Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 15

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 220.728 Cevap: 312
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #141
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ÜÇ MAYMUN
Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Sponsorlu Bağlantılar
Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Ercan Kesal, Cafer Köse

Senaryo: Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Nuri Bilge Ceylan
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Sanat Yönetmeni: Ebru Ceylan
Kurgu: Ayhan Ergürsel, Bora Gökşingöl, Nuri Bilge Ceylan
Tür: Dram
Süre: 110 dk.
Yapım: 2007 - Türkiye, Fransa, İtalya
Dağıtımcı: UIP Filmcilik www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.uc_maymunfilm.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Gerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle "Üç Maymun"u oynamak.

Konu: Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adına gerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:07 Sebep: Başlıklara film ismini yazalım lütfen
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #142
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
TESTERE V
Orjinal Adı: Saw V
Sponsorlu Bağlantılar

Yönetmen: David Hackl
Oyuncular: Tobin Bell, Costas Mandlor Scott Patterson, Julie Benz

Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni: David A. Armstrong
Müzik: Fear Factory, Front Line Assembly
Kurgu: Kevin Greutert
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Suç, Psikolojik
Süre: 107 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.saw5.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Hoffman, Jigsaw efsanesinin en son varisi gibi gözükmektedir. Ama sırrı tehlike altına girince, yarım kalmış işlerin peşine düşer.

Konu: Popüler Tstere/ Saw serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:07
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #143
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
DEVRİM ARABALARI
Yönetmen: Tolga Örnek
Oyuncular: Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Halit Ergenç, Sait Genay, Uğur Polat, Selçuk Yöntem

Senaryo: Murat Dişli – Tolga Örnek
Görüntü Yönetmeni: Hasan Gergin
Müzik: Demir Demirkan
Kurgu: Niko
Tür: Dram, Tarihi
Süre: 115 dk.
Yapım: 2008 - Türkiye
Dağıtımcı: Pinema www.pinema.com

Gösterim tarihi: 24 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.devrimarabalari.com


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Bugün çoğumuzun bilmediği, bilenlerin de “benzini bitip yolda kalan araba” olarak eksik bildiği dramatik bir hikayenin filmi.

Konu: “16 Haziran 1961. Cumhurbaşkanlığı konutunda verilen davette işadamları, gazeteciler ve darbe erkanı ülke kalkınmasını tartışırlar. Bir ara Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel sinirlenip bu ülkenin otomobil bile üretebileceğini söyler. Bu iddia ciddi ciddi meydan okumaya dönüşür. Paşa emrini verir. Yaklaşmakta olan Cumhuriyet Bayramı’na ilk yerli otomobil yetiştirilecektir”. Devrim Arabaları filmi bu sahneyle başlıyor. Çekimleri tamamlanan film, Devrim Arabaları’nı üretme görevini üstlenmiş 23 mühendisin, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak girdikleri macerayı, zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle mücadelelerini anlatıyor.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:07
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
22 Ekim 2008       Mesaj #144
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
mustafa afis

Mustafa …hakkında birkaç şey10 Kasım 2008, Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümü…Türkiye 70 yılda Ata’sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Onu Türkiye’ye, dünyaya, yeni yetişenlere tam anlatamadı.Yapılan belgeseller, Türkiye ölçeğiyle sınırlı, belli bir dönemle kısıtlı ve resmi bir dilde tutsak kaldı.Selanik’ten Dolmabahçe’ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alan, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatan bir filmin eksikliği hep hissedildi.“Mustafa”, işte bu ihtiyaca cevaben hazırlandı. 15 yıldır Atatürk belgeselleri yapan, “Sarı Zeybek”le seyirciyi Ata’nın insani yüzüyle tanıştıran Can Dündar ve ekibi şimdi onun bütün hayatını sinema diliyle anlatıyor.“Mustafa”, seyirciyi, özellikle de yeni nesli Atatürk’ü yeniden keşfe davet ediyor.Film için Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı arşivleri başta olmak üzere, yerli ve yabancı pek çok arşiv özel izinle açıldı. Atatürk’ün daha önce görülmemiş fotoğraflarına, hatıralarını yazdığı not defterlerine, yakınlarına yolladığı çok özel mektuplarına, günlüğüne, elyazmalarına ulaşıldı.Çekim ekibi Atatürk’ün ayak bastığı Selanik’ten Manastır’a, Şam’dan Berlin’e, Sofya’dan Karlsbad’a kadar her coğrafyaya giderek, doğduğu odadan, öldüğü odaya dek her mekana girerek onun hayatını yerinde görüntüledi.Geniş ve deneyimli bir kadro, Atatürk’e dair yazılmış kitapları, yerli yabancı basını, diplomatik yazışmaları tarayıp onlardan sahici, objektif, sıcak bir hayat hikayesi anlatmaya çalıştı.Ondan kalan eşyalar, onu anlatan anılar, çalıştığı karargahlar, yaşadığı evler, geride bıraktığı belgeler, sevdiği müzikler, söylediği sözler titizlikle derlendi.Yeni kuşağın okulda öğrendiği klasik bilgilerden ve eski, siyah beyaz görüntülerden sıkılmış olacakları varsayımıyla filmde samimi bir dil ve modern animasyon teknikleri kullanıldı.Filmin müziklerini, Atatürk gibi Balkanlardan yetişmiş uluslararası bir müzisyen olan Goran Bregoviç besteledi.NTV-Ko’medya ortaklığı ve Sabancı katkılarıyla “Mustafa”, 70. ölüm yıldönümünde Atatürk’ü seyirciye yeniden tanıştırabilecek bir film oldu.


29 Ekimde Sinemalarda Mutlaka İzleyin..
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
22 Ekim 2008       Mesaj #145
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
2008


Tür : Macera / Fantastik

Yönetmen : David Yates

Senaryo : Steve Kloves, J.K. Rowling (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel

Müzik : Nicholas Hooper

Yapım : 2008, ABD/ İngiltere

Oyuncular
Daniel Radcliffe (Harry Potter) ,
Rupert Grint (Ron Weasley) ,
Emma Watson (Hermione Granger) ,
Julie Walters (Molly Weasley) , Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) , Alan Rickman (Severus Snape) ,
Michael Gambon(Albus Dumbledore) ,
Maggie Smith (Minerva McGonagall) ,
Jim Broadbent (Horace Slughorn) ,
Bonnie Wright(Ginny Weasley) ,
Robbie Coltrane(Rubeus Hagrid)

Harry Potter, Hogwarts'taki 6. yılında üzerinde "bu kitap Melez Prens'e aittir" yazılı bir kitapbulur. Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens'in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore'un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling'in yazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satmıştı.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:08
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #146
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
MUSTAFA
Yönetmen: Can Dündar
Seslendirenler: Anlatıcı: Can Dündar. Atatürk: Yetkin Dikinciler, Zübeyde Hanım: Beyhan Saran

Senaryo: Can Dündar
Görüntü Yönetmeni: Candan Murat Özcan
Müzik: Goran Bregoviç
Kurgu: Andreas Treske
Tür: Belgesel, Dram
Süre: 110 dk.
Yapım: 2007 - Türkiye
Dağıtımcı: UIP Filmcilik www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 29 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.mustafa.com.tr

Editörün Notu: Atatürk’ü seyirciye yeniden tanıştıracak filmi Can Dündar yazıp yönetti ve müziklerini Goran Bregovic besteledi.

Konu: 15 yıldır Atatürk belgeselleri yapan, "Sarı Zeybek"le seyirciyi Ata’nın insani yüzüyle tanıştıran Can Dündar ve ekibi şimdi onun bütün hayatını sinema diliyle anlatıyor.

Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümünde Selanik’ten Dolmabahçe’ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alarak, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatmayı amaçlayan “Mustafa” filmi, seyirciyi, özellikle de yeni nesli Atatürk’ü yeniden keşfe davet ediyor.

Film için özel izinle açılan Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı arşivleri başta olmak üzere, yerli ve yabancı bir çok arşivden derlenen Atatürk’ün daha önce görülmemiş fotoğrafları, hatıralarını yazdığı not defterleri, yakınlarına yolladığı çok özel mektuplarından, günlüğüne, elyazmalarına kadar pek çok belge filmde yer alıyor. Bütün bu belgelerle Atatürk’ün kendisini anlattığı bir filme ulaşılıyor.

Çekim ekibi, ciddi bir hazırlık aşamasından sonra Atatürk’ün ayak bastığı Selanik’ten Manastır’a, Şam’dan Berlin’e, Sofya’dan Karlsbad’a kadar her coğrafyaya giderek, doğduğu odadan, öldüğü odaya dek her mekana girerek onun hayatını yerinde görüntüledi.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:08
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #147
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ZOR KARAR
Orjinal Adı: Bangkok Dangerous

Yönetmen: Oxide Pang Chun, Danny Pang
Oyuncular: Nicolas Cage, Charlie Young, Shahkrit Yamnarm, Nirattisai Kaljareuk, Panward Hemmanee

Senaryo: Jason Richman
Görüntü Yönetmeni: Decha Srimantra
Müzik: Brian Tyler
Kurgu: Mike Jackson, Curran Pang
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Süre: 99 dk.
Yapım: 2008, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 31 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.bangkokdangerousmovie.net

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Sözleşmesini yaptığı cinayetler serisini gerçekleştirmek için Tayland’a giden bir kiralık katilin hayatındaki beklenmedik kökten değişimleri ve dönüşümler.

Konu: Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner. Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır.

İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:09
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #148
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
NEKRÜT
Yönetmen: Ulaş Ak
Oyuncular: Erkan Taşdöğen, Başak Sayan, Mustafa Topaloğlu, Nuri Alço, Erol Günaydın

Senaryo: Ulaş Ak
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Gün, Demir Gökdemir
Müzik: Murat Özdemir
Tür: Komedi
Süre: 105 dk.
Yapım: 2008 - Türkiye
Dağıtımcı: BestLine Pictures / Pinema www.pinema.com

Gösterim tarihi: 31 Ekim 2008

Resmi Web Sitesi: www.nekrut.com

Editörün Notu: Uzaylıların, Türkiye’ye gelişi akıl almaz bir serüvene dönüşür.

Konu: Uzayın derinliklerinde varlığını sürdüren “Nekrüt” gezegeni yaşayanları sadece ayran tüketerek yaşamlarını sürdürmektedir. Ne var ki, gezegenin ayran stokları hızla tükenmektedir.

Gezegenin yönetim konseyi; tükenen stokları üzerine bir toplantı yaparlar ve yeryüzünde ayran üretiminin gerçekleştiği Dünya gezegeninden Türkiye’yi tespit ederler. Ardından Türkiye’ye üç özel görevlinin gönderilmesine karar verilir.

Nekrütlüler’in Türkiye’yi seçmelerinin iki nedeni vardır. İlki Türklerin de ayran üreten ve tüketen canlılar olması, diğeri ise, Nekrüt adının tersten Türken diye okunmasıdır...

Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:09
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #149
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
QUANTUM OF SOLACE 007
Orjinal Adı: Quantum of Solace 007

Yönetmen: Marc Forster
Oyuncular: Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu Amalric, Judi Dench, Giancarlo Giannini

Senaryo: Neal Purvis, Robert Wade, Paul Haggis
Görüntü Yönetmeni: Roberto Schaefer
Müzik: David Arnold
Kurgu: Matt Chesse, Richard Pearson
Tür: Aksiyon, Macera
Süre: 106 dk.
Yapım: 2008, ABD, İngiltere
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 7 Kasım 2008

Resmi Web Sitesi: www.007.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Sinema tarihinin en uzun süren serisinin 22. James Bond macerası

Konu: Ajan 007 ve M'in Mr White’ı sorgulaması, James Bond’un aksiyon dolu en yeni macerası QUANTUM OF SOLACE’da kimseye güvenilemeyeceğini kanıtlıyor.

Sevdiği kadının, Vesper’ın ihanetiyle motive olan Bond’un, White’ın sinsi teşkilatının ardındaki elebaşını bulma konusundaki kararlılığı onu Haiti’ye götürür. Orada tanıştığı Camille adlı güzel ama hırçın bir yabancı, alışılmadık bir müttefik olacaktır.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:09
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #150
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ISSIZ ADAM
Yönetmen: Çağan Irmak
Oyuncular: Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu

Senaryo: Çağan Irmak
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Müzik: Aria
Kurgu: Ruşen Dağhan
Tür: Dram
Süre: 105 dk.
Yapım: 2008 - Türkiye
Dağıtımcı: Most Production www.mostproduction.com

Gösterim tarihi: 7 Kasım 2008

Resmi Web Sitesi: www.issizadam.com

Editörün Notu: Modern hayatın yalnızlaştırdığı insanları anlatan, yemekler, anneler, eski şarkılar ve aşk üzerine bir film.

Konu: Alper, 30’lu yaşlarda, kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki bir kitapçıya girmesiyle değişir, Ada’yla karşılaşır. Alper, Ada’nın güzelliğinden etkilenir ve Ada’yı takip etmeye başlar. Alper kopamadığı özgür hayatının içersinde Ada’ya yer açtıkça, yaşamının daraldığını fark eder.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:10

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr