Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-03-2008   #171 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Oldu çok teşekkürler yardım icin
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-04-2008   #172 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Alıntı:
cizmoboy12 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben bilgisayar açılırken ön yükleme yapamıyorum disket istiyor ama disket sürücüm çalışmıyor
ne yapa bilirim
Disketi ne için istiyor W98 mi kurmaya çalışıyosun ?
Eski 07-04-2008   #173 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
sevgili arkadaşlar ya benim soniya marka pc cam cd'yi disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra,kamera yükleme programlarının tamamını sonia kamera cd yükledim!..sonradan donanım algılama sihirbazım karşıma çıkıveridi,ordan yükle tuşuna bastım ama yükleme sırasında beni yarıyolda bırakıyoo...benden uygun bir dosya yolu istiyor ,oysa indirdiğim uygun dosyaları indiremiyorum !..örneğin Autorun exe ve menu exe uygun dosyalar gösterilirken pc de bu dosyaları bulamadım..yada cd sürücüsünden tekrar sorunsuz nasıl yükleyebilirim..ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim
Eski 07-04-2008   #174 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Alıntı:
roseered adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sevgili arkadaşlar ya benim soniya marka pc cam cd'yi disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra,kamera yükleme programlarının tamamını sonia kamera cd yükledim!..sonradan donanım algılama sihirbazım karşıma çıkıveridi,ordan yükle tuşuna bastım ama yükleme sırasında beni yarıyolda bırakıyoo...benden uygun bir dosya yolu istiyor ,oysa indirdiğim uygun dosyaları indiremiyorum !..örneğin Autorun exe ve menu exe uygun dosyalar gösterilirken pc de bu dosyaları bulamadım..yada cd sürücüsünden tekrar sorunsuz nasıl yükleyebilirim..ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim
Uygun dosya yolu olarak CD sürücünüzü göstermeniz yeterli olabilir.

Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Çıkarılabilir ortamda ara (disket, CD-ROM) > İleri

Bu işe yaramazsa;

Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim > İleri > Disketi Var... > Gözat... > CD-ROM sürücünüze girin, alt klasörlerine bakın (driver vs) > İleri
Eski 20-05-2008   #175 (mesaj-linki)
TESEKKURLER
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
autorun.exe bilgisayar acılırken cd istiyor bilgisayara kamerayı nasıl yükleyebilirim bilgisayara nasil cd yukleyebilirim bilgisayara nasıl kamera yüklenir bİlgİsayarima nasil format yÜklerİm cam kamerayı nasıl yüklenir driver cdleri ile nasıl format atılır kamera cd yükleme kameraya format atma kamerayı bilgisayara nasıl yüklerim kamerayı nasıl yükleyebilirim pc 2008 kamera yükleme pc kamera nasıl yüklenir sonia pc kamera
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Kültür 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:40
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.20830107 saniyede (96.95% PHP - 3.05% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR