| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
hiç zor bi işlem yok aslında hersey basit gerekenler zaten yazılmıs burda ama biz Türk milleti olarak okumayı sevmedigimiz için hep ipucu ararız sayfadan yazanları okursanız sizde yaparsınız zaten Xp baslı basına yardımlarla dolu harddisk' bölümlemesi yapmak isteyen arkdas sana yol göstermek sadece ezbercilige girer buna ihtiyac duyuyosan format atma asamasını iyi oku nerde ne deniliyo takip et... yapabileceginden kuskum yok...
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) ya yardım edebilecek olan varmı benim pc yanlış format sonucu 2windows oldu ![]() onu nasıl silcem ben yaaa:'( pcye restart attığımda oturum açmam gerekio yani ilk baştaki gibi pencere gelmio fasla seçenekte gelmio olmuo ![]() acil yardım edebilecek biri varmı? | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
ark.lar C ye format atmak istiyordum XP professional cd sini taktım ama bi türlü bahsettiğiniz ekranlar karşıma çıkmadı. win. başlarken press DEL to setup diyor delete e basıyorum bana sadece güvenli kip gibi konumlarda başlatma seçeneği sunuyor ne yapabilirim boot olayı için?
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | ||||
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
bios a girebilirsem hallolacak die düşünüyorum ama işte sorun o, giremiyorum ![]() f2 ye bastım aynı ekran.. del e bastım aynı ekran.. ![]() o siyah ekranla benim de içim karardı,olmuyorr | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Kültür | 1 | 15-09-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||