| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
hayır yanlış anlamadın acılışta iki tane işletim sistemi çıkıyor ve ikiside çalışıyor artı ikiside c.de ikisinede giriyorum aynı bölümde xp xp var
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli)
Herneyse sen silmek istiyordun. Kullanılmayan XP nin nerede olduğunu tartışmaya gerek yok. Bilgisayarım üstünde sağ tıkla ve özellikler de. Burada açılan küçük pencerede Gelişmiş sekmesine gel. Başlangıç ve Kurtarma başlığı altındaki ayarlar düğmesine bas. Burada da düzenle diye bir düğme daha bulunur. Açılan not defteri ilk açılışta görmüş olduğun işletim sistemi listesini verir, yani boot sektörün başlangıcı. Burada kullanmadığın işletim sistemini sil ve CTRL + S veya dosya başlığından kaydet diyerek çık. Şu anda Vista kurulu olduğu için örnek olarak veremiyorum ancak üst üste aynı tipte yazı olur Microsoft Windows XP Professinal /fastdetect /noexecute gibi bunların partitionlarına dikkat etmelisin. Birinde 1 yazar diğerinde 2. Yanlışı silersen geri alma seçimin tabiki var. Ancak yine de yanlış yapmamak için dikkat et. Doğruluğunu tespit ettikten sonra kullanmadığın XP ni Shift + Delete le silebilirsin. | |||||
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır ? (Resimli) | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
sevgili arkadaşlar ya benim soniya marka pc cam cd'yi disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra,kamera yükleme programlarının tamamını sonia kamera cd yükledim!..sonradan donanım algılama sihirbazım karşıma çıkıveridi,ordan yükle tuşuna bastım ama yükleme sırasında beni yarıyolda bırakıyoo...benden uygun bir dosya yolu istiyor ,oysa indirdiğim uygun dosyaları indiremiyorum !..örneğin Autorun exe ve menu exe uygun dosyalar gösterilirken pc de bu dosyaları bulamadım..yada cd sürücüsünden tekrar sorunsuz nasıl yükleyebilirim..ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Çıkarılabilir ortamda ara (disket, CD-ROM) > İleri Bu işe yaramazsa; Aygıt Yöneticisi > Sürücüsünü yükleyeceğiniz aygıt > Sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim > İleri > Disketi Var... > Gözat... > CD-ROM sürücünüze girin, alt klasörlerine bakın (driver vs) > İleri | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)Bunun cevaplanması oldukça uzun bi zaman alabilir. Size bunları söylemek yerine çok basit bir şekilde sanal olarak format atmayı öğretecek bir program var. Bu programı indirip denemeye başlarsanız format atmanın ne kadar kolay bişey olduğunu görebilirsiniz. Sadece şunu diyeyim. Nereye format attığını söylemek zor çünkü bunu siz seçiyorsunuz. Dosyaları nereye atacağım derken; işletim sistemi C sürücüsünde kuruluysa D sürücüsüne almalısınız. Buradan yola çıkarak işletim sistemi C deyse C ye format atmalısınız. Format Atma Simülatörü | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar burda anlatılanları iyice okudum.Ve ilk kez pc ye format atmayı deneyecem.Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım Cd Room Drive yok ![]() Evet benim biosa del tuşu ile giriliyor boot bölümünde CD room veya DVD diye bişey Yok malesef..Ne yapmam gerekiyor sizce? yani şu seçenekler var(boot menüsünde) >boot device priority >boot settings configuration >security evet arkadaşlar gördüğünüz gibi CD Roomu 1 aygıt olarak ayarlayamıyorum çünkü yok Son Düzenleyen mask01; 04-06-2008 @ 20:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
Merb yine ben Format Cd'sini Taktım son çare format atıcam fakat atmadan önce sormam gereken bişi var harddisk c:\ d:\ diye ayrılmış durumda d:\'ye yedekledim herşeyimi o kısma bişi olsun istemiyorum sadece c:\ kısmına atabilmek için ne yapmam gerekiyor.. teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, atılır, format, resimli |
| bilgisayar yonetimi nasil acilir, |
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format atmadan önce CD'ye nasıl program yüklenir? | bilal66 | Soru-Cevap | 5 | 2 Saat Önce 02:13 |
| Nokia Cep Telefonlarına Format Atma | Kral_Aslan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 4 | 11-09-2009 13:36 |
| Format Factory | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 28-12-2008 13:09 |