Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 03-03-2007   #36 (mesaj-linki)
PHoeNixXx
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

ya benim sorunum kullanıcı hesapları yüzünden kendime yeni bi hesap actım ve onunla oturuyum acıyım derken digeri ile deiştir yapmısım ve bütün programlar gitti yerel disc c ve d de buldum ama o programlar calısmıo mesela lime wire calısmıo mozilla falan ayrıca yeni indirdigim programlar da calısmıo lime wire acarken calıstır derken java uyarısı gelio ama java yüklü neden böyle oluyo anlamadım format atmam gerekir mi lütfen cvp yazııııııııııııııııııııııııınnnnnnn yoksa ben biterim yaa
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-03-2007   #37 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

Java yüklemenizi istiyorsa java yükleyin. Format atmanıza gerek yok. Çalışıramadığınız programları uninstal edip tekrar kurun.
Eski 08-03-2007   #38 (mesaj-linki)
PHoeNixXx

evet java yüklememi istedi yükledim diger programları kaldırıp tekrar yükledim ama yinede olmuyor cöktü gitti yaa arkadaslara soryorum formatla herseyi halledersiniz diyorlar ama ben yüklü olan bazı programları kaybetmek istemiyorum tekrar yüklemem cok zor olcak napsam kiii
Eski 08-03-2007   #39 (mesaj-linki)

Bilen arkadaşlarınız yardımcı olsun o halde. Buradan hataları görmeden tek tek şunu şunu yap dememiz mümkün değil. Fakat HDD ikiye bölünmüşse D: sürücüsüne yedeklerinizi alıp format atmanızda mümkün.
Eski 08-03-2007   #40 (mesaj-linki)

Alıntı:
PHoeNixXx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet java yüklememi istedi yükledim diger programları kaldırıp tekrar yükledim ama yinede olmuyor cöktü gitti yaa arkadaslara soryorum formatla herseyi halledersiniz diyorlar ama ben yüklü olan bazı programları kaybetmek istemiyorum tekrar yüklemem cok zor olcak napsam kiii
Format atmak en son çaredir. Format bir çözüm değildir.
Format gerektiğinde atılır. Bir program çalışmıyor yada yüklenmiyor diye format atılmaz.

Format herkezin alıyacağı dilde; Hardiskinizdeki tüm verilerin (Resim, Video, Mp3, Office Dökümanları, Programlar ve işletim Sisteminiz) silinmesi demektir.

Sorununuzun nedeni Kullanıcı hesaplarında; yeni açtığınız oturumun kısıtlı kullanıcı olarak açılmasından kaynaklanıyor. Yapmanız gereken Kullanıcı Hesaplarına girip hesap türünüzü Bilgisayar Yöneticisi (Administrator) olarak değiştirmeniz sorununuzu çözücektir.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayarım çöktü nasıl tekrar yüklerim, creative mp3 nasıl format atılır, creative mp3 format atma, hdd format atma nasil oluyor, java yüklediğim halde neden çalışmıyor, lime wire nasıl yüklerim, lime wire neden calismiyor, limewire nasıl yüklerim, limewire yüklediğim halde neden çalışmıyor, mp3 format atmak nasıl, nasıl format yüklerim,
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09902310 saniyede (57.05% PHP - 42.95% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR