayıp XP yi kurup D: yi biçimlendircek miyim yardımcı olursanız çok sevinicem ayrıntılı olarak format atmak istiyorum şu an çünkü
XP'yi kurduktan sonra D: sürücüsünü biçimlendirebilirsiniz.
Eski 01-09-2007   #94 (mesaj-linki)

peki eğer virüs varsa D: de yada windows üzerinden bi programı yada oyunu C: ye kaydettiysem sorun yaşamaz mıyım ? silmem mi gerekiyo format atmadan önce

bu arada cwp verdiğin için teşekkür ederim
Eski 01-09-2007   #95 (mesaj-linki)

Alıntı:
game_over adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki eğer virüs varsa D: de yada windows üzerinden bi programı yada oyunu C: ye kaydettiysem sorun yaşamaz mıyım ? silmem mi gerekiyo format atmadan önce

bu arada cwp verdiğin için teşekkür ederim
C:\ sürücüsünü biçimlendirip Windows'u yeniden kurmadan önce de D:\ sürücüsünü biçimlendirebilirsiniz. Açık olan tüm güvenlik programlarını kapatın ve Bilgisayarım > D:\ > Sağ tık > Biçimlendir...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ayrıntılı format atma, c sürücüsüne nasıl format atılır, c ve d ye nasıl format atılır, d sürücüsüne format atmak, d sürücüsüne format nasıl atılır, d sürücüsüne nasıl format atılır, d ye nasıl format atılır, format atmak istiyorum, pc ye format atmak istiyorum, virüslü bilgisayara format atma,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format atma nasıl yapılır? emreeeeee Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 01:38
Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? bilal66 Soru-Cevap 1 1 Hafta Önce 00:25
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 3 3 Hafta Önce 17:19
Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici dangerhakan072 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 30-09-2008 02:42
Format Factory AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 14-07-2008 00:54
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13203001 saniyede (61.13% PHP - 38.87% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz