| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
Genellikle BIOS'a giriş Delete tuşudur ama bazı makinalarda F1 F2 vs de olabiliyor açılışta bunu görebilirsiniz. BIOS zaten msdos şeklindedir işleminizi siyah yada mavi ekrandayken yapıcaksınız.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım emeğine sağlık...
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Emek Harcamışsın. Teşekkürler. Bundan Yararlanıcağım. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
windows xp kurtarma cd sini takıyorum ve bilgisayarı güç düğmesine dokunuyorum ve bekliyorum bilgisayar kendisi tekrardan masa üstüne geliyor sizin yazdığınız gibi press any keyto boot from cd mesajını göreceksiniz yazmışsınız ama bilgisayar acılırken öyle bir secenek cıkmıyor göremiyorum.ben daha önceden bir bilgisayarcıda format atmıştı o zaman benim internet bağlantım yoktu.yani adsl başvurum yoktu.şimdi bilgisayarıma kurtarma cd sini taktığımda otomatikmen cd acılıyordu ve ordan yeniden windows xp yi seceneğinden kurdum.fakat kur işleminden sonra bazı dosyaları kopyalayamadan iptal ederek geçtim bu dosyalardan bazıları şunlar yaklaşık 29 tane birincisi KUR migregdb.ex. aynı şekilde KUR icwconn1.ex_ dosyası kopyalanmadı en sonuncusuda bu KUR oempriv.ht_ senin anlaman için bilgisayarda c: VİNDOWS BÖLÜMÜNDEN ServicePackfiles Dosyaları ile alakası var( i386)zannedersem ama cözemedim bilgisayar deneyimim cok fazla yok.nasıl format atılır resimli acıklamanız gercekten güzel anlatmışsınız bende benim sorunumu hallederse bu arkadaş halleder diye düşündüm ve size yazmaya karar verdim lütfen yardımlarınız bekliyorum.saygılar Bios'a girip Boot seçeneğinden cd-rom ile başlatmayı ayarlarsan sorun kalmayacaktır.yazmışsın fakat biraz dah acıklama yaparsan sevinrim nasıl yapmamız gerekiyor onu anlatırmısın.teşekkürler | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli) ertug001 arkadaşım windows başlatılıyor yazısı çıkmadan once çıkan ekran da ingizce bios a girmek için şu tuşla basın der demiyosa bile dediğim gibi windows başlatılıyor ekranı çıkmadan once delete ya da F1 F2 genelde bunlardır bastın mı bios ekranına girersin orda inlizce olarak yazan advantage BIOS feautures gibi bişi anlamı gelişmiş bios ayarları demek enter a bas çıkan sayfa da başlatma sıralaması da dahil gorursun ordan 1.floopy disk dir genel de onu cdrom yap sonra ayarları kaydet sonra cd yi tak başlat bilgisayarı kurulum ekranı çıkar karşına hade KOLAY GELSİN KARDEŞ ! | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 2 | 19-04-2008 22:55 |
| Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? | kompetankedi | Kültür | 1 | 15-09-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||