| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Merhabalar bende Laptop uma format atmak istiyorumresimli anlatim cok guzel olmus aslinda yapabilirim anlatildigi gibi ama bende XP cd si yok ve aslinda birazda korkuyorum ya butun pc giderse diye... ama pc im de cok yavas lutfen yardim...
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)2. Kendinizi cesaretlendirin. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
tesekkurler... ![]() aslinda bir CD var ama turkce benim pc ingilizce acaba bir sorun olur mu? | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
Paylaşım için sağol. Ama bir sorum olacaktı. Ben format atma işlemini biliyorum ve kendim aldığım orijinal xp cd'im var. Ancak ben bilgisayarı açarken cd'yi takıyorum karşıma çıkan ekranın en altında "Bir tuşa basınız" diye Türkçe bir yazı geliyor. "Enter"e basıyorum başka tuşlara basıyorum ama yükleme ekranı gelmiyor. Daha sonra windows açılıyor "Bilgisayarım"a girip cd sürücüsüne tıklıyorum. Karşıma "Windows" kurma ekranı geliyor. Görüntü böyle: ![]() Ardından "Windows XP'yi Yükle" seçeneğine tıklayarak yükleme işlemini gerçekleştirmek istiyorum. Sonra böyle bir ekran geliyor: ![]() Ne Yapmam Lazım? Lütfen Yardımcı Olunuz! | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
Sıfırdan kurmak istiyorsanız Yeni Kurulum'u seçiniz. Windows kapandıktan sonra bu konuda anlatıldığı gibi kuruluma devam edebilirsiniz. | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
Format atma esnasında bir hatayla karşılaştığım için Hard Disk'imi formatlamak için şu yolu izledim. Bilgisayarım>Yerel Disk C'ye sağ tıklayıp biçimlendir'e tıkladım ve karşıma bu ekran geldi: ![]() Biçimlendirerekte format atmış olurmuyum? Yani 0 gibi hiç bir şey yüklü olmayan hale gelirmi?Lütfen yardımcı olunuz. | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
Bilgisayarınızı Windows kurulum cd'si ile başlatmanızı tavsiye ediyorum. Elinizdeki CD sorunlu ise başka bir CD bulmalısınız.
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
ARkdaslar eger beceremezsek geri dönme sansi varmi???? Yani CÖKME OLABILIRMI? ARkdaslar eger beceremezsek geri dönme sansi varmi???? Yani CÖKME OLABILIRMI? Son Düzenleyen Ebruli88; 22-11-2007 @ 19:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, atılır, format, resimli |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 4 | 06-10-2009 21:31 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |