| | #1 (mesaj-linki) |
Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması
arkadaşlar web sayfasında bir linde farklı pencere açmıyor sizce neden olabilir. şimdi den teşekkürler.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
Cvp: Arkadaşlar lüften yardım Alıntı:
Yani <a href="siteadresi" target="_blank"> olacak şekilde.. | ||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Arkadaşlar lüften yardım
sağol kardeş ama ben sadece internet kullanıcısıyım. benim sorunum mesela gazeteoku.com da bir gazete okumak istiyorum tıkladığımda gazetenin sayfası atyrı bir pencere olarak açılması gerekiyor ama açılmıyor. açılıp anında kapanıyorç.. bende dolayısıyla sayfaya ulaşamıyorum . yardımın için teşekkürler.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Arkadaşlar lüften yardım Alıntı:
Tarayıcınızın seçeneklerinden "Açılır Pencere Engelleyicisi"'nin ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor. O siteyi güvenilen siteler listesine alın ya da sitedeki bağlantılara sağ tıklayın yeni pencerede açmayı deneyin... | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Linklerin (İnternet Sayfalarının) Yeni Sayfada Açılması
explorer 7 de açılır pencereden değil. çünkü pencereleri açıyor sadece ayrı bir internet sayfası (ayrı bir pencere olarak) açmıyor.
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||