| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
Yapmanız gereken şuan kulandığınız oturumu Başlat menüsünden kapatmak (Oturumu Kapat tuşuna basıyorsunuz) ve Administrator oturumuyla oturum açıp şuan kullandığınız oturumu silip Bilgisayar Yöneticisi olarak kayıtlı yeni bir oturum yaratmak sanırım sorununuzu çözücektir. Admin olarak Pc'nizde oturum açmak için Oturumu kapandıktan sonra iki kere CTRL+ALT+Del tuşuna arka arkaya basın. Önünüze yeni bir oturum penceresi gelicek Kullanıcı Adı olarak administrator yazıcaksınız şifre büyük bir ihtimalle boş bırakın yada şifre girilmişse Admin oturumunun şifresini yazın... | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
administrator oturumu secenekler arasında yok ben gidip adminstratoru kendimle deiştirmişim bilgisayar acılır acılmaz oturum olarak sadece benim oturumum cıkyor aaaaaa tmm yaptım öle ama admistratorun adını tam olarak yazmam gerekiyor galiba cünkü burda silinmiş ya eger adminstratorle kendimi deiştirdiysem tekrar eski haliyle acılırmı peki biliyorum cok yordum sseni ama napabiliirm cok kötü oldu bilgisayar Son Düzenleyen PHoeNixXx; 09-03-2007 @ 22:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
ben 2 gün önce pc ye format attım ama nedense önceden denetim masasında güvenlik duvarı filan vardı ama şimdi yok . xp kullanıyorum.ayrıca önceden işletim sistemim fat32 di simdi nfts kulanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor. yardımınızı bekliyorum... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)İnternetten indirebilirsiniz biraz büyük bir dosyadır ama link verebilirim. Service Pack 2 Download http://ftp.anadolu.edu.tr/Service_Pa...35-SP2-TRK.exe | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)Sonuç alamazsanız yine aynı şekilde yapın fakat bu sefer Güvenli Kip te başlamayı seçin. Güvenli kipte başlarsa Sistem geri yükleme yapın. Eğer buda sonuç vermezse en yakın bilgisayarcıya götürün. Yedeklerinizi alıp sistemi yeniden kursun. Tabi siz biliyosanız siz kurun .)) | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
benim sorunum cd taktığımda format atılmıyor normal pc açılışını yapıyor neden acab bilgisayarcıya götürüyorum frmat atıyor ama parada alıyor ![]() bu konuda yardımcı olun lütfen | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Arkadaşım biosa girip Boot menüsünden C-Rom dan açılışı etkinleştirmeniz gerek. Bakın geçmiş sayfalara aynı soruyo onlarca kez cevap yazmışız. Okumadan hazırcılık yapmayın.
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
c:\>format c bu şekilde de yapabilirsin eğer sistem c de yüklüyse
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
Şimdi öncelikle bir kaç konuya burdan hem cevap vermiş olalım hemde yardımcı olmaya çalışalım ortak sorun genelde bilgisayarı CD-Rom desteğiyle başlatamamak sanırım ben buraya yazıcam ama ilerki sayfalarda yine çıkıcaktır. Buradan resimli olarak anlatamıyorum çünkü her anakartın biosu farklı olduğundan Boot menuleri ve diğer seçeneklerden ayrı ve farklı olacaktır. Bu yüzden biosa girdiğinizde genellikle Boot diye ayrılmış bir bölüm görürsünüz buradan ayarlıyabilirsiniz eğer yoksa First Device Rom = diye geçer yada Startup Device diye gewçebilir bu seçeneği CD-Rom yaparak bu sorunu aşabilirsiniz. Bir başka yolda; Örneğin Asus marka tüm model anakartlarda bilgisayarın ilk açılışında (Bilgisayarınız ekran kartının özelliklerini gösterir Ram sayar işlemciyi tanımlar v.s yani biosa girdiğiniz yer...) F8 tuşuna basarsanız Windows yükleme ekranı öncesi ekrana mavi bir menü gelir ve hangi drive 'ı kullanarak bilgisayarı açmak istediğinizi sorar. Bu esnada CD-Rom'unuzu seçerek bilgisayarınızı CD-Romdan başlatabilirsiniz. Yalnız bu verdiğim örnek yazlnızca Asus marka anakrtlar için geçerlidir...
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| biostan format atmak, cd siz pc ye format atma, format adımları, format atma adımları, internetten format atma, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 4 | 4 Hafta Önce 21:31 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |