| | #171 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Oldu çok teşekkürler yardım icin
| |
|
| | #172 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #173 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
sevgili arkadaşlar ya benim soniya marka pc cam cd'yi disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra,kamera yükleme programlarının tamamını sonia kamera cd yükledim!..sonradan donanım algılama sihirbazım karşıma çıkıveridi,ordan yükle tuşuna bastım ama yükleme sırasında beni yarıyolda bırakıyoo...benden uygun bir dosya yolu istiyor ,oysa indirdiğim uygun dosyaları indiremiyorum !..örneğin Autorun exe ve menu exe uygun dosyalar gösterilirken pc de bu dosyaları bulamadım..yada cd sürücüsünden tekrar sorunsuz nasıl yükleyebilirim..ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim
| |
|
| | #174 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)Alıntı:
Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Çıkarılabilir ortamda ara (disket, CD-ROM) > İleri Bu işe yaramazsa; Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim > İleri > Disketi Var... > Gözat... > CD-ROM sürücünüze girin, alt klasörlerine bakın (driver vs) > İleri | ||
|
| | #175 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
TESEKKURLER
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Kültür | 1 | 15-09-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||