Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 220.744 Cevap: 312
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
17 Aralık 2006       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
ROCKY BALBOA (ROCKY VI)

Yönetmen: Sylvester Stallone
Sponsorlu Bağlantılar
Oyuncular: Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Milo Ventimiglia, Burt Young,Geraldine Hughes,Henr G. Sanders,Tony Burton
Tür: Dram
Gösterim Tarihi: 9 Şubat 2007 (ABD)
Senaryo: Sylvester Stallone
Müzik: Bill Conti
Yapim: 2006,ABD


Sylvester Stallone'nin Rocky efsanesi geri döndü

Üstelik 60 yaşında olmasına rağmen hala ringlerde.
Stallone'nin hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği hem de yine Rocky karakterini canlandırdığı Rocky Balboa adlı filmin galası Los Angeles'ta yapıldı.

Galada Sharon Stone, Bruce Willis, Christian Slater, eski aktör, yeni Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger, Patrick Swayze gibi ünlüler Stallone'yi yalnız bırakmadı.
Özlemimiz sona eriyor ve bitmek tükenmek bilmeyen serilerden bir olan Rocky serisine bir film daha ekleniyor. Evet, efsane boksör Rocky Balboa yeniden ringlerde. Bu sefer ünlü oyuncu Sylvester Stallone, filmin yönetmeliğini de üstlenmiş. (Bu arada ekleyelim Rambo serilerine de kardeş geliyor.) Serinin en ufak ve 6. temsilcisine başarılar diliyor ve mümkünse bir büyük kardeşi olan beşinci filme benzememesini rica ediyoruz.
rockybalboa4

Artık yaş bakımından uygun olmadığı için boksu bırakan “İtalyan Aygırı” Rocky, maddi sıkıntılar nedeni ile yeniden ringlere dönmek zorunda kalır. İlk başlarda zayıf rakiplerle karşılaşarak tekrar döndüğü ringlerdeki hayatı, dünya ağırsiklet boks şampiyonu olan Mason “The Line” Dixon ile maç yapması için teklif alması ile değişir. Artık Rocky kendini son bir kez daha kanıtlayabilecektir.

İŞTE ROCKY BALBOA FİLMİNİN FRAGMANI
[flash=http://www.youtube.com/v/Tl3A7qYjRkU]object width=425 height=350[/flash]
Umarım serinin adının kötü anılmasına yol açmaz diyor ve bazı şeylerin tadında kalması gerekir diye de ekliyorum.


VE Orjinal Dilde Röportajlar ve Kamera Arkasindan Görüntüler..
[flash=http://www.youtube.com/v/k9Vw1IVk_ik]object width=425 height=350[/flash]

Son olarakta biraz nostalji yapalim ve tam 30 Yıl öncesine yani Sylvester Stallone 'a oskar kazandiran ROCKY I filminin final sahnesi olan ROCKY BALBOA ile APOLLO CREED'in karşilaşmasina gidiyoruz..
1.
[flash=http://www.youtube.com/v/3LJHx_EK_p8]object width=425 height=350[/flash]
2.
[flash=http://www.youtube.com/v/aMksL8AVSbY]object width=425 height=350[/flash]
Ne Diebilirim ki O Bir Efsane..


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:11
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
17 Aralık 2006       Mesaj #2
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
300 SPARTALI

Sponsorlu Bağlantılar
Yönetmen: Zack Snyder
Senaryo: Zack Snyder, Kurt Johnstad
Oyuncular: Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, Dominic West, Vincent Regan
Filmin Türü : Aksiyon, Savaş
Orijinal Adı: The 300 Spartans
Yapımcı Firma: Warner Bros. Pictures, Hollywood Gang Productions
Yapım Yılı: 2007
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Filmin Süresi: 0 dakika
Resmi Sitesi: http://300themovie.warnerbros.com/
Dağıtıcı Firma: Warner Bros
Vizyon Tarihi : 16.03.2007



Filmin Konusu

Sparta Kralı’nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan’ın Persler’e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes’in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır.



Filmin Fragmani


Yakında Vizyona Girecek Filmler

Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:31
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #3
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
The Prestige


Vizyona Giriş Tarihi:
22.12.2006

Türü:
Dram

Ülke:
ABD / İngiltere

Süresi ve Yapım Yılı:
128 dakika - 2006

Yönetmeni:
Christopher Nolan

Oyuncular:
Hugh Jackman
Christian Bale
Michael Caine
Piper Perabo

Senaryo:
Jonathan Nolan

Müzik:
David Julyan

Görüntü Yönetmeni:
Wally Pfister




İki sihirbazın düellosu

Sihirbazların ünlerinin doruğunda oldukları bir dönemde, Londra’da iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlar. Robert Angier gösterişli, gerçek bir şovmen; yontulmamış, gelenekçi Alfred Borden ise sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir.

Birbirlerini takdir eden bu iki arkadaş birlikte yola çıkmıştır. Ancak en büyük numaralarının ters gitmesiyle aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar. İkisi de diğerini alt etmeye kararlıdır. Aralarındaki rekabet her numarada, her gösteride daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, elektriğin yeni, inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek. Artık hepsinin hayatı pamuk ipliğine bağlıdır...

“Memento” ve “Batman Başlıyor” filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan’ın gizem dolu macera filmi “Prestij”in başrollerini, “X-Men” ve devam filmlerinde oynadığı Wolverine tiplemesiyle sevilen, Tony Ödüllü Hugh Jackman ile son dönemde canlandırdığı Kara Şövalye rolü dahil olmak üzere, ağır rollerle beğeni toplayan Christian Bale paylaşıyor.

Filmde ikiliye eşlik eden oyuncular Michael Caine, Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Piper Perabo ve Andy Serkis olmuş. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken bir diğer isim de, çığır açan dahi Nikola Tesla rolündeki David Bowie. Senaryoyu, Christopher Priest’in romanından esinlenerek Jonathan Nolan kaleme almış. Viktorya Dönemi Londra’sının meşalelerle aydınlanan, debdebeli günlerindeki atmosferi canlı bir şekilde yaratan filmin görüntü yönetmeni ise Wally Pfister.




Vaat, dönemeç ve prestij...
Michael Caine’in canlandırdığı, sihirbazların ingeneur’ü Cutter filmde şöyle diyor: “Her büyük sihir gösterisi üç kısımdan meydana gelir. İlk kısma Vaat denir: sihirbaz size sıradan bir şey gösterir ama belki de sıradan değildir. İkinci kısma Dönemeç denir. Eğer sırrı arıyorsanız bulamazsınız. Bu sebeple Prestij denen üçüncü bir kısım vardır. Bu, sürpriz ve dönüşlerle dolu, insan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğu ve hiç görmediğiniz kadar sarsıcı bir şeye tanık olduğunuz kısımdır.”

Yönetmen Nolan’ın aynı ilkelerle, özenle inşa edilmiş sır ve sarsıcı açıklamaları kullandığı, iki sihirbazın düellosunu konu alan “Prestij”; gizemi bol, her hareketin illüzyonlarla kaplı olduğu, iki hırslı adam arasındaki destansı düşmanlığı güdüleyen ilkel duygular dışında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, karmaşık bir macera. Nolan, hikayeyi sinemaya aktarma konusundaki deneyimini şu sözlerle ifade ediyor:

“Sihirbazların ve filmcilerin yaptıkları arasında güçlü bir ilişki var. Biz filmciler bilgi verme, yani izleyiciye neyi ne zaman söyleyeceğimiz ve onlara belli bakış açılarına nasıl çekeceğimiz konusunda sihirbazlarla büyük benzerlik gösteriyoruz. İzleyiciyi yanıltmak ve tatmin edici bir son hazırlamak için kendimize has teknikler; çıkmaz yollar, oyalayıcı ipuçları kullanıyoruz. ‘Prestij’, bu kavramlarla izleyicilerin gözü önünde oynama fırsatını doğurdu.”
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:31
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
20 Aralık 2006       Mesaj #4
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )

EVE GİDEN YOL 1914
Yönetmen: Semir Aslanyürek
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Melisa Sözen, Metin Akpınar, Emre Altuğ, Ali Sürmeli, Erdinç Olgaçlı

Senaryo: Semir Aslanyürek
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz, Yusuf Aslanyürek
Kurgu: Serhan Kazar
Müzik: Mehmet E. Soyarslan
Tür: Tarihi Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 22 Aralık 2006

Resmi Web Sitesi: www.evegidenyolfilm.com


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Filmde, Osmanlı İmparatorluğu'nun I. Dünya Savaşı'na girdiği dönemde Anadolu'nun güney ve güneydoğusunda, ve bugünkü Suriye topraklarında yaşanan büyük bir aşk, fedakarlık ve intikam öyküsü anlatılıyor.

Konu: Öykünün kahramanı Mahmut cinayet işlememek için sevdiğini ve evini terk ediyor, ardından kendini çöllerde savaşırken buluyor. Yıllar süren büyük mücadelenin, zorlu bir yolculuğun ardından evinin yolunu tutan Mahmut, sevdiğine kavuşacağı anın hayallerini kurarken bir yandan da uğradığı haksızlığın intikamını almak niyetindedir... Ünlü İngiliz casusu "Arabistanlı" Lawrence de Mahmut'un yoluna çıkanlar arasındadır!


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:32
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
28 Aralık 2006       Mesaj #5
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
MÜZE'DE BİR GECE



Orjinal Adı: Night At The Museum
Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Ben Stiller, Carla Gugino, Robin Williams, Mickey Rooney

Senaryo: Ben Garant - Thomas Lennon
Görüntü Yönetmeni: Gullermo Navarro
Müzik: Alan Silvestri
Kurgu: Don Zimmerman
Tür: Aksiyon - Macera - Aile - Fantastik
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2006 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 29 Aralık 2006

Resmi Web Sitesi: www.nightatthemuseum.com


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Ulusal Tarih Müzesinin yeni gece bekçisi Larry , tüm ziyaretçiler evlerine gittiklerinde asıl maceranın başladığına tanık olacaktır...

Konu: Hayatı boyunca fantastic maceralar peşinde koşmuş olan Larry Daley (Ben Stiller),unların ona hiçbir çıkar sağlamadığını ve bu yüzden işssiz kalıp oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark edince gerçek bir iş arayışına girer. Rüyalarındaki büyük hayalin bir gün onu bulacağından emindir. Fakat böyle bir hayalin bu kadar canlı ve heyecanlı gerçekleşeceğinden tabii ki haberi yoktu...

İşindeki ilk gecesinde büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım klavuzu ile koskaca müzede tek başına kalır. En azından o yalnız olduğunu düşünmektedir.


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:32
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
1 Ocak 2007       Mesaj #6
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
UYGUNSUZ GERÇEK
( An Inconvenient Truth )


Gösterim Tarihi: 2 Şubat 2007
Yönetmen: Davis Guggenheim
Oyuncular: Al Gore, , ,
Senaryo: -Müzik: Michael Brook
Tür: Belgesel
Süre: 90 Dk.
Yapım Yılı: 2006
Ülke: ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Yönetmen Davis Guggenheim, Sundance Film Festivali´nin hit filmi “An Inconvenient Truth”da, tüm yaşamını küresel ısınma problemini çevreleyen yanlış anlama ve söylenceleri gözler önüne sermeye adamış bir adamın girişimlerine tutkulu ve esinlendirici bir bakış atıyor.

 41667644 truth 203

Küresel ısınma problemini tüm yönleriyle ele alan “An Inconvenient Truth”ta hayatı anlatılan adam, ABD´nin eski Başkan Yardımcısı Al Gore´dur. 2000 seçimlerinde aldığı tarihi yenilgiden sonra hayatanın akışını yeniden biçimlendiren Al Gore´un, politika dünyasından elini eteğini çekerek tüm hayatını dünyamızı kaçınılmaz felaketten kurtarmak için yaptığı girişimler anlatılır.


