Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-02-2007   #11 (mesaj-linki)
murax_545 - avatarı
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

arkadaşım bende laptop war şu 3. resimden sonra yani kur yükleniyor mavi ekranından sonra bilgisayar kapanıyor nasıl yapacam lütfen yardım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-02-2007   #12 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım bende laptop war şu 3. resimden sonra yani kur yükleniyor mavi ekranından sonra bilgisayar kapanıyor nasıl yapacam lütfen yardım
bilgisayar kapansın ve otomatık olarak kendısı tekrar acılır sız bırsey yapmayın cd yıde cıkartmayın
Eski 03-03-2007   #13 (mesaj-linki)
PHoeNixXx
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

ya benim sorunum kullanıcı hesapları yüzünden kendime yeni bi hesap actım ve onunla oturuyum acıyım derken digeri ile deiştir yapmısım ve bütün programlar gitti yerel disc c ve d de buldum ama o programlar calısmıo mesela lime wire calısmıo mozilla falan ayrıca yeni indirdigim programlar da calısmıo lime wire acarken calıstır derken java uyarısı gelio ama java yüklü neden böyle oluyo anlamadım format atmam gerekir mi lütfen cvp yazııııııııııııııııııııııııınnnnnnn yoksa ben biterim yaa
Eski 04-03-2007   #14 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Java yüklemenizi istiyorsa java yükleyin. Format atmanıza gerek yok. Çalışıramadığınız programları uninstal edip tekrar kurun.
Eski 08-03-2007   #15 (mesaj-linki)
PHoeNixXx

evet java yüklememi istedi yükledim diger programları kaldırıp tekrar yükledim ama yinede olmuyor cöktü gitti yaa arkadaslara soryorum formatla herseyi halledersiniz diyorlar ama ben yüklü olan bazı programları kaybetmek istemiyorum tekrar yüklemem cok zor olcak napsam kiii
Eski 08-03-2007   #16 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Bilen arkadaşlarınız yardımcı olsun o halde. Buradan hataları görmeden tek tek şunu şunu yap dememiz mümkün değil. Fakat HDD ikiye bölünmüşse D: sürücüsüne yedeklerinizi alıp format atmanızda mümkün.
Eski 08-03-2007   #17 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

PHoeNixXx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet java yüklememi istedi yükledim diger programları kaldırıp tekrar yükledim ama yinede olmuyor cöktü gitti yaa arkadaslara soryorum formatla herseyi halledersiniz diyorlar ama ben yüklü olan bazı programları kaybetmek istemiyorum tekrar yüklemem cok zor olcak napsam kiii
Format atmak en son çaredir. Format bir çözüm değildir.
Format gerektiğinde atılır. Bir program çalışmıyor yada yüklenmiyor diye format atılmaz.

Format herkezin alıyacağı dilde; Hardiskinizdeki tüm verilerin (Resim, Video, Mp3, Office Dökümanları, Programlar ve işletim Sisteminiz) silinmesi demektir.

Sorununuzun nedeni Kullanıcı hesaplarında; yeni açtığınız oturumun kısıtlı kullanıcı olarak açılmasından kaynaklanıyor. Yapmanız gereken Kullanıcı Hesaplarına girip hesap türünüzü Bilgisayar Yöneticisi (Administrator) olarak değiştirmeniz sorununuzu çözücektir.
Eski 08-03-2007   #18 (mesaj-linki)
ersozd

arkadaşım birde şunu dene bilgisayarıma sağ tıkla yönet'e tıkla yerel kullanıcılar ve guruplara gel users'e çıft tıkla yeni açtığın kullanıcı hesabına çif tıkla üyelik kısmına gel üyelik kısmında(administrators)(users) yoksa ekle bunlar yoksa programlara erişim kısıtlı oluyor
Eski 08-03-2007   #19 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

Kullanıcı Hesabınızın türünü değiştirmek için başka bir yöntem ise;
Masaüstünüzdeki Bilgisayarım simgesine sağ tuşla tıklıyoruz. Yönet sekmesini seçiyoruz. Önümüze Gelen Bilgisayar Yönetimi menüsünü Aşağıdaki resimden takip ederek uygulayınız.

Kullanıcı Adınızın Özelliklerini gösteren bir pencere açılacaktır. Buradan Üyelik sekmesine basıcaz. Benim kullanıcı oturmum Administrators grubuna dahil olduğu için bende bu grup gözüküyor sizde gözükmez. Şimdi Ekle Düğmesine basıyoruz.

Önümüze Gruplar adında bir yeni pencere geliyor. Gelişmiş tuşuna basıyoruz bu adımda da...

Şimdi bu adımdada Administrators grubunu bulup kendi oturumuza ekliyoruz. Resimden numara sırasına göre takip edip uygulayınız.

Tamam Düğmesine basınca Administrator grubunu kendi otumumuza eklemiş olduk açık olan pencereleride Tamam 'a basıp kapıyoruz işimiz bitmiştir...
Eski 09-03-2007   #20 (mesaj-linki)
PHoeNixXx

administrator zaten ekli diyor ama hala kısıtlı

ya hep şu merakım yüzünden şimdi kafayı yiyorum yaaafs

Son Düzenleyen PHoeNixXx; 09-03-2007 @ 16:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bilgisayara nasıl format atarım, bilgisayarıma format nasıl atarım, bilgisayarıma nasıl format atarım, format nasıl atarım, nasıl format atarım,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? bilal66 Soru-Cevap 4 4 Hafta Önce 21:31
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 4 11-09-2009 13:36
Format Factory AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 28-12-2008 13:09