| | #151 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Alıntı:
P4XP-X MOTHERBOARD Ses kartınızın sürücüleri ( Anakart-Mainboard) cd nizin içindedir.. realtek- soundmax vb. isimleri vardır genellikle ses sürücülerinin. | ||
|
| | #152 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
merhaba formatlama konusunda yazdiklarin kaydeger ve cok bilgili seyleri ama ingilizce olan bir bilgisayarin formatlanmasinin böyle oldugunu anladim peekii bunun almanca olanlar icini de yokmuyani benim bilgisayarim almanca ve 2 yada 3 ayda bir format atilmasi gerekiyo ve ben hep birilerini bulmak zorunda kaliyorum bu isi ögrenmeliyim eger yardimci olursan sevinirim | |
|
| | #153 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Almanca olan bir bilgisayar da genellikle işlem adımları bu şekildedir. farklı olacağını sanmıyorum.. "boot" yazan yerde almanca karşılığı felan vardır.. sonuç olarak görsel bi şekilde yapılabilir .. arkadaşlardan bi,ri çıkıp Almanca açıklamalı hazırlarsa bişey diyemem | |
|
| | #154 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Benim sorum biraz değişik olacak. Belki size göre çok kolay gelebilir ancak bu işte bayağı bi sorunla karşılaştığım için bilen ve tecrübesi olan birinden bilgi edinmek istedim. Soruma geçeyim. Şu anda bilgisayarımda Windows XP (Windows XP PRO SP2) yüklü ve XP yerine Vista Home Premium kuracağım (Yalnız XP C ye kurulu Vista yı da D ye kurup ikisini aynı anda kullanmak istiyor değilim, XP yi tamamen ortadan kaldıracağım ve tertemiz bir Vista olacak). Buraya kadar herşey güzel. Fakat sorun burada başlıyor. XP deki gibi Vista DVD sini takıp formata geçtiğimde bölümü siliyor ve daha sonra format atmaya geçmiyor. DVD nin bootable olduğunu biliyorum ve BIOS dan da format atmak için her ayar yapılı durumda. XP nin boot sektör dosyaları olduğundan dolayı mı böyle yapıyor? Bu boot dosyalarını silmem için F Disk atmaktan başka çarem yok mu? Mesela XP deki gibi sürüm yükseltme olanağının var olduğunu biliyorum ama öyle de temiz bir kurulum olmadığından da haberdarım. Öğrendiğim kadarıyla Windows XP Home Edition ın üstüne çok rahat bir şekilde Vista kurulabiliyormuş ancak XP PRO da boot dosyaları sorun gösteriyormuş bendeki gibi. Bu konuda bayağı bir araştırma yaptım. Herkes XP üstüne normal kurulum yapıldığını söylüyor. Çok az kişi de benim gibi sorunla karşılaşmış fakat sorunun giderilmesiyle ilgili hiçbir açıklamada bulunmamış. Bi de F Disk atarsam harddiskin bölümleri gidecek mi? Açıkça söylemek gerekirse F Disk atınca harddisk tek bir bölümden mi oluşması gerekiyor? Açıkçası bu F Disk olayına hiç içim sinmiyor diyebilirim. Başka bir çaresi olmalı bence ![]() Ve son olarak da, diyelim ki sorunu yardımla hallettik sonrasında Vista kurulumunu yaptım. Şu anda harddisk iki bölümden oluştuğu için D nin görünmesi muhtemel mi yoksa oraya da bir format gerekiyor mu? | |
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| format atma vista, format atmak vista, vista format atma resimli, vista format atmak, vista formatlama, vista home premium format, vista ya format atmak, vistaya format nasıl atılır resimli, vistaya nasıl format atılır resimli, vistayı formatlama, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Mimarlık | 2 | 2 Hafta Önce 04:02 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||