*Filmin Fragmanı
[flash=http://www.youtube.com/v/4QhOBhI-bpk]object width=425 height=350[/flash]



Al Gore´un etkileyici olduğu kadar üzücü portresinin çizildiği filmde, “gezginci küresel uyarı show”u adını verdiği multimedya gösterisi aracılığıyla küresel ısınma problemini gündemde tutma çabası görüntülenir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:32
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #7
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
HIRSIZ
( Breaking and Entering )

Gösterim Tarihi: 9 Şubat 2007
Yönetmen: Anthony Mingliella
Oyuncular: Jude Law, Juliette Binoche, Robin Wright Penn, Martin Freeman
Senaryo: Anthony Minghella
Müzik: Karl Hyde - Rick Smith
Görüntü Yön: Benoît Delhomme
Tür: Dram-Romantik
Yapım Yılı: 2006
Ülke: ABD / İngiltere
Dağıtımcı: UIP

“Hırsız"da, farklı dünyalardan gelen ve yolları Londra’da kesişen iki grup insan vardır. Bunlardan birincisi, uzun süreden beri bu kentte yaşayan Londra’lılar: ikincisi ise, bu kente sonradan gelip King’s Cross bölgesine yerleşen yabancılardır.
Londralı bir peyzaj mimarının kentin yoksul kesiminde açtığı lüks ofisi üst üste birkaç kez soyulur. Genç mimarın hırsızlık olayının sorumlusunu bulmak için yaptığı araştırmalar, onu alışkın olduğu dünyanın güvenli ortamından çok uzaklara düşürecektir.

*Filmin Fragmanı
[flash=http://www.youtube.com/v/vfJwzlhRWqY]object width=425 height=350[/flash]
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SON OSMANLI YANDIM ALİ

Tür :Dram, Tarihi
Yönetmen :Mustafa Şevki Doğan
Oyuncular :Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Engin Şenkan
Yapım :2006 / Türkiye
Vizyon :19.01.2007

Tarih 13 Kasım 1918... Düşman donanması Boğaziçi'ne demirlemiş. Manzara Vahim, İstanbul İşgal Altında! Aynı gün Haydarpaşa Garı'nda, trenden genç bir Paşa iner. Suriye cephesinden dönüyordur. Boğazı geçerken vahim manzarayı yani düşman gemilerini görür. Herkes çaresizlik içindedir. İstanbul'un üzerinde kara bulutlar geziyordur ama o, Geldikleri gibi giderler der!
Çünkü O, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa'dan başkası değildir. Aynı tarihlerde, İstanbul sokaklarında, donanmadan terhis edilen bir bahriye çavuşu vardır. O da Tahtacızade'lerin Yandım Ali'sidir.
Yandım Ali Bahriye Mektebinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhan beyidir.. Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana'ya gitmektir. Ancak Yandım Ali'nin yolu bir gün Mustafa Kemal'le kesişir. Ve o anda fikri değişir.
Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle bir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu belli değildir. İhanet doğan güneş gibi sessiz ve batan gün gibi çabuktur artık. İşte bu ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır.

Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:33
kagu - avatarı
kagu
Ziyaretçi
17 Ocak 2007       Mesaj #9
kagu - avatarı
Ziyaretçi
Prestij i herkese tavsiye ediyorum...İLginç ve güzel bir film...Ayrıca Hırsız ve Uygunsuz Gerçek fragmanlarına bakılırsa güzel filmlere benziyolar..Buarada Harry de kocaman delikanlı olmuş..Msn Happy

Örümcek Adam filminin kareleride ilginçmiş ya...Örümcek ağında yatmak nasıl bi duygu acaba..
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
19 Ocak 2007       Mesaj #10
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
ÇILGIN DERSANE

Yönetmen: Faruk Aksoy
Oyuncular: Cüneyt Arkın, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan, Tuba Ünsal, Hande Ataizi

Senaryo: Şafak Güçlü, İrfan Saruhan
Görüntü Yönetmeni: Adnan İşbilir
Müzik: Oğuz Kaplangı, Oğuzcan Sezen
Kurgu: Şölen Yertutan
Tür: Komedi
Süre: 93 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 26 Ocak 2007

Resmi Web Sitesi: www.cilgindersane.com


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Komik, eğlenceli, çılgın bir gençlik filmi...

Konu: Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar. Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir. Tuba sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:33

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr