Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-11-2006   #26 (mesaj-linki)
acimasiz_mak
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

ya benim anlamadığım güç dümesi ne abi yaw??? biri bana bunu soylerse ii olur
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-11-2006   #27 (mesaj-linki)

güzel bir iş olmuş
ancak hala sorun yaşayanlar varsa pm ile yardımcı olmaya hazırım.
Eski 25-11-2006   #28 (mesaj-linki)

Alıntı:
acimasiz_mak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya benim anlamadığım güç dümesi ne abi yaw??? biri bana bunu soylerse ii olur
Bilgisayarını açmak için bastığın düğme
Eski 02-12-2006   #29 (mesaj-linki)
MASALL

formati sizin dediginiz gibi yaptim ama önceki kurulumu silmiyor üstüne yeniden kuruyor.ben tamamen bastan kurmak istiyorum bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Eski 03-12-2006   #30 (mesaj-linki)

Alıntı:
MASALL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
formati sizin dediginiz gibi yaptim ama önceki kurulumu silmiyor üstüne yeniden kuruyor.ben tamamen bastan kurmak istiyorum bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Kurulum işlemine başlamadan önce yanılmıyorsam dikkatsizliğinize gelmiş şöyle bir seçeneği görmezlikten gelmişsiniz. Şimdi yeni bir WindowsXp kurmak için ESC ye basın yada devam etmek için ENTER e basın tarzında bir şey olması gerek. Eğer burda siz ESC ye basarsanız karşınıza bölümlenmiş harddiskiniz gelir (bölmemişte olabilirsiniz) Burada hangi sürücüde windows kurulu ise gösterir (genellikle C: sürücüsü) sizin burda yapmanız gereken Windowsun kurulu olduğu sürücüyü biçimlendirip yeniden kurmanız. Eğer bu işlemi yapmazsanız üzerine kurması gayet normal.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
baştan format, batan sona format nasl atlr, en baştan format nasıl atılır, format atma baştan sona, format nasıl atılır en baştan, interneti bastan kurmak, nasl format atilir,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 2 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11601496 saniyede (56.16% PHP - 43.84% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR