Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 13

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 220.747 Cevap: 312
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
27 Ağustos 2008       Mesaj #121
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Max Payne

Sponsorlu Bağlantılar
Geçtiğimiz yılların en karlı video oyunlarından biri olan Max Payne beyazperdeye taşınıyor. Twentieth Century Fox tarafından hazırlanan projede Lovely Bones'a yeni transfer olmuş Mark Whalberg yer alıyor. Filmin yönetmeni ise efsane The Omen serisinin yaratıcısı John Moore olacak.

Film ailesini trajik bir şekilde kaybeden ve sokaklardaki güvenliği korumak adına kanunun gerektirdiklerini kimi zaman es geçen sıkı bir polisi konu ediniyor. Kahramanımız seri bir cinayet araştırmasını sürdürürken, kendisini bir anda inandıklarını sorgularken bulacak



Vizyon Tarihi

17.10.2008


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:07
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
1 Eylül 2008       Mesaj #122
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Quantum of Solace

Sponsorlu Bağlantılar
007


KONUSU
Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M (Judi Dench), Mr White’ı (Jesper Christensen) sorguya çekerek, Vesper’a şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.


Adli bilgiler Mi6’ya ihanet eden bir kişi ve Haiti’de bir banka hesabı arasında bir ilişkiyi ortaya koyar ve başkasıyla karışan kimliği, Bond’un burada kendi kan davası için çalışan güzel fakat alıngan kadın Camille (Olga Kurylenko) ile tanışmasını sağlar. Camille, Bond’u doğruca gizemli bir organizasyonun başındaki nereden geldiği belirsiz iş adamı Dominic Greene’e (Mathieu Amalric) götürür.
Film tarihinin en uzun süreli serisi James Bond’un 22. serüveninde Daniel Craig özel ajan James Bond 007 rolünü tekrar üstleniyor.


Görevi nedeniyle Avusturya, İtalya ve Güney Amerika’ya giden Bond, Greene’in dünyanın en önemli doğal kaynaklarından birinin tüm kontrolünü ele geçirmek için sürgündeki General Medrano (Joaquin Cosio) ile anlaşma yaptığını öne sürerek komplo düzenlediğini ortaya çıkarır. Greene, organizasyondaki ortaklarını, CIA ve İngiliz hükümetindeki güçlü kontaklarını kullanarak, General’e görünürde verimsiz olan bir bölgeyi almak karşılığında.Latin Amerika’daki rejimi yıkacağına ve kontrolü ona vereceğine dair söz verir.

İhanet ve yalan ortamında Bond gerçeği ortaya çıkarmak için eski dostları ile güçlerini birleştirir. 007, Vesper’ın ihanetinden sorumlu olan kişiyi bulmaya yaklaştıkça Greene’nin tehditkar planını ortaya çıkarmak ve organizasyonunu durdurmak için, CIA’in, teröristlerin ve hatta M’in bir adım önünde olmak zorundadır.

Vizyon Tarihi : 7 KASIM



Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:08
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #123
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
5 Eylül




Yüksek güvenlikli uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi olan Dante 01’de çok tehlikeli bir grup suçlu, yasal olmayan nano-teknolojik deneyler için kobay olarak kullanılmaktadırlar.

Üsde sadece 7 mahkûm, 3 idari görevli ve 2 doktor bulunmaktadır. Dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olarak üsse yeni gelen tutuklu Saint George, kendi içindeki canavarı kontrol altına almak için savaş vermektedir.

Distopik bir bilim-kurgu hissi uyandıran Dante 01, Jean-Pierre Jeunet ile beraber Kayıp Çocuklar Şehri ve Şarküteri’nin yazarı ve yönetmeni, çizer, grafik tasarımcı, film yapımcısı, hayalperest Marc Caro’nun uzun süredir beklenen ilk solo filmi. Filmin İstanbul Film Festivali bünyesindeki gösterimleri seyirci tarafından büyük beğeniyle karşılandı, filmin yönetmeni Marc Caro’nun festivale bizzat katılımı da heyecanla karşılandı
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:08
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #124
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aşkın İngilizcesi

"New York'lu bir kadın aşkının peşinden kalkıp Paris'e kadar giderse ne olur?" diye merak ediyorsanız bu haftasonu sinema keyfiniz için bu filmi not almanızı öneririz. Nora, şehir merkezindeki lüks bir otelde gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır ve arkadaşı Audrey'nin (Drea De Matteo) 'mükemmel evliliği' kadar ideal bir birliktelik yakalamak için ne yapması gerektiğini merak etmektedir. Otoriter annesinin (Gena Rowland) Nora'ya bu yaşta yalnız olduğunu hatırlatmak için her fırsatı değerlendirmesi de can sıkıcıdır. Felaketle sonlanan bir dizi ilk randevunun ardından, yaşam tutkusuyla dolu, pervasız Fransız Julien'le (Melvil Poupaud) tanışır. Yine kötü sona yaklaştığını hisseden Nora, aynı hataları yapmaktan kaçınmaya çalışır. Eski şablonlardan kurtulmak isterken kendini Paris'te bulur. Nora'nın hayat ve daha önemlisi aşk üzerine yeni bir bakış açısı geliştirebilmek için kendi içine bakması kaçınılmazdır.
Ne Zaman: 05 Eylül Cuma
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:08
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #125
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
12 ROUNDS
2009
johncena12rounds

Konu:
Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson'ı, New Orleans polisi Danny Bexter durdurmayı başarır. Ancak Miles'ın kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür. Hapse giren Miles bir yıl sonra hapisten kaçmayı başarır ve Danny'nin peşine düşer. Danny ile alay ederek ona 12 tane çözülmesi imkansız görevler verir. Danny'nin bu 12 raundu geçmesi sonucu kız arkadaşı Molly'nin hayatı kurtulacaktır.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #126
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
THE X FILES: İNANMAK İSTİYORUM
Orjinal Adı: The X - Files: I Want To Believe

Yönetmen:
Oyuncular:

Senaryo:
Görüntü Yönetmeni:
Müzik:
Kurgu:
Tür: Dram, Gizem
Süre: 104 dk.
Yapım: 2008, ABD,Kanada
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 12 Eylül 2008

Resmi Web Sitesi: www.xfiles.com

IMDB.com bu filmin sayfası


OYUM KİME

Orjinal Adı: Swing Vote

Yönetmen:
Oyuncular:

Senaryo:
Görüntü Yönetmeni:
Müzik:
Kurgu:
Tür: Komedi
Süre: 120 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 12 Eylül 2008

Resmi Web Sitesi: swingvote.movies.go.com
IMDB.com bu filmin sayfası


KADINLAR HAKKINDA HER ŞEY

Orjinal Adı: It’s All About THE WOMEN

Yönetmen:
Oyuncular:

Senaryo:
Görüntü Yönetmeni:
Müzik:
Kurgu:
Tür: Dram, Komedi
Süre: 114 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 12 Eylül 2008

Resmi Web Sitesi: www.thewomenthemovie.com
IMDB.com bu filmin sayfası
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:09 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008       Mesaj #127
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Gitmek
( My Marlon and Brando )

gösterim tarihi:19 Eylül 2008
yönetmen:Hüseyin Karabey
oyuncular:Volga Sorgu, Ani İpekkaya, Mahir Günşiray,
senaryo: Hüseyin Karabey, Ayça Damgacı
müzik:
Kemal Sahir Gürel
görüntü yönetmeni:Emre Tanyıldız
tür:Dram-Romantik-Savaş
süre:
93
yapım yılı:
2007
ülke: Türkiye

Türkiye’de daha önce çekilen bir filmin setinde tanışan Iraklı Kürt Hama Ali ile Türk oyuncu Ayça arasında bir aşk başlamıştır... Film çekimleri bitmiş, Hama Ali Irak’a Ayça ise İstanbul da ki rutin yaşamına geri dönmüştür…

Öykü savaşa iki ay kala başlar. Artık Hama Ali Irak’ta, Ayça ise İstanbul’da dır. Ayça ile Hama Ali arasındaki telefon bağlantısı sağlıklı yürümemektedir. Hama Ali belli aralıklarla her seferinde başka bir yöntemle Kuzey Irak’tan amatör kamera ile çektiği görüntülü mesajları Ayça’ya göndermektedir. Ayça onun için kaygılanmaktadır...

Savaşın başlamasıyla beraber Ayça ile Hama Ali arasındaki iletişim tamamen kesilir. Ayça ona ulaşmak için önce telefon trafiği ile (Konsolosluklar-Dışişleri bakanlığı) sonrasında ise her şeyi göze alarak Irak’a gitmeye karar verir...

Bu dönemde ailesiyle, tiyatro çevresiyle ve kendisiyle mücadele etmek zorunda kalır…

Savaş Irak’ta bir kaosa ve yıkıma yol açmıştır. Savaş başlamadan önce müttefiklerin müdahalesinden yana olan Hama Ali için yaşananlar hiçte beklediği şeyler değildir. Herkes Irak’tan kaçmaya çalışırken Ayça’nın Hama Ali’ye ulaşma çabası adeta tersine bir yolculuğa dönüşür.

Ayça doğup büyüdüğü kenti şimdi başka türlü görmeye başlar; K.Irak’lı göçmen sanatçılar, Avrupa’ya gitmek için İstanbul’u mesken tutan mülteciler, kaçakçılar. Kentin gündelik yaşamında fark edilmeyen insanlar; yalnız yaşayan iki yaşlı komşu, Avangard bir tiyatro grubu ve çoğu kez yanımızdan teğet geçen fark edemediğimiz insanlar.

Öyle bir an gelir ki Ayça İstanbul’da daha fazla durmanın anlamsız olduğunu farkeder. Ya şimdi gidecektir ya da ömrünce bu pişmanlıkla “yalnız” yaşamına devam edecektir.

İstanbul’dan önce Diyarbakır’a oradan da Habur sınır kapısına gider. Savaş nedeniyle kapalı olan sınırda uzun Tır kuyrukları ve içeride kalan yakınlarından haber alamayan kadınlarla karşılaşır.

Bu arada Hama Ali bir savaş muhabirinin telefonuyla Ayça’ya ulaşır. Ayça’nın kesin kararlı olduğunu anlayan Hama Ali, Irak’ta değil de daha güvenli bulduğu için İran’da bir sınır kasabasında onunla buluşmaya razı olur.

Turist olduğuna kimseyi inandıramayan Ayça zorlu bir yolculuktan sonra İran’da ki sınır kasabasına ulaşır. Acaba savaş bu iki sevgilinin buluşmasına izin verecek midir?
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:09
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #128
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
İŞTE ÖZGÜR DÜNYA
Orjinal Adı: It’s a Free World

Yönetmen: Ken Loach
Oyuncular: Kierston Wareing, Juliet Ellis, Leslaw Zurek, Joe Siffleet

Senaryo: Paul Laverty
Görüntü Yönetmeni: Nigel Willoughby
Müzik: George Fenton
Kurgu: Jonathan Morris
Tür: Dram
Süre: 96 dk.
Yapım: 2008 - İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya
Dağıtımcı: Tiglon Film www.tiglon.com

Gösterim tarihi: 19 Eylül 2008

Resmi Web Sitesi: www.diaphana.fr

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Ken Loach, Özgürlük Rüzgârı'nın hemen ardından çektiği bu son dramıyla günümüz Londra'sına dönüyor ve kamerasını yeniden toplumsal konulara çeviriyor.

Konu: İş yerinde gördüğü kötü muameleden bıkmış olan ve oğlunun geleceği için endişe eden Essexli genç kadın Angie, kendi işini kurmaya karar verir: Londra’da bir barın arka tarafında kurduğu ofiste göçmen işçilere iş bulacaktır. Angie başarı ve servet basamaklarını tırmanırken, dünyayı döndüren para illetiyle ne kadar ileri gidebildiğine tanık oluruz.



ASLAN KRAL'IN OĞLU LEO

Orjinal Adı: The Story of Leo

Yönetmen: Mario Cambi
Seslendirenler: Harun Can, Cansu Akbel, Murat Serezli, Feridun Düzağaç, Oya Küçümen

Senaryo: Pierstefano Marangoni
Görüntü Yönetmeni: Marco Carosi
Müzik: Alessandro Molinari
Tür: Animasyon
Süre: 90 dk.
Yapım: 2008, İtalya
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 19 Eylül 2008

Resmi Web Sitesi: www.adrianachiesaenterprises.com

Editörün Notu: Vejeteryan bir aslan olan Leo'nun maceraları.

Konu: Leo vejeteryan bir aslandır. Arkadaşları tarafından sadece bu farklı özelliği yüzünden dışlanmış ve afaroz edilmiştir... Ancak, birgün olaylar, fil sürüsünün güzeller güzeli kraliçesi Avoria ile yollarını birleştirir...

Fante Ele adında esrarengiz bir şekilde öldürülen filin güzel dul karısı Avoria, farklı kuyrukları olan iki yavru doğurur…Avoria, sadece fil sürüsünün kralı olmak için Avoria ile evlenmek isteyen ihtişamlı ve otoriter beyaz fil Zanco tarafından yargılanacaktır… Leo güzeller güzeli Avoria’yı kurtarabilecek midir?
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:10 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008       Mesaj #129
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Tatil Kitabı
( Tatil Kitabı )




gösterim tarihi: 12 Eylül 2008
yönetmen:Seyfi Teoman
oyuncular: Rıza Akın, Taner Birsel, Tayfun Günay,
senaryo:Seyfi Teoman
görüntü yönetmeni:Arnau Valls Colomer
tür: Aile-Dram
süre: 92
yapım yılı:2008
ülke: Türkiye
dağıtımcı: Tiglon

Tatil Kitabı, Silifkeli bir ailenin bir yaz boyunca başından geçenleri, daha çok ailenin küçük oğlu Ali’nin bakış açısını ön plana çıkararak anlatıyor. Filmin olay örgüsü, Ali’nin sert mizaçlı babası Mustafa ile ailenin diğer üyeleri arasındaki gerilimler üzerine kurulu. İstanbul’da askeri lisede okuyan büyük oğlu Veysel’in askeri okulu yarıda bırakarak üniversite sınavına girme isteğine şiddetle karşı çıkan Mustafa, çekingen ve içine kapalı bir çocuk olan Ali’yi de yaz tatilinde çalışıp kendisi gibi ticaret öğrenmeye zorlar.


Kendisini aldattığından şüphelenen eşi Güler ve geçmişte şehirde şansını denemiş, ama tutunamayıp Silifke’ye dönerek baba mesleğini sürdürmek zorunda kalmış kardeşi Hasan’la Mustafa arasında da sürekli bir gerilim vardır. Tüm bu gerginlikler, limon tüccarı olan Mustafa’nın, iş için gittiği Ürgüp’ten dönüşte beyin kanaması geçirip komaya girmesiyle geri plana itilir. Başta, aileyi bir arada tutmak için Mustafa’nın yerini almak zorunda kalan Hasan olmak üzere, filmdeki karakterler belirgin bir şekilde değişir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:10
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #130
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
QUEEN RAQUELA


The Amazing Truth About Queen Raquela

Yönetmen Olaf De Fleur Johannesson
Oyuncular Raquela Rios, Stefan C. Schaefer, Olivia Galudo, Brax Villa, Valerie Grand Einarsson
Stüdyo Regent Films
Dağıtıcı Firma
Kategori Romantik
Süre
Altyazı Türkçe
Ses Ingilizce
Konu
Son düzenleyen MeLL; 21 Ekim 2008 17:41

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr