Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2008   #176 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

Yha Ben Bu Pc Dilinden Anlamam Arkadash Ne YapcamM Pc AçılırKen F2 ye bascan sonra.....Ama Dosyaları Nereye Atıcam Yani SaklıcamM Nereye Format Atıo Bu Pc

NOLUR YARDIM NOLUR YARDIM
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2008   #177 (mesaj-linki)

Alıntı:
BiliBon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yha Ben Bu Pc Dilinden Anlamam Arkadash Ne YapcamM Pc AçılırKen F2 ye bascan sonra.....Ama Dosyaları Nereye Atıcam Yani SaklıcamM Nereye Format Atıo Bu Pc

NOLUR YARDIM NOLUR YARDIM

Bunun cevaplanması oldukça uzun bi zaman alabilir. Size bunları söylemek yerine çok basit bir şekilde sanal olarak format atmayı öğretecek bir program var. Bu programı indirip denemeye başlarsanız format atmanın ne kadar kolay bişey olduğunu görebilirsiniz. Sadece şunu diyeyim. Nereye format attığını söylemek zor çünkü bunu siz seçiyorsunuz.

Dosyaları nereye atacağım derken; işletim sistemi C sürücüsünde kuruluysa D sürücüsüne almalısınız. Buradan yola çıkarak işletim sistemi C deyse C ye format atmalısınız.

Format Atma Simülatörü
Eski 04-06-2008   #178 (mesaj-linki)

merhaba arkadaşlar burda anlatılanları iyice okudum.Ve ilk kez pc ye format atmayı deneyecem.Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım Cd Room Drive yok
Evet benim biosa del tuşu ile giriliyor boot bölümünde CD room veya DVD diye bişey Yok malesef..Ne yapmam gerekiyor sizce?

yani şu seçenekler var(boot menüsünde)
>boot device priority
>boot settings configuration
>security

evet arkadaşlar gördüğünüz gibi CD Roomu 1 aygıt olarak ayarlayamıyorum çünkü yok

Son Düzenleyen mask01; 04-06-2008 @ 19:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 04-06-2008   #179 (mesaj-linki)

Alıntı:
mask01 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar burda anlatılanları iyice okudum.Ve ilk kez pc ye format atmayı deneyecem.Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım Cd Room Drive yok
Evet benim biosa del tuşu ile giriliyor boot bölümünde CD room veya DVD diye bişey Yok malesef..Ne yapmam gerekiyor sizce?

yani şu seçenekler var(boot menüsünde)
>boot device priority
>boot settings configuration
>security

evet arkadaşlar gördüğünüz gibi CD Roomu 1 aygıt olarak ayarlayamıyorum çünkü yok
Boot Device Priority altından CD-ROM'u seçeceksiniz.
Eski 06-06-2008   #180 (mesaj-linki)

Merb yine ben Format Cd'sini Taktım son çare format atıcam fakat atmadan önce sormam gereken bişi var harddisk c:\ d:\ diye ayrılmış durumda d:\'ye yedekledim herşeyimi o kısma bişi olsun istemiyorum sadece c:\ kısmına atabilmek için ne yapmam gerekiyor.. teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
boot device priority, boot ile format atma, format atma teknikleri, format nereden atılır, format nereye atılır, nasıl format atacağım, nasıl format atıcam, pc format atıcam, pc sadece c kısmına nasıl format atılır, pc ye nasıl format atıcam,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 2 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16681290 saniyede (37.81% PHP - 62.19% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR