Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-11-2008   #226 (mesaj-linki)
xp ve 98(yardım edin lütfen)

arkadaşlar; benim pc deki hdd lerim 3 bölümden oluşuyor:

yerel disk (c) : windows xp kurulu(50gb)
yerel disk (d) :depo olarak kullanılacak ancak su anda boş(146 gb)

yerel disk (e) : windows 98 kurmak istediğim bölüm(36gb)

şimdi pc de hiç birşey yok baştan format atmam gerekirse bile yaparım, nasıl bu bölümlere hem xp hem de 98 işletim sistemlerini kurabilirim. ben c: de xp olsun e: de 98 olsun d: de depo olsun istiyorum. bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden tşk...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-11-2008   #227 (mesaj-linki)
lütfen bakın!!

arkadaşlar ben pc me format attım . yeniden başlattı 2 tane microsoft var 1. si format atılmış olan 2. si ise format atılmamış olan ben 1.sini silme istiyorum nasıl silincek?
Eski 15-11-2008   #228 (mesaj-linki)
Cvp: lütfen bakın!!

Alıntı:
meybon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben pc me format attım . yeniden başlattı 2 tane microsoft var 1. si format atılmış olan 2. si ise format atılmamış olan ben 1.sini silme istiyorum nasıl silincek?

Bakınız: Ek 169
Eski 16-11-2008   #229 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

Bu Format Atmanın Vista İçin Resimli Olanı Yok mu?
Eski 19-11-2008   #230 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

yaa bana bir resimli anlatın bir de benim c ve d açılmıyor autron nerden indircem bana yardım edermisiniz???????

arkadaşlar bana yardım edin
eğer bana yol gösterirseniz her isteyinizi yaparım bu bilg bıktımm yaw en sonunda atcam çöpee yawww?

Son Düzenleyen beyaz_zakkum1; 19-11-2008 @ 18:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
98 format resimli, c ve d ye nasıl format atılır, d nasıl formatlanır, d ye nasıl format atılır, format atma pc, format nasıl at, win98 format atma, win98 format resimli, windows 98 format atma, windows 98 format nasıl atılır,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format Factory AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 1 Hafta Önce 13:09
Format atma nasıl yapılır? emreeeeee Soru-Cevap 38 2 Hafta Önce 13:03
Imtoo (mp3, wma, amr, vb.) Format Değiştirici dangerhakan072 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 2 Hafta Önce 03:45
Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? bilal66 Soru-Cevap 1 09-11-2008 00:25
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 3 27-10-2008 17:19
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12000895 saniyede (62.06% PHP - 37.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz