Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2007   #116 (mesaj-linki)
SORMA
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

product key sifrem kayıp ne yapabilirim????

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-10-2007   #117 (mesaj-linki)

Alıntı:
SORMA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
product key sifrem kayıp ne yapabilirim????

Google'a Windows XP Cd Key yazarsanız bulabilirsiniz.
Eski 06-11-2007   #118 (mesaj-linki)
nova3

bişi dicem bnm bi arki bana dedi ki bios ayarlarının yapılması lazım dedi...onu nasıl yapcam???(şöle açıkliim.bn bil. açıkken cd yi takıom.bil. i yeniden başlatıom.ama sizin gibi bir ekran gelmio F2 ye fln basın die...)
Eski 14-11-2007   #119 (mesaj-linki)
liseli_60

merhaba ben ayse samsunda oturuyorum lise1 öğrencisiyim15 yaşındayım 1993 doğumluyun ağustos doğumluyum format atmayı öğrenmke istiyorummmmcvp yazarsanız çokkkk sevinirim teşekkürler byee
Eski 16-11-2007   #120 (mesaj-linki)

Alıntı:
nova3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bişi dicem bnm bi arki bana dedi ki bios ayarlarının yapılması lazım dedi...onu nasıl yapcam???(şöle açıkliim.bn bil. açıkken cd yi takıom.bil. i yeniden başlatıom.ama sizin gibi bir ekran gelmio F2 ye fln basın die...)
Bios ayarlarından cd-romdan başlangıcı seçmen gerek.

Alıntı:
liseli_60 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba ben ayse samsunda oturuyorum lise1 öğrencisiyim15 yaşındayım 1993 doğumluyun ağustos doğumluyum format atmayı öğrenmke istiyorummmmcvp yazarsanız çokkkk sevinirim teşekkürler byee
Nerede takılıyosun sor yardımcı olalım abicim.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
format cd key, format key, format keyi, format keyleri, format product key, xp format cd, xp format cd key, xp format key, xp format keyi, xp format keyleri,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format atma nasıl yapılır? emreeeeee Soru-Cevap 28 1 Saat Önce 19:54
Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? bilal66 Soru-Cevap 1 3 Hafta Önce 00:25
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 3 27-10-2008 17:19
Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici dangerhakan072 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 30-09-2008 02:42
Format Factory AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 14-07-2008 00:54
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:55Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.83364892 saniyede (15.32% PHP - 84.68% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz