Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-02-2007   #31 (mesaj-linki)
KraL_KoBrA
Cvp: Format Nasıl Atılır - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

saol dostum çok güzel anlatmışın!!!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-02-2007   #32 (mesaj-linki)

arkadaşım bende laptop war şu 3. resimden sonra yani kur yükleniyor mavi ekranından sonra bilgisayar kapanıyor nasıl yapacam lütfen yardım
Eski 10-02-2007   #33 (mesaj-linki)

Alıntı:
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım bende laptop war şu 3. resimden sonra yani kur yükleniyor mavi ekranından sonra bilgisayar kapanıyor nasıl yapacam lütfen yardım
bilgisayar kapansın ve otomatık olarak kendısı tekrar acılır sız bırsey yapmayın cd yıde cıkartmayın
Eski 12-02-2007   #34 (mesaj-linki)

arkadaşım sağolasın. güzel bir çalışma olmuş. dikkatli okuyan herkes anlayabilir. ben okudum, anladım, uyguladım ve oldu. emeğine sağlık...ellerin dert görmesin.
Eski 14-02-2007   #35 (mesaj-linki)

benim bildigim 2 türlü format atılır ama sadece cd den atmayı biliyorum öbür türlü nası atılır bilmiyorum bilen varsa sölerse çok seviniriz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
laptop a format atma, laptop a format atmak, laptop a nasıl format atılır, laptop format atma, laptop format atmak, laptop format nasıl atılır, laptopa format atma, laptopa format nasıl atılır, laptopa nasıl format atılır, laptoplara format atmak,
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 2 1 Hafta Önce 04:02
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11268902 saniyede (59.66% PHP - 40.34% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR