| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)
merhaba benim laptopum flash disk tarzı şeyleri algılamıyor ve bazı indirdiğim programları bir kaçdefa silip tekrar indirdiğim halde çalıştırmıyor (ARES gibi)format atmam gerekir mi yada sorun nerden kaynaklanıyordur şimdiden ilginize tşkler
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)Silip kaldırdığınız programlar hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz iyi olur. En azından isimleri nedir yada neden sildiğiniz gibi... Trial olan programlar süreleri dolunca çalışmazlar... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
flash diskim ve dijital kameramı aldığımda içinden tanıtım cdsi çıkmadı başka bilgisayarlarda denedim ikiside çalışıyor benim bilgisayarımda ((donanımın kurulumunda hata oluştu diyor)) usb dosyalarından biri silinmiş olabilir diye söylediler ama çok iyi anlamıyorum bilgisayardan Çalışmayan program ise ares lite daha önce müzik indirebiliyordum acaba problemmi oluştu diye silip tekrar kurdum fayda etmedi ilginiz için çok tşk ederim | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)Bilgisayardan anlamıyorsanız en yakın teknik servise götürmeniz tavsiye ederim. ama bir kaç öneride bulunabilirim yinede... Ares Lite'ın verdiği hata yada kullanamamanızın nedeni nedir? Yani çalışmıyormu yoksa hata veripğ kendinimi kapatıyor; yada tıklarsınız simgesine hiçbirşey açılmaz bu tarz bir sorunmudur acaba ? | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
arkadaşım ellerine sağlık ama nasıl verdiğin link ten indirecez ben indiremedim
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar Benim Sorunumda Format Atmadan Önce Disket Olayı Var Bunu Hala Çözmüş Değilim Disketi Ne Zaman Takmalıyım Ve Disketi Taktıgımda Yapmam Gereken Nedir Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim Kolay Gelsin...
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
arkadaşım eline sağlık ama benim merak ettiiiğim bir konu var sadece bunları uygulamak yeterli olacakmı format için yani ekran ve ses kartını tanıtmak gerekmiyecekmi gerekecekse nasıl yapabilirim bide bende orjinal xp cdsi yok hwehangi bir xp cdsi ile formatı atabilirmiyim cevap yazarsan memnun olurum tşkler
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Ekran kartı, anakart vs vs. driverlerinı ekstradan kurmanız gerek. İşletim sistemi (W98, Xp, Vista) cdleri orjinal olmadanda kurulum gerçekleştirmeniz mümkün fakat online activasyon için kullanılmmamış bir seriale ihtiyaç duyabilirsiniz.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, atılır, format, resimli |
| windows vista format atma resimli, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 4 | 06-10-2009 21:31 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |