| | #136 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Arkadaşlar öncelikle merhaba Bu başlığa açan arkadaşa çok minettar olduğumu belirtirim Yalnız benim bi soru olacak yanıtlarsanız sevinirim Şimdi ben xp cdni takıyorum,bir tuşa basıp yükleme penceresine ulaşıyorum Hani karşımıza xp yüklemek için enter e onarmak için R ye basın diye bir ekran çıkıyor işte benim sorunum oradan sonra başlıyor Entere basıyorum,lisans sözleşmesi gelmesi gerekirken benim karşıma "Bilgisayarına bağlı hardisk bulunamadı,disklerinizi açın yada bağlantılarını kontrol edin" cinsinden hata veriyor NE olur yardım ederseniz çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler saygılar |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Alıntı:
Bilgisayarına bağlı bir harddisk(hdd) bulunmadığını söylüyorsa .! harddisk'in arkasındaki switch bölümündeki ( jumper) 'ın yerini değiştirerek gösterebilirsin..! Eğer bu şekilde olmazsa BIOS ' ayarları'nda değişiklik yapmak gerekicek. Resimde gördüğün " cable select " bölümüne Jumper 'ı takarsan sorunun çözülecektir ! | ||
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
![]() Resimde de işaretledğim gibi Benim HDD'de iki tane soket takılı Yani işaretsiz olan soket boş,hiç birşey bağlı değil Ayrıca bahsetmiş olduğun jumper nedir Açıklarsan sevinirim Teşekkürler | ||
|
| | #139 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
.)) orda daire içine aldığın IDE girişi ve güç veren kabloyu taktığın yer. Arkadaşın sana gösterdiği ise Master, Slave Cable Select vs vs yazılarının altındaki Mor olarak boyanmış yerler. Jumperlerin nasıl olması gerektiğini resimde anlatmış. Her 2 beyaz noktaya takılı olan 1 mor tek bir jumperdir. Seninkinde siyahtır burda göstermek için mor olarak işaretlenmiş.
| |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
Ayrıca jumper ' temin etmelisin bi bilgisayarcıdan ! baska seylerde öneririm de şimdi sakat iş ![]() Daha ayrıntılı şekilde.bkz... ![]() "jumper" denen bu küçük mor renkli parça 'nın görevi : Resimde gördüğün sarı noktalar halinde görünen Uçların birbiriyle temas etmesini saglayan bir araç. ! Bu işlem için sadece jumper kullanın ! ( ordaki telleri eğmek , yada baska bir tel ile birbirine birleştirmek bu işlemleri yapmaya calısırken hasar oluşabilir. ) | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bios ayarlarına nasıl ulaşırım, harddisk bulunamadı, jumper ayarı resimli, nasıl format atılır bios, tek tuşla format, xp bios ayarları, xp bios ayarları resimli, xp format atma bios ayarları, xp format bios ayarları, xp yükleme nasıl olur, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atma nasıl yapılır? | emreeeeee | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 01:38 |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 1 | 1 Hafta Önce 00:25 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 3 | 3 Hafta Önce 17:19 |
| Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici | dangerhakan072 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 30-09-2008 02:42 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 14-07-2008 00:54 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||