Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2008   #161 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

ms dos'da da format atılıyormuş birde bunu anlatsanız çok iyi olucak..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-03-2008   #162 (mesaj-linki)

format c: hepsi bu
Eski 16-03-2008   #163 (mesaj-linki)

Arkadaşlar bana kim yardım cı olur bilmiyorum. b ilgisayarım acayip yavaşladı. her türlü virus programı ile tarama yaptım virüsleri sildim. bi r sürü ayar yaptım. xp yi yeniden yükledim. ama kurulu sistemin üzerine onarma yaparak. çünkü bende format yapmaktan korkanlardanım. merak ettiğim konu şu. ben bilgisayarımdaki herşeyi feda etmeye hazırım. b enim istediğim bilgisayarın tümüne format atmak. yani hard disklerde hiç bir şey bırakmadan bunu yapmak.

şimdi arkadaşım senin anlattığın bu format sadece windowsun kurulacağı dizine mi format atıyo yoksa hard diskin tamamına mı ben onu anlamadım. cahilliğimi bağışlayın. pek teknik bildiğim söylenemez.

yardımcı olursanız sevinirim.

birde format atarken bu cd sürücüler hard diskler bunların tanıtımı falan da yapılacak. bende pek donanım yok. bilgisayarın kendi donanımı var. kamera falan onları kurarım tekrar da. benden bişeyler isteyecekmi format atarken ben onu anlamadım. arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
Eski 16-03-2008   #164 (mesaj-linki)

Alıntı:
serveryilmaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bana kim yardım cı olur bilmiyorum. b ilgisayarım acayip yavaşladı. her türlü virus programı ile tarama yaptım virüsleri sildim. bi r sürü ayar yaptım. xp yi yeniden yükledim. ama kurulu sistemin üzerine onarma yaparak. çünkü bende format yapmaktan korkanlardanım. merak ettiğim konu şu. ben bilgisayarımdaki herşeyi feda etmeye hazırım. b enim istediğim bilgisayarın tümüne format atmak. yani hard disklerde hiç bir şey bırakmadan bunu yapmak.

şimdi arkadaşım senin anlattığın bu format sadece windowsun kurulacağı dizine mi format atıyo yoksa hard diskin tamamına mı ben onu anlamadım. cahilliğimi bağışlayın. pek teknik bildiğim söylenemez.

yardımcı olursanız sevinirim.

birde format atarken bu cd sürücüler hard diskler bunların tanıtımı falan da yapılacak. bende pek donanım yok. bilgisayarın kendi donanımı var. kamera falan onları kurarım tekrar da. benden bişeyler isteyecekmi format atarken ben onu anlamadım. arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
Sadece Windows'un kuruluğu olduğu bölüme format atabilirsiniz. Harddisk, cd-rom gibi aygıtlar için sürücü yüklemeniz gerekmemektedir. Windows XP bunları otomatik olarak tanır.
Eski 26-03-2008   #165 (mesaj-linki)

Arkadaşlar acil yardım format atarken hata yaptım ve iki tane işletim sistemi oldu ikiside c de birini silmem lazım fakat bir türlü silemedim işletim sistemi xpi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayara format atma nasıl yapılır, bilgisayara format atmak nasıl, bilgisayara format nasıl yapılır, bilgisayarda virüs taraması nasıl yapılır, format atma nasıl yapılır, format nasıl yapılır, format nasıl yapılır resimli, formatlama nasıl yapılır, virüs taraması nasıl yapılır, xp format nasıl yapılır,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 3 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10550809 saniyede (52.47% PHP - 47.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR