Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-08-2008   #206 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

format atmayı biliyorum ve bir kaç kez attım. en son pc açıkkken elektirik kesildi ve geldi. ondna sonra mavi ekran hatası almaya başladım . bi kaç bişe kurcaladım ama mavi ekran hatası sürekli tekrarladı. bende format atmak için koları sıvadım lakin...

''bekleyin... '' yazısından sonra 152.6896 mb disk taranıyor diyor ve ya sürekli öyle kalıyor ya da F8 le onayla devam et çıkınca ve onaylyınca bilinmeyen disk hatası veriyor C: D: VE E: yi görmüyor.
wista kurmayı denedğimde de aynı yerde hata verdi ve windos nere yüklensin kısmında sürücü bulunamadı diyor.

şimdi ben hard diski çıkarmdan (garanti bantı var) ve servise göndermeden (il dışı olduğu için kargo ile gidecek ve kişisel bilgilerimin silinmesi ya da kopyalanmasını istemediğim için) bana bir çözüm yolu önerebilecek misniz?
teşekkürler...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-08-2008   #207 (mesaj-linki)

benim pc de java yüklü olduğu halde limewire yüklemiyor.indiriyorum ama pc de yok.bir kere yükledim çalıştı.ertesi gün açılmadı.kaldırıp tekrar yükleyim dedim pc yüklemiyor.bearshare de aynı oldu.ben de boşverdim.ama niye oluyor anlamadım.eksik program da yok ama olmuyor.
Eski 12-08-2008   #208 (mesaj-linki)

birşey soracam herhangi bir xp kur cdsi olur mu?format atmak için
Eski 17-08-2008   #209 (mesaj-linki)

Alıntı:
nrhngrhn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim pc de java yüklü olduğu halde limewire yüklemiyor.indiriyorum ama pc de yok.bir kere yükledim çalıştı.ertesi gün açılmadı.kaldırıp tekrar yükleyim dedim pc yüklemiyor.bearshare de aynı oldu.ben de boşverdim.ama niye oluyor anlamadım.eksik program da yok ama olmuyor.
www.java.com

burdan güncel java sürümünü offline indirip kurun..

Alıntı:
justentimber adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
birşey soracam herhangi bir xp kur cdsi olur mu?format atmak için
Evet olur..
Eski 23-08-2008   #210 (mesaj-linki)

BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİM VE F ÜZERİNDEN ÇEKTİM ŞİMDİ KURDUĞUM PROGRAMLARI F KURUYOR C KURMUYOR BAZILARINIDA C KURUYO AMA BUU NASIL DUZELTE BİLİRİM TEKRAR C UZERİNDEN FORMAT ÇEKERSEM DUZELIRMI YOKSA DUZELMEZMİ NASIL YAPTIGIMI BENDE BİLMİYORUM LUTFEN YARDIM EDİN
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilinmeyen disk hatası, disk nasıl formatlanır, f disc nasıl atılır resimli, format atma f8, format atma hataları, java format atma, java format nasıl atılır, limewire disk hatası, limewire yüklemiyor, xp format hatalari,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 2 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12780094 saniyede (54.88% PHP - 45.12% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR