Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-09-2007   #101 (mesaj-linki)
DarkLady
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

oda guzel ....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-09-2007   #102 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

selam arkadaşlar bende format atacam bende cd rom ve cd-rw var cd rom çalışmıyo ve biosta cdrom görülüyo rom sürücüyü kasadan söktüm ama biosta hala RW görünmüyo yani bi türlü "kuruluma başlamak için bi tuşa basın" ekranını göremedim birisi yardım ederse sevinirim...
Eski 17-09-2007   #103 (mesaj-linki)
MRT_TUTUUU

guzel paylasım saol lun
Eski 18-09-2007   #104 (mesaj-linki)

Paylaşım için sağol. Ama bir sorum olacaktı. Ben format atma işlemini biliyorum ve kendim aldığım orijinal xp cd'im var. Ancak ben bilgisayarı açarken cd'yi takıyorum karşıma çıkan ekranın en altında "Bir tuşa basınız" diye Türkçe bir yazı geliyor. "Enter"e basıyorum başka tuşlara basıyorum ama yükleme ekranı gelmiyor. Daha sonra windows açılıyor "Bilgisayarım"a girip cd sürücüsüne tıklıyorum. Karşıma "Windows" kurma ekranı geliyor. Görüntü böyle:

Ardından "Windows XP'yi Yükle" seçeneğine tıklayarak yükleme işlemini gerçekleştirmek istiyorum. Sonra böyle bir ekran geliyor:

Ne Yapmam Lazım? Lütfen Yardımcı Olunuz!
Eski 18-09-2007   #105 (mesaj-linki)

Sıfırdan kurmak istiyorsanız Yeni Kurulum'u seçiniz.

Windows kapandıktan sonra bu konuda anlatıldığı gibi kuruluma devam edebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bios format, bios format atma, bios tan format atma, biostan format, biostan format atma, biostan format atma resimli, biostan format atmak, biostan format atmak resimli, biostan format nasil atilir, biostan format nasıl atılır, biostan nasıl format atılır, format ekranı gelmiyor, format nasıl atılır resimli görüntü, formata başlamak için, nasıl format atacam,
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11333990 saniyede (58.02% PHP - 41.98% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR