Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-07-2007   #41 (mesaj-linki)
nuri_apo
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

FORMAT ATMAYI RESİMLİ ANLATTIĞINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER ÖNCELİKLE.
BEN BİLGİSAYAR KULLANMAYI YENİ ÖĞRENİYORUM VE BU RESİML İ FORTMAT ATMAYI ÖĞRENMEM ÇOK İYİ OLDU BİLG.BİRŞEY OLDUĞU ZAMAN BOŞUNA 20 MİLYON VERİYORDUM BİLGİSAYARCIYA.
SİZDEN BİR YARDIM DAHA İSTİCEM FORMAT ATMAYI BAŞARDIM AMA service pack 2 KURAMADIM ARKADAŞLAR O KURULMASI GEREKİYORMUŞ ÖYLE SÖYLEDİLER AMA BİLEMEDİĞİM İÇİN YÜKLEYEMEDİM FORMAT ATTIKTAN SONRAMI YÜKLEMEM GEREKİYO YARDIMCI OLURSANIZ CANİ YÜREKTEN MEMNUN OLURUM
ALLAH' a EMANET OLUN
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-07-2007   #42 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

nuri_apo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
FORMAT ATMAYI RESİMLİ ANLATTIĞINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER ÖNCELİKLE.

BEN BİLGİSAYAR KULLANMAYI YENİ ÖĞRENİYORUM VE BU RESİML İ FORTMAT ATMAYI ÖĞRENMEM ÇOK İYİ OLDU BİLG.BİRŞEY OLDUĞU ZAMAN BOŞUNA 20 MİLYON VERİYORDUM BİLGİSAYARCIYA.
SİZDEN BİR YARDIM DAHA İSTİCEM FORMAT ATMAYI BAŞARDIM AMA service pack 2 KURAMADIM ARKADAŞLAR O KURULMASI GEREKİYORMUŞ ÖYLE SÖYLEDİLER AMA BİLEMEDİĞİM İÇİN YÜKLEYEMEDİM FORMAT ATTIKTAN SONRAMI YÜKLEMEM GEREKİYO YARDIMCI OLURSANIZ CANİ YÜREKTEN MEMNUN OLURUM

ALLAH' a EMANET OLUN
Eğer lisanslı işletim sistemi kullanıyosanız güncellemeleri açmanız yeterli kendilğinde sp2 yüklenecektir.

Lisanssız bir işletim sistemi kullanıyorsanız (XP). Manuel olarak indirdiğiniz Sp2 yi (servis pack 2) manuel olarak işletim sistemini kurduktan sonra yapmanız tavsiye edilir.
Eski 05-08-2007   #43 (mesaj-linki)
tanner
Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)

slm.acil yardıma ihtiyacım var:bilg.virus kaptı ve format attım ama virus gitmeiyor,disk temizlemeden son yükleme noktası dışındakileri silip bilg.tekrar başlattıgımda virus aktive oluyor,birde herhangi bir ayarı degiştirdigimde aktive oluyor,ne yapmalıyım?bilgi verirseniz sevinirim,çok tşk.
Eski 05-08-2007   #44 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı

tanner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm.acil yardıma ihtiyacım var:bilg.virus kaptı ve format attım ama virus gitmeiyor,disk temizlemeden son yükleme noktası dışındakileri silip bilg.tekrar başlattıgımda virus aktive oluyor,birde herhangi bir ayarı degiştirdigimde aktive oluyor,ne yapmalıyım?bilgi verirseniz sevinirim,çok tşk.

Sanırım Antıvıruc Prog 1 ıse Yaramıyor. Online Vırus Taramanızı Önerım hıc

1 tehlıkesı yoktur.Size Onercegım Sıte Hotmail De Olan Onecare sıtesıdır.

TIKLAYINIZ
Eski 11-08-2007   #45 (mesaj-linki)
Loger
Format sorunu

Selam arkadaşlar;
Bir arkadaşımın P.C. sine format atacaktım ama olmadı.
Sorun şu: XP cd'sini takıyorum (yasal),kur dosyaları yüklüyor, tam yükleme sırasına gelince mavi ekran üzeri Windows bilgisayarınıza zarar gelmesin diye uygulamayı durdurdu falan diye bir uyar veriyor "chkdsk /f" den bahsediyor. Çalıştırdan chkdsk /f yapıyorum, daha pencere açılmadan P.C. yeniden başlata geçiyor.

HD yi söküp başka bir P.C. ye taktım sorunsuz format atabiliyorum.
Acaba Anakartında bir uyumsuzluk mu meydana geldi, yada Bios da Raid, Sata veya İde olayları varmış onları mı değiştirmek gerek.

Teşekkürler
Eski 12-08-2007   #46 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

İşletim sistemini kurmadan önce HDD sürücülerini biçimlendir. Normalde format atmak HDD biçimlendirilmesine verilen isimdir. Fakat zamanla format kelimesinin tanımı işletim sistemi kurmak gibi algılanmaya başladığı için akıllar karışabiliyor. Hdd biçimlendirme işlemini Xp cd sindende yapman mümkün.
Eski 01-09-2007   #47 (mesaj-linki)

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle forum çok güsel çok beğendim. yapımcı arkadaşlara teşekkür ederimm

şu formatla ilgili bi sorum olucaktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

benim HDD 2 ye bölünmüş durumda ve C: de windows kurulu.ben ikisine de format atmak istiyorum ama bu halde yani şuanki bölünmüş durumuyla değişme olmadan C: ye kurmak istiyorum tekrar ama D: deki veriler de formatlansın istiyorum bunu XP yi kurarken mi yapıcam yoksa kurarken C: yi formatlayıp XP yi kurup D: yi biçimlendircek miyim yardımcı olursanız çok sevinicem ayrıntılı olarak format atmak istiyorum şu an çünkü
Eski 01-09-2007   #48 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

game_over adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle forum çok güsel çok beğendim. yapımcı arkadaşlara teşekkür ederimm

şu formatla ilgili bi sorum olucaktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

benim HDD 2 ye bölünmüş durumda ve C: de windows kurulu.ben ikisine de format atmak istiyorum ama bu halde yani şuanki bölünmüş durumuyla değişme olmadan C: ye kurmak istiyorum tekrar ama D: deki veriler de formatlansın istiyorum bunu XP yi kurarken mi yapıcam yoksa kurarken C: yi formatlayıp XP yi kurup D: yi biçimlendircek miyim yardımcı olursanız çok sevinicem ayrıntılı olarak format atmak istiyorum şu an çünkü
XP'yi kurduktan sonra D: sürücüsünü biçimlendirebilirsiniz.
Eski 01-09-2007   #49 (mesaj-linki)

peki eğer virüs varsa D: de yada windows üzerinden bi programı yada oyunu C: ye kaydettiysem sorun yaşamaz mıyım ? silmem mi gerekiyo format atmadan önce

bu arada cwp verdiğin için teşekkür ederim
Eski 01-09-2007   #50 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

game_over adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki eğer virüs varsa D: de yada windows üzerinden bi programı yada oyunu C: ye kaydettiysem sorun yaşamaz mıyım ? silmem mi gerekiyo format atmadan önce

bu arada cwp verdiğin için teşekkür ederim
C:\ sürücüsünü biçimlendirip Windows'u yeniden kurmadan önce de D:\ sürücüsünü biçimlendirebilirsiniz. Açık olan tüm güvenlik programlarını kapatın ve Bilgisayarım > D:\ > Sağ tık > Biçimlendir...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
atma, atılır, format, resimli
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? bilal66 Soru-Cevap 4 06-10-2009 21:31
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 4 11-09-2009 13:36
Format Factory AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 28-12-2008 13:09