| | #211 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Aslında hiçbir problem yok sadece sürücü isimleri değişik yinede seçim kullanıcıya aittir ister böyle kullanırsınız istersenizde yeniden işletim sistemi kurarsınız
|
|
| | #212 (mesaj-linki) |
format atma yardım bakmadan geçmeyinn
çoğunuz konu verilmişti diyebiliesiniz ancak araştırdım ama aradığımı bulamadım başlangıçta bilgisayarımda floppy disk(s) fail(40) hatasını alıyordum disket a 1.44 in3.5 ti none yap dediler yaptım hatayı artık görmüyorum ama format atmak için bilgisayarımı yeniden başlatıyorum xp cd sini okumuyor floppy disk(s) fail(40) hatasını düzeltmenin farklı bir yolu mu vardı ve cd yi nasıl okutturabilirim bios u fabrıka ayarlarına getirdim disket a tekrar 1.44 in 3.5 oldu floppy disk(s) fail(40) hatasını tekrar aldım | |
|
| | #213 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
ya ben pek cesaret edemiyorum c ve d deki hiçbir dosya gitmez değilmi
| |
|
| | #214 (mesaj-linki) |
Gidebilir.. Yapacağınız işleme bağlıdır bu..
| |
|
| | #215 (mesaj-linki) |
EMEĞİNE SAĞLIK
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fail format, floopy fail hatası, floppy disc fail hatası, floppy disk hata 40, floppy disk nasıl, floppy disk(s) fail 40 hatası, floppy disket okumuyor, floppy disks nasıl format atılır, flopy disk fail, telefonlara nasıl format atılır, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atma nasıl yapılır? | emreeeeee | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 01:38 |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 1 | 1 Hafta Önce 00:25 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 3 | 3 Hafta Önce 17:19 |
| Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici | dangerhakan072 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 30-09-2008 02:42 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 14-07-2008 00:54 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||