| | #221 (mesaj-linki) | ||||
| | Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
| | #222 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
teşekkürler eyvallah Son Düzenleyen daydreamer48; 3 Hafta Önce @ 13:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #223 (mesaj-linki) |
acil yardım
benim pc ye format atacaktım tüm dosyaları (D) sürücüsüne yükledim format atarken c diskisini siliyordum yanlışıkla d bölümünü sildim format attıktan sonra dye biçimlendirmeniz gerekiyor diyor içindeki dosyaları kurtarabilirmiyiz çok önemli hayat memat meselesi ne olur yardım | |
|
| | #224 (mesaj-linki) | |
Cvp: acil yardım Alıntı:
Restorer 2000 ile daha önceden bilgisayarinizdan sildiginiz dosyalari geri getirebilirsiniz.Üstelik bu dosyaları geri dönüşüm kutusunda silseniz bile geri getirebilirsiniz.Program Fat32 ve NTFS ile uyumludur. Programın 2 versiyonu var.Biri standart versiyon diğeri professional versiyon.İkisininde linkleri aşağıda. STANDART Sürümü indirmek için tıklayın. PROFESSIONAL Sürümü indirmek için tıklayın. | ||
|
| | #225 (mesaj-linki) |
pencere taşıma hatası pc ye yeni format attım fakat yeni bir şey farkettim eğer bu bir hata ise pencereleri taşırken önce boş çerçeve gidip sonra içi taşınıyor.ekran kartını da birkaç kez yüklememe rağmen sonuç değişmedi bu konu da yardım alabilirmiyim.teşekkürler... | |
|
![]() |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atma nasıl yapılır? | emreeeeee | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 01:38 |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 1 | 1 Hafta Önce 00:25 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 3 | 3 Hafta Önce 17:19 |
| Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici | dangerhakan072 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 30-09-2008 02:42 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 14-07-2008 00:54 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||