Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-07-2006   #11 (mesaj-linki)
wwwsuphi
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
gecen leptopun bozul du ve teknik servise goturdum cd takmadan F ? kulanarak windwsu kurdular...bøyle pc ler icin windws yuklemek nasil oluyo.,....tessekurler saygilar...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-07-2006   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Format Nasıl Atılır (Resimli Anlatım) Cvp: Format Nasıl Atılır (Resimli Anlatım)
Alıntı:
ziver47 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba benim adişm ziver ben format cekmeyi ogrenmek istiyorum bana yardimci olabilirmisin bana ulasabişlirseniz sevinirim notumu birakiyorujm irtibat olarak msnmi birakiyorum bana yardim ederseniz sevinirim

Alıntı:
maksimum adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya şuan bana cevap yazabilecek kim var bilmiyorum ama format nası atılır yardımcı olun lütfen
Alıntı:
alibaba adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar acele format nasıl atılır cvp yazın lütfen...
Bu Konu Altindaki Ilk Mesaj'da Sayilan Adimlari Takip Edin. Öncelikle Tabiki Windows XP CD-Rom'u Gereklidir
Alıntı:
falcon-035 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
format atmayı resimlerle belirtmişsiniz ne güzel ama ben daha başlangıç cd sini bile oluşturamıyorum yardım tşk
Windows XP CD-Rom'u Gereklidir, Siz Olusturmayacaksiniz.
Eski 08-08-2006   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
6. adımda yani format kısmında ben c ye basmayı unuttum direkt entere bastım ve sonra hepsini normal olarak yaptım ama o bölüm format bölümüymüş yani format atmaan yeni bi xp kurdum bi bilgde 2 windows oldu tekrar format atmaya çalıştığımda bi dosya kopyalanamıyor döngüsel atıkı die i msj alıyorum we olmuyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
Eski 09-09-2006   #14 (mesaj-linki)
playboy_atml
eywallah saolda aklıma takılan bişi hdd bölümlenmesini nasıl yapcaz sana zahmet biras daha detay kafa allah bullak oldu format kolay da c ile d nasıl ayrcam şimdiden tesekkürler
Eski 09-09-2006   #15 (mesaj-linki)
sanane_1234
yaw kardes ugrasmana gerek yok ver 20 ytl ver yapsınlar bilmiyorsanız adresimi soyleyim gelin ben nasıl yapıldını gosteriyim siz! veya yoksa paranız hesabınızı soyleyin ben atıyım !
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cd rom takmadan format atma format atarken dosyalar kopyalanamıyor format atmayı öğrenmek istiyorum format cd sini taktıktan sonra, format cd sını taktıktan sonra ne yapcaz format cd taktıktan sonra formatta bölüm oluşturamıyorum xp cd sini format nası atılır
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Kültür 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:37
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.79035401 saniyede (88.06% PHP - 11.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR