Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-11-2006   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Genellikle BIOS'a giriş Delete tuşudur ama bazı makinalarda F1 F2 vs de olabiliyor açılışta bunu görebilirsiniz. BIOS zaten msdos şeklindedir işleminizi siyah yada mavi ekrandayken yapıcaksınız.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-11-2006   #22 (mesaj-linki)
kosovali_140
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım emeğine sağlık...
Eski 12-11-2006   #23 (mesaj-linki)
mc_donjuan
Emek Harcamışsın.
Teşekkürler.

Bundan Yararlanıcağım.
Eski 12-11-2006   #24 (mesaj-linki)
ertug001
windows xp kurtarma cd sini takıyorum ve bilgisayarı güç düğmesine dokunuyorum ve bekliyorum bilgisayar kendisi tekrardan masa üstüne geliyor sizin yazdığınız gibi press any keyto boot from cd mesajını göreceksiniz yazmışsınız ama bilgisayar acılırken öyle bir secenek cıkmıyor göremiyorum.ben daha önceden bir bilgisayarcıda format atmıştı o zaman benim internet bağlantım yoktu.yani adsl başvurum yoktu.şimdi bilgisayarıma kurtarma cd sini taktığımda otomatikmen cd acılıyordu ve ordan yeniden windows xp yi seceneğinden kurdum.fakat kur işleminden sonra bazı dosyaları kopyalayamadan iptal ederek geçtim bu dosyalardan bazıları şunlar yaklaşık 29 tane birincisi KUR migregdb.ex. aynı şekilde KUR icwconn1.ex_ dosyası kopyalanmadı en sonuncusuda bu KUR oempriv.ht_ senin anlaman için bilgisayarda c: VİNDOWS BÖLÜMÜNDEN ServicePackfiles Dosyaları ile alakası var( i386)zannedersem ama cözemedim bilgisayar deneyimim cok fazla yok.nasıl format atılır resimli acıklamanız gercekten güzel anlatmışsınız bende benim sorunumu hallederse bu arkadaş halleder diye düşündüm ve size yazmaya karar verdim lütfen yardımlarınız bekliyorum.saygılar

Bios'a girip Boot seçeneğinden cd-rom ile başlatmayı ayarlarsan sorun kalmayacaktır.yazmışsın fakat biraz dah acıklama yaparsan sevinrim nasıl yapmamız gerekiyor onu anlatırmısın.teşekkürler
Eski 15-11-2006   #25 (mesaj-linki)
ertug001 arkadaşım windows başlatılıyor yazısı çıkmadan once çıkan ekran da

ingizce bios a girmek için şu tuşla basın der demiyosa bile dediğim gibi windows

başlatılıyor ekranı çıkmadan once delete ya da F1 F2 genelde bunlardır bastın mı

bios ekranına girersin orda inlizce olarak yazan advantage BIOS feautures gibi

bişi anlamı gelişmiş bios ayarları demek enter a bas çıkan sayfa da başlatma

sıralaması da dahil gorursun ordan 1.floopy disk dir genel de onu cdrom

yap sonra ayarları kaydet sonra cd yi tak başlat bilgisayarı kurulum ekranı çıkar

karşına hade KOLAY GELSİN KARDEŞ !
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
bilgisayara format nasıl atılır resimli bios ayarları format bios ayarları resimli bios nasıl atılır bıos ayarları format atma bıos ayarları resimli cd bios ayarları resimli ex_ dosyası format atma ayarları format atmak için bios ayarları format bios ayarları format için bios ayarları format nasıl atılır bios formatta bios ayarları resimli bios ayarları
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Kültür 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:47
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08592200 saniyede (58.37% PHP - 41.63% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR