| | #226 (mesaj-linki) |
xp ve 98(yardım edin lütfen)
arkadaşlar; benim pc deki hdd lerim 3 bölümden oluşuyor: yerel disk (c) : windows xp kurulu(50gb) yerel disk (d) :depo olarak kullanılacak ancak su anda boş(146 gb) yerel disk (e) : windows 98 kurmak istediğim bölüm(36gb) şimdi pc de hiç birşey yok baştan format atmam gerekirse bile yaparım, nasıl bu bölümlere hem xp hem de 98 işletim sistemlerini kurabilirim. ben c: de xp olsun e: de 98 olsun d: de depo olsun istiyorum. bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden tşk... | |
|
| | #227 (mesaj-linki) |
lütfen bakın!!
arkadaşlar ben pc me format attım . yeniden başlattı 2 tane microsoft var 1. si format atılmış olan 2. si ise format atılmamış olan ben 1.sini silme istiyorum nasıl silincek?
| |
|
| | #228 (mesaj-linki) | |
Cvp: lütfen bakın!! Alıntı:
Bakınız: Ek 169 | ||
|
| | #229 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Bu Format Atmanın Vista İçin Resimli Olanı Yok mu?
| |
|
| | #230 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
yaa bana bir resimli anlatın bir de benim c ve d açılmıyor autron nerden indircem bana yardım edermisiniz??????? arkadaşlar bana yardım edin eğer bana yol gösterirseniz her isteyinizi yaparım bu bilg bıktımm yaw en sonunda atcam çöpee yawww? Son Düzenleyen beyaz_zakkum1; 19-11-2008 @ 18:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 98 format resimli, c ve d ye nasıl format atılır, d nasıl formatlanır, d ye nasıl format atılır, format atma pc, format nasıl at, win98 format atma, win98 format resimli, windows 98 format atma, windows 98 format nasıl atılır, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 1 Hafta Önce 13:09 |
| Format atma nasıl yapılır? | emreeeeee | Soru-Cevap | 38 | 2 Hafta Önce 13:03 |
| Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici | dangerhakan072 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 2 Hafta Önce 03:45 |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 1 | 09-11-2008 00:25 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 3 | 27-10-2008 17:19 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||