Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-03-2007   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

arkadaşım birde şunu dene bilgisayarıma sağ tıkla yönet'e tıkla yerel kullanıcılar ve guruplara gel users'e çıft tıkla yeni açtığın kullanıcı hesabına çif tıkla üyelik kısmına gel üyelik kısmında(administrators)(users) yoksa ekle bunlar yoksa programlara erişim kısıtlı oluyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-03-2007   #42 (mesaj-linki)
Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli) Cvp: Format Atma - Nasıl format Atılır ? (Resimli)

Kullanıcı Hesabınızın türünü değiştirmek için başka bir yöntem ise;
Masaüstünüzdeki Bilgisayarım simgesine sağ tuşla tıklıyoruz. Yönet sekmesini seçiyoruz. Önümüze Gelen Bilgisayar Yönetimi menüsünü Aşağıdaki resimden takip ederek uygulayınız.

Kullanıcı Adınızın Özelliklerini gösteren bir pencere açılacaktır. Buradan Üyelik sekmesine basıcaz. Benim kullanıcı oturmum Administrators grubuna dahil olduğu için bende bu grup gözüküyor sizde gözükmez. Şimdi Ekle Düğmesine basıyoruz.

Önümüze Gruplar adında bir yeni pencere geliyor. Gelişmiş tuşuna basıyoruz bu adımda da...

Şimdi bu adımdada Administrators grubunu bulup kendi oturumuza ekliyoruz. Resimden numara sırasına göre takip edip uygulayınız.

Tamam Düğmesine basınca Administrator grubunu kendi otumumuza eklemiş olduk açık olan pencereleride Tamam 'a basıp kapıyoruz işimiz bitmiştir...
Eski 09-03-2007   #43 (mesaj-linki)
PHoeNixXx

administrator zaten ekli diyor ama hala kısıtlı

ya hep şu merakım yüzünden şimdi kafayı yiyorum yaaafs

Son Düzenleyen PHoeNixXx; 09-03-2007 @ 15:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 09-03-2007   #44 (mesaj-linki)

Alıntı:
PHoeNixXx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
administrator zaten ekli diyor ama hala kısıtlı

ya hep şu merakım yüzünden şimdi kafayı yiyorum yaaafs
Ekli olduğuna eminmisiniz? Çünkü herhangi bir program kurarken denk gelmişmisiniz bilmiyorum ama Bu program sadece bu oturumdamı yoksa bütün oturumlardamı çalışsın diye bir ibare geçer. Sadece bu oturumda derseniz Administrators grubuna ekli bütün kullanıcılar kullanır.

Yapmanız gereken şuan kulandığınız oturumu Başlat menüsünden kapatmak (Oturumu Kapat tuşuna basıyorsunuz) ve Administrator oturumuyla oturum açıp şuan kullandığınız oturumu silip Bilgisayar Yöneticisi olarak kayıtlı yeni bir oturum yaratmak sanırım sorununuzu çözücektir.

Admin olarak Pc'nizde oturum açmak için Oturumu kapandıktan sonra iki kere CTRL+ALT+Del tuşuna arka arkaya basın. Önünüze yeni bir oturum penceresi gelicek Kullanıcı Adı olarak administrator yazıcaksınız şifre büyük bir ihtimalle boş bırakın yada şifre girilmişse Admin oturumunun şifresini yazın...
Eski 09-03-2007   #45 (mesaj-linki)
PHoeNixXx

administrator oturumu secenekler arasında yok ben gidip adminstratoru kendimle deiştirmişim bilgisayar acılır acılmaz oturum olarak sadece benim oturumum cıkyor

aaaaaa tmm yaptım öle ama admistratorun adını tam olarak yazmam gerekiyor galiba cünkü burda silinmiş ya eger adminstratorle kendimi deiştirdiysem tekrar eski haliyle acılırmı peki biliyorum cok yordum sseni ama napabiliirm cok kötü oldu bilgisayar

Son Düzenleyen PHoeNixXx; 09-03-2007 @ 21:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
administrator kapatma, administrator olarak oturum açma, administrator oturumunu kapatma, bilgisayar oturum açma şifresini bilmiyorum nasıl açarım, bilgisayar yoneticisinde oturumu acamıyorum, bilgisayar yönetimi nasıl açılır, bilgisayar şifresi nasıl açılır, bilgisayarda yönetici olarak oturum açmak, bilgisayarda yönetici oturumu acamıyorum, bilgisayardan nasıl başka oturum açabilirim, format nasil acilir resimli, iki oturum nasıl acılır, sifremi nasil acarim, yönetici oturumu açma, şifresini bilmediğim bir bilgisayari nasil acarim,
Konu Araçları

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia Cep Telefonlarına Format Atma Kral_Aslan Cep Telefonları (Mobil Dünya) 2 19-04-2008 22:55
Eyfel Kulesi Nasıl Yapıldı? kompetankedi Mimarlık 1 15-09-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10870290 saniyede (59.27% PHP - 40.73% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR