| | #181 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Alıntı:
| ||
|
| | #182 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Evet Formatı İstediğim şekilde Kurdum ve Yeniden Aranızdayım NeutralizeR Sen Bu internet portalında 1 numarasın senin yerini dolduracak kimseye rastlamadım yardımların için teşekkürler.. E bukadar iltifata bi soru daha sorayım format attım fakat nette ekranın kaydırma çubuğu ile aşağı veya yukarı çekince sayfa donuk akıyo.. pencereleri sürüklerkende.. acaba ekran kartı driver'ı gerikli anlamına mı geliyo bu.. Ekran kartıma baktım asus en6200/128mb driver'i indirdim fakat yükleme yapacağım bi dosya gelmedi bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.. | |
|
| | #183 (mesaj-linki) | |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Alıntı:
İşletim sistemi belirtilmediği için her iki sistem içinde driver verdim. Windows XP 32 bit için NVIDIA GeForce 6 serisi Driver'ı Windows Vista 32 Bit için NVIDIA GeForce 6 Serisi Driver'ı | ||
|
| | #184 (mesaj-linki) |
kardes allah muhammet senden razı olsun ellerınden opmek ıstıyorum benı oyle bır dertten kurtardınkı sana mınnetttarim
| |
|
| | #185 (mesaj-linki) |
Format işlemleri sürerken bilgisayar kendi kendine donup kalıyor. Acaba bilgisayarda bulunan virüslerden kaynaklanıyor olabilirmi işlemleri tamamlayamıyorum. CVP?
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| asus bilgisayara format atma, asus bilgisayara format nasıl atılır, asus nasıl format atılır, asus vista format, asus vista format atma, asus xp format, bilgisayara format atmam için ne yapacağım, bilgisayara vista format nasıl atılır, nette format, netten format atma, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Mimarlık | 2 | 2 Hafta Önce 04:02 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||