| | #1 (mesaj-linki) | |
| Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması
arkadaşlar web sayfasında bir linde farklı pencere açmıyor sizce neden olabilir. şimdi den teşekkürler.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Arkadaşlar lüften yardım
Yani <a href="siteadresi" target="_blank"> olacak şekilde.. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arkadaşlar lüften yardım
sağol kardeş ama ben sadece internet kullanıcısıyım. benim sorunum mesela gazeteoku.com da bir gazete okumak istiyorum tıkladığımda gazetenin sayfası atyrı bir pencere olarak açılması gerekiyor ama açılmıyor. açılıp anında kapanıyorç.. bende dolayısıyla sayfaya ulaşamıyorum . yardımın için teşekkürler.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arkadaşlar lüften yardımTarayıcınızın seçeneklerinden "Açılır Pencere Engelleyicisi"'nin ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor. O siteyi güvenilen siteler listesine alın ya da sitedeki bağlantılara sağ tıklayın yeni pencerede açmayı deneyin... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması
explorer 7 de açılır pencereden değil. çünkü pencereleri açıyor sadece ayrı bir internet sayfası (ayrı bir pencere olarak) açmıyor.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arkadaşlar lüften yardım | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılması, linklerin, sayfada, sayfalarının, yeni, İnternet |
Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| CTRL Tuşuna Basınca Bilgisayarın Açılması | weet | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 13-10-2008 13:09 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |
| Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak | _ZeYNeP_ | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 02-02-2007 02:18 |
| Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak | AriThmetiCs | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 03-12-2006 02:59 |