Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 18-11-2007   #1 (mesaj-linki)
Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması

arkadaşlar web sayfasında bir linde farklı pencere açmıyor sizce neden olabilir. şimdi den teşekkürler.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-11-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Arkadaşlar lüften yardım Cvp: Arkadaşlar lüften yardım

Alıntı:
efsanehido adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar web sayfasında bir linde farklı pencere açmıyor sizce neden olabilir. şimdi den teşekkürler.
Sorunuz pek anlaşılır değil. Bir web sayfanız var ve belirlediğiniz bir link'in yeni sayfada mı açılmasını istiyorsunuz? Sayfanın kaynak koduna inin ve ilgili link'in <a href="xxx" bölümüden sonra "target=blank" bölümünü ekleyin.

Yani <a href="siteadresi" target="_blank"> olacak şekilde..
Eski 18-11-2007   #3 (mesaj-linki)

sağol kardeş ama ben sadece internet kullanıcısıyım. benim sorunum mesela gazeteoku.com da bir gazete okumak istiyorum tıkladığımda gazetenin sayfası atyrı bir pencere olarak açılması gerekiyor ama açılmıyor. açılıp anında kapanıyorç.. bende dolayısıyla sayfaya ulaşamıyorum . yardımın için teşekkürler.
Eski 18-11-2007   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
efsanehido adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sağol kardeş ama ben sadece internet kullanıcısıyım. benim sorunum mesela gazeteoku.com da bir gazete okumak istiyorum tıkladığımda gazetenin sayfası atyrı bir pencere olarak açılması gerekiyor ama açılmıyor. açılıp anında kapanıyorç.. bende dolayısıyla sayfaya ulaşamıyorum . yardımın için teşekkürler.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Internet Explorer 6, 7 - Firefox?

Tarayıcınızın seçeneklerinden "Açılır Pencere Engelleyicisi"'nin ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor. O siteyi güvenilen siteler listesine alın ya da sitedeki bağlantılara sağ tıklayın yeni pencerede açmayı deneyin...
Eski 18-11-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması

explorer 7 de açılır pencereden değil. çünkü pencereleri açıyor sadece ayrı bir internet sayfası (ayrı bir pencere olarak) açmıyor.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
açılır pencereler açılmıyor, explorer sayfası açılmaması, gazeteoku com, html link yeni sayfa, internet explorer da yeni pencere açılmıyor, internet explorer yeni pencerede açmıyor, internet sayfaları ayrı açılmıyor, internet üzerinde farklı sayfa açılmıyor, linkin ayrı sayfada açılması, linkin yeni sayfada açılması, mozilla sitedeki linkleri açmıyor, sayfaya tıkladığımda açılmıyor, sitemdeki sayfalar açilmiyor, web sayfasından link verilen sayfanın ayrı pencerede açılması, yeni pencere açılmıyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12710404 saniyede (51.81% PHP - 48.19% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR