Arama

Unutulmaz Film Replikleri

Güncelleme: 16 Kasım 2019 Gösterim: 79.404 Cevap: 50
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
23 Şubat 2010       Mesaj #1
ener - avatarı
Ziyaretçi
Unutulmaz Film Replikleri
BU REPLİKLER UNUTULMAZ!..
Sponsorlu Bağlantılar
Öyle filmler vardır ki içinde geçen bir söz izleyenlere nefis duygular yaşatır. Öyle replikler vardır ki o replikte insan kendini bulur. Sinemalarda izlediğimiz filmlerin içinde geçen bazı replikler bizi son derece etkiler. İşte sizler için derlediğimiz unutulmaz film replikleri...

# Bilinç, korkunç bir lanettir. Düsünürsün, hissedersin, acı çekersin...
Craig Schwartz "Being John Malkovich - John Malkovich Olmak"


# Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var...
Jeffrey Goines "Twelve Monkeys - 12 Maymun"


# Beni olduğum gibi kabul et. Ancak o zaman birbirimizi keşfedebiliriz...
Guido "8 1/2"


# Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
Tyler Durden "Fight Club - Dövüs Klubü"


# Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni
değistirir...
Max California "8 mm."


# "Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir."
Er Joker "Full Metal Jacket"


# Frenleri kullanma; arabalar gitmek için yapılmıştır, durmak için degil!
Michel Poiccard "A Bout de Souffle-Serseri Asiklar"


# Yanında duruncaya kadar, hedefimden ne kadar uzakta durduğumdan emin olamamıştım... Vincent "Gattaca"


# Bilinç, korkunç bir lanettir. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin...
Craig Schwartz "Being John Malkovich
- John Malkovich Olmak"


# Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır...
Maximus "Gladiator - Gladyatör"


# Konu duygular oldugunda, büyük kahramanlar bile
aptalca davranabilirler...
Sir Te "Crouching Tiger Hidden Dragon - Kaplan ve Ejderha"


# O mükemmel değil. Sen de mükemmel degilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız...
Sean "Good Will Hunting - Can Dostum"


# Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir.
John Keating "Dead Poets Society -
Ölü Ozanlar Dernegi"


# Bir topluluğu kontrol etmek, bireyi kontrol etmekten kolaydir. Bir topluluğun ortak bir amacı vardır. Bireyin amaci ise her zaman için şaibelidir.
Dr. Murnau "Kafka"


# "Şeytan yalancıdır. Bizim aklımızı karıştırmak için yalan söyler; bize saldırmak içinse yalanları
gerçekle karıştırır. Saldırısı psikolojiktir ama
güçlüdür. O yüzden onu asla, ama asla dinleme..."
Peder Merrin "The Exorcist - Seytan"


# Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...
Lambeau "Good Will Hunting - Can Dostum"


# Hiçbir düş sadece bir düş değildir...
Dr. Bill Harford "Eyes Wide Shut - Gözü Tamamen Kapali"


# Biriyle tanıştığınızda ilk farklılıklarınızı önce görürsünüz ama zaman geçtikçe benzerlikleri farketmeye baslarsiniz. Sanırım tüm dostluklar böyle başlar.
Brian Kessler "Kalifornia"


# Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema
tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak
büyüdük, ama olmayacağız. Şimdi bunu anlamaya
başlıyoruz...
Tyler Durden "Fight Club - Dövüş Kulübü"


# "Öldürmek, sigara içmeye benzemez. Onu bırakamazsın."
Catherine Tramell "Basic Instinct -Temel içgüdü"




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 16:21
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
3 Kasım 2010       Mesaj #2
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
  • Karşınızda basit bir vodvil gönüllüsü var.Vicdanının hem kurbanı hemde katili olarak savaşan bir gönüllü.Yüzümdeki bu maske vasat bir görüntü yaratmak için varolan kostüm parçası değildir.Herneyse.Bu görüntü geçmişin vahim vesaitlerinden çıkmış,vahşete karşı koyan birinin görüntüsüdür.Bu,kokuşmuş bir trenin aşağılık veba saçan uşaklarına karşı vakurla karşı koyan biridir.Verilecek tek karar intikamdır.Bir kan davası ve bir amacı var,boşuna değil.Değerler ve dürüsütlük vakti geldiğinde kazanacak ve zulüm son bulacak biliyorum.
  • Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm. (William Sheakespeare'in 3. Richard oyunundan)
  • Korku, bu hükümetin esas aracı haline geldi.
  • Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz.
  • (Defalarca kurşunlandıktan sonra) Sıra Bende.
  • Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, Bay Creedy. Ve fikirlere kurşun işlemez.
  • hayır,lütfen... Bu maskenin altında bir yüz var, ancak o ben değilim...bu maskenin altında kaslar var ve ardında kemikler...
  • İşte! İlk kez ben de nefret olduğunu sanmıştım. Tek bildiğim nefretti, nefret dünyamı sarmıştı,nefes almam bile nefret doluydu.. Vesonra bir şey oldu,sana olduğu gibi...
  • Burada 872 tane şarkı var... Hepsini dinledim, ama hiç biriyle dans etmedim.
  • dans edilemeden yapılan devrim yapılmaya değer değildir.
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam ve rastlantıya inanmam.
  • Bu yüzden kötülüğün üstüne şeker serpeceğiz.
  • Ama böyle vukuatlı gecelerde doğru yerlere vasıl olduğum için kendimi size tiyatral bir varlık olarak sunma gereğini duyuyorum. Voila! Karşınızda basit bir vodvil gönüllüsü var, vicdanın hem kurbanı, hem de katili olarak savaşan bir gönüllü. Yüzümdeki bu maske vasat bir görüntü yaratmak için varolan bir kostüm parçası değildir.
  • Verilecek tek karar intikamdır. Bir kan davası, ve bir amacı var boşuna değil. Değerler ve dürüstlük vakti geldiğinde kazanacak, ve zulüm son bulacak biliyorum.
  • Uzmanlık alanım ritm sazlardır ama bu gece bütün bir orkestrayı kullanmak niyetindeyim. Bana katılırsan büyük onur duyarım.
  • Ama Sabret Bu müzik adalet için çalacak ve ben bu konçertoyu bizden alındığı günlere ithaf ediyorum ve adalet gözettiğini sanan sahtekarlara tabiki.
  • Hatırla, hatırla, 5 Kasım gününü hatırla, patlamayı, ihaneti ve komployu, bu ihaneti unutmak için hiçbir neden bulamıyorum.
  • Bende her insan gibi severim, ama onun anısına hürmeten şimdi buradayım. Geçmişte yaşanan o çok önemli olayda mücadele ederken hayatını kaybeden insanların anısına böyle bir kutlama yapmak istedim, ve böylece 5 Kasım gününün artık hiç hatırlanmadığını anladım. Bu yüzden oturup biraz sohbet etmemiz iyi olacak diye düşündüm. Elbette konuşmamı istemeyen kişilerde vardır, eminim şu anda telefonlarda emirler yağdırılıyor ve silahlı adamlar yola çıkmaya hazırlanıyordur. Neden? Çünkü konuşulmaya çalışılan yerde coklar söz alıncaya kadar sözler her zaman gücünü korumaya devam eder. Gerçeklerin ortaya konulduğu sözleri dinleyen herkes için büyük anlam taşıyan sözler ve gerçek şu ki bu ülkede yolunda gitmeyen bir şeyler var: Zulüm ve adaletsizlik, hoşgörüsüzlük ve baskılar... Özgürlüğünüz kısıtlanıyorsa, düşünme ve konuşma hakkınız yoksa, sensörler ve çipler her hareketinizi, her konuşmanızı izliyorsa, bazı işlerin yolunda gitmediğini söyleyebiliriz. Peki bu nasıl oldu, kimi suçlayalım, evet, elbette diğerlerinden daha fazla sorumlu olan birileri mutlaka var. Ama yinede aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçeği öğrenmiş olursunuz. Neden yaptığınızı biliyorum, neden korktuğunuzu da... Kim korkmaz ki? Savaş, terör, hastalıklar, sağduyunuzu ve cesaretinizi kaybetmenize neden olacak çok değişik nedenler ortaya çıkmıştı. Korku içinizi sardı ve o panik haline Adam Sutler adındaki başkana sarıldınız. Size düzen ve barış vaadetti, karşılığında sessizlik ve emirlere itaat etmenizi istedi. Dün gece o sessizliğe bi son verdim, dün gece bu ülkeye unuttuğu bir şeyi hatırlatmak için adliye sarayını uçurdum. 400 yıl önce bu millet 5 Kasımı sonsuza dek unutmamak üzere hafızalarına kazımıştı. Dünyaya adaletin, korkusuzluğun ve özgürlüğün sadece söz olmadığını anlatacaktı, bakış açısı buydu. Eğer bir şey görmüyorsanız, bu devletin suçları sizin için bir bilinmezse ve karşı çıkmıyorsanız demek ki 5 Kasımın unutulmasına siz izin verdiniz. Ama sizde benim gördüğümü görüyorsanız, benim gibi hissediyorsanız, sizde benim gibi arıyorsanız, o zaman yanımda olmanızı istiyorum. Bir yıl sonra bu gece parlamentonun girişinde bulunun. birlikte olup onlara 5 Kasımın asla unutulmadığını, unutulmayacağını gösterelim...
  • Burası evim, ben gölge galerisi diyorum.
  • Çalmak malın sahibinden olur. eleştirenden çalamazsın, benim yaptığım sadece temizlemekti..
  • Seni orda bıraksaydım şu anda Creedy nin sorgu hücresinde olurdun, tutuklarlar, işkence ederler ve beni bulmak uğruna belki de öldürürlerdi. Yardımından sonra seni bırakamazdım, bende seni güvenli olabileceğini düşündüğüm tek yere getirdim, evet, evime.
  • İnsanlar hükümetlerinden korkmamalı, hükümetler insanlarından korkmalı.13 Nisan 2007
  • Binalar semboldür, yok etmenin bir sembolü. Sembollere insanlar güç verir, tek başına semboller anlamsızdır, ama yeterli sayıda insanla, binaları(sembolleri) havaya uçurmak dünyayı değiştirir.
  • Şiddet iyi yönde kullanılabilir.
  • seni on dakika önce öldürdüm.
  • Ve sen bütün alçaklığını ortaya çıkardın ve yine sen kutsallığı kullanarak eziyet ettin. Aziz kılığına girerek şeytanın rolünü üstlendin.( Piskopos: Lütfen merhamet et!)Bu gece olmaz, piskopos bu gece olmaz.
  • voila
  • Gerçeklerin gücünü bildiğim sürece kainatı bile fethedebilirim...
  • İnsanlar hükümetlerinden değil, hükümetler insanlardan korkmalıdır...
  • Evey, bir şey isteyebilir miyim? Bir tek dilek hakkım olsa seni tekrar göremeyi dilerdim...
  • Raslantı diye bir şey yoktur.Raslantı aldatmacası vardır.
  • Tanrı yağmurdadır.
  • iyi akşamlar londra..önce yayıyını kestiğim kestiğim için özür dilemek isterim..pek çoğunuz gibi bende evimin güvenli ortamında günlük sıkıntılardan uzak televizyon başında keyif almaktan hoşlanan biriyim..bende her insan gibi severim ama onun anısına hürmeten şimdi burdayım.. geçmişte yaşanan o çok önemli olayda mücadele ederken hayatlarını kaybeden o insanların anısına böyle bir kutlama yapmak istedim.. ve böylece beş kasım gününün artık hiç hatırlanmadığını anladım.. bu yüzden oturup sohbet etmemiz iyi olacak diye düşündüm. elbette konuşmamı istemeyen kişiler de vardır.. eminin şu anda telefonlarda emirler yağdırılıyor ve silahlı adamlar yola çıkmaya hazırlanıyor.. neden? çünkü konuşulmaya çalışılan yerde çoklar söz alıncaya kadar sözler her zaman gücünü korumaya devam eder..gerçeklerin ortaya konulduğu sözleri dinleyen herkes için büyük anlam taşıyan sözler..ve gerçek şuki bu ülkede yolunda gitmeyen bir şeyler var...zulum ve adaletsizlik, hoşgörüsüzlük ve baskılar!! özgürlüğünüz kısıtlanıyorsa, düşünme ve konuşma hakkınız yoksa, sensörler ve chipler her hareketinizi her konuşmanızı izliyorsa orada işlerin yolunda gittiği söylenemez..peki bu nasıl oldu?? kimi suçlayalım?? evet elbette diğerlerinden daha fazla sorumlu olan birileri mutlaka var.. ama yinede aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçeği öğrenmiş olursunuz.. neden yaptığınızı biliyorum..neden korktuğunuzu da..kim korkmaz ki!!! savaş, terör, hastalıklar sağduyunuzu ve cesaretinizi kaybetmenize neden olacak çok değişik nedenler ortaya çıkmıştı.. korku içinizi sardı ve o panik haliyle adam sathler adındaki o başkana sarıldınız!!! size düzen ve barış vadetti..karşılığında sessizlik ve emirlere itaat etmenizi istedi..dün gece o sessizliğe bir son verdim..dün gece bu ülkeye unuttuğu bir şeyi hatırlatmak için adliye sarayını uçurdum..400 yıl önce bu millet beş kasımı sonsuza dek unutmamak üzere hafızalarına kazımıştı...dünyaya adaletin, korkusuzluğun ve özgürlüğün sadece söz olmadığını anlatacaktı... bakış açısı buydu..eğer bir şey görmüyorsanız bu devletin suçları sizin için bir bilinmezse ve karşı çıkmıyorsanız demekki beş kasımın unutulmasına siz izin verdiniz..eğer sizde benim gördüğümü görüyorsanız, benim gibi hissediyorsanız sizde benim gibi arıyorsanız o zaman yanımda olmanızı istiyorum..bir yıl sonra bu gece parlamentonun girişinde bulunun.. birlikte olup onlara beş kasımın asla unutulmadığını, unutulmayacağını gösterelim!!!

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 16:23
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Şeb-i Yelda - avatarı
Şeb-i Yelda
Ziyaretçi
22 Şubat 2012       Mesaj #3
Şeb-i Yelda - avatarı
Ziyaretçi
# "İtalya'da 30 yıl boyunca Borjiyalar vardı. Yani savaş kıyım, cinayet... Ama Michelangelo, Leonardo ve Rönesans aynı dönemde var oldular. Oysa İsviçre'de kardeşlik, 500 yıllık demokrasi ve barış vardı. Ama ne yaratabildiler? Sadece guguklu saat!...
"Harry Lime "Üçüncü Adam"


# George: Senden korkmuyorlar, senin temsil ettiğin şeyden korkuyorlar. Billy: Ne temsili be moruk! Onların gözünde saçtan başka birşeyi temsil etmiyoruz. George: Yoo hayır. Onların gözünde, sen özgürlüğü temsil ediyorsun. Billy: Özgürlüğün ne mahsuru var birader? Bütün mevzu bu. George: Evet aynen öyle ama, söylemek başka, olmak başka.
George-Billy "Easy Rider"


# Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?
Harris K. Telemacher "L.A. Story"


# İnsan kalbinin içinde mantık arayan avanaktır.
Ulyssess Everett McGill "O Brother Where Art Thou
-Nerdesin Be Birader"


# "Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karim beni terkettiği için mi içmeye basladım
hatırlamıyorum..."
Ben Sanderson "Leaving Las Vegas -
Elveda Las Vegas"

# "Zaman en iyi yazardır. Her zaman mükemmel sonu
yazar."
Calvero "Limelight"


# Bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne
hakettiğiniz değil - önemli olan ne aldığınız... Frank T. J. Mackey "Magnolia - Manolya"


# Bu açiklanamaz, ama hissedersin. Hayatın boyunca
dünyayla ilgili bazi şeylerin yanlış olduğunu
hissetmişsindir. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmis bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
Morpheus "The Matrix"


# Gözlerinizi kapattığınız zaman dünya yok olmuyor öyle degil mi?
Leonard Shelby "Memento - Akıl Defteri"


# Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için hepimizin aynalara gereksinimi var...
Leonard Shelby "Memento - Akıl Defteri"

# Bir tarladaki mor renkli çiçeklerin yanından geçip de onlari farketmemek Tanrı'yi sinirlendirir. Shug "The Color Purple - Mor Yillar"

# Keaton bir keresinde "Tanrı'ya inanmam ama ondan
korkarım" demişti. Ben Tanrı'ya inaniyorum ve beni
korkutan tek sey Kayser Soze...
Verbal Kint "The Usual Suspects - Olagan Süpheliler"


# Her zaman, gerçek bir "hiçkimse" olmaktansa, sahte bile olsa "biri" olmanın daha iyi olacağını
düşünmüşümdür...
Tom Ripley "The Talented Mr. Ripley
- Yetenekli Bay Ripley"


# En heybetli düsünceler bile çok sık duyulduğunda
gülünç olurlar.
Pablo Neruda "Il Postino - Postaci"


# 23 yaşına geldiğinde olman gereken tek şey kendindir.
Troy "Reality Bites"



# "Kibir, benim en gözde günahımdır.
John Milton "Şeytanın Avukatı"


# Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
Jules Winnfield "Pulp Fiction - Ucuz Roman"


# Tanrı'yla konuşmak mı istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok...
Indiana Jones "Raiders Of The Lost Ark - Kutsal Hazine Avcıları"


# Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa
atlayın. Yoksa siz de onunla birlikte yuvarlanıp
ezilirsiniz. Sadece aptallar kayanın üzerinde durmaya çalışırlar...
Kyoami "Ran"


# Ernest Hemingway, "Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer" demiş. Ben cümlenin ikinci yarısına katılıyorum.
William Sommerset "Seven - Yedi"


# Belki bu dünyada kimse için huzur diye birşey yoktur. Ama biliyorum ki, yaşadığımız sürece kendimize dürüst davranmamız gerekiyor.
Spartacus "Spartacus"


# Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar...
Yoda "Star Wars: Bölüm 1"


# Bize sunulan dünyanın gerçeğini kabulleniriz.
Christof "The Truman Show"


# Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var...
Jeffrey Goines "Twelve Monkeys - 12 Maymun"


# Bugüne dair iyi bir plan, yarına dair mükemmel bir plandan iyidir...
Conrad "Connie" Brean "Wag The Dog - Başkanın Adamları"


# "Bir soru için 64 bin dolar mı? Umarım sana hayatın anlamını soruyorlardır..."
Mark Van Doren "Quiz Show"


# "Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoş görüyoruz. Hoş görüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve akşam hos görüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptiğim şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."
John Doe (Seven - Yedi)


# Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...
Anlatıcı "Fight Club - Dövüs Klubü"
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
14 Mart 2012       Mesaj #4
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
bay bay blackbird
Ölü ve cesur mu olmak istersin yoksa canlı bir korkak mı?
- Tanrım, acelen var gibi..
+ Baktığım şeye baksan, sen de acele ederdin.
John Dilinger : “Geceleri, öldürdüğün insanları görmek uykularını kaçırıyor olmalı?”
Melvin Purvis : “Peki sizi geceleri ne uyutmaz bay Dilinger?
John Dilinger : Kahve.

HALK DÜŞMANLARI 2009
Son düzenleyen Safi; 29 Haziran 2019 18:41
bekirr - avatarı
bekirr
VIP VIP Üye
14 Mayıs 2012       Mesaj #5
bekirr - avatarı
VIP VIP Üye


"Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız, o enayi sizsiniz demektir." (Tutku Ağı)

"Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer." (Yaralı Yüz)

"Dünya, biz çok uzakları göremeyelim diye yuvarlak yapılmış." (Benim Afrikam)

"Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun." (İçimdeki Deniz)

"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." (Özgürlük Yolu)

"Bana masum bir kadın göster, hemen orada bileğimi keseyim." (Av Mevsimi)

"Telefon çalmadığında, aramayan benimdir." (Tatlı Tesadüf)

"Hayat bizi yere serebilir fakat ayağa kalkıp kalkmamak bize kalmış." (Karateci Çocuk)

"Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır." (Kiralık Sevgili)

"Bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile." (Örümcek Adam 2)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
plum - avatarı
plum
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #6
plum - avatarı
Ziyaretçi
tumblr lx4khvBpe91qg9ixko1 500
“Bir çerçeve gibidir hayat. Bazen dışına çıkamayacağın anlar olur;ama önemli olan çerçeveye koyduğumuz resimdir.”
<Aşk Tesadüfleri Sever>

---------- Mesaj tarihi 14:31 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:30 ----------

tumblr lxu4x8fqUP1qg9ixko1 500(ah nerede vah nerede)

---------- Mesaj tarihi 14:32 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:31 ----------

tumblr lxn8aqZP8p1qg9ixko1 500
“Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?”
<City of Angels (1998)>

---------- Mesaj tarihi 14:32 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:32 ----------

tumblr ly22ynTpQU1qg9ixko1 400”Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler.”
<Uçurtma Avcısı>

---------- Mesaj tarihi 14:33 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:32 ----------

tumblr m3wjipGNLq1qg9ixko1 500
“Sanki buram çok acıyor gibi oldu..”
Leyla İle Mecnun

---------- Mesaj tarihi 14:34 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:33 ----------

tumblr m3erx5uhpy1qg9ixko1 500
“Gitmek isteyince heryer yakındır…”
<Sonsuz>

---------- Mesaj tarihi 14:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:34 ----------

tumblr lwzkcder5v1qg9ixko1 500
”Sabahları daha çok severdim, eğer daha geç başlasaydı.”
<Garfield : The Movie>

---------- Mesaj tarihi 14:36 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:35 ----------

tumblr lwwr2nzYFa1qg9ixko1 500
”Bilirsin; noktayı koymak ne kadar zor olsa da, tamamlanmış cümleler eksik kalmışlara göre daha az acı verir.”
<Dedemin İnsanları>

---------- Mesaj tarihi 14:37 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:36 ----------

tumblr lopb81mUNX1qg9ixko1 400
”Uzunca süre maske takarsan altındaki kişiliği de unutursun.”
<V For Vendetta (2006)>

---------- Mesaj tarihi 14:38 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:37 ----------

tumblr lohsaldeYR1qg9ixko1 400
”Sevgi neydi ? Sevgi iyilikti, dostluktu. Sevgi emekti.”
<Selvi Boylum Al Yazmalım>

---------- Mesaj tarihi 14:40 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:38 ----------

tumblr lf86rhtlE41qg9ixko1 500
”Hiçbir şey ilk öpücüğün yerini tutamaz..”
<50 İlk Öpücük>

---------- Mesaj tarihi 14:42 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:40 ----------

tumblr letqh6Yc5D1qg9ixko1 500
“Her sabah uyanıyorum ve hala yapmak istediğim ilk şey yüzünü görmek…”
P.S. I Love You
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
3 Temmuz 2012       Mesaj #7
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
“Gitmek isteyince heryer yakındır…”

Sonsuz..
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...
_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
12 Ağustos 2012       Mesaj #8
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
"Hayat acımasız bir öğretmendir, önce sınav yapar sonra ders verir."

(Sınav)
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...
mojo_sago - avatarı
mojo_sago
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #9
mojo_sago - avatarı
Ziyaretçi
''Hız ve dolayısıyla vakit kaybettik . Yanı kaybedince asla geri getiremeyeceğimiz değerli vakti..''
Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean: At World's End)

''Mücadele edilecek bir yol daha varsa hiçbir şey umutsuz değildir..''
Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean)

“Her tesadüf bir başlangıçtır; finali sen oynarsın, perdeyi kader kapatır.”
(Suskunlar)

"İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı. Kuklayı değil, kuklacıyı vurmalı..."
(Malcolm X)

"Biliyor musun neyi farkettim; herşey plâna göre gittiğinde kimse paniklemiyor.
Plân korkunç olsa bile."
Joker (Batman: The Dark Knight)
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 16:17
Şeb-i Yelda - avatarı
Şeb-i Yelda
Ziyaretçi
15 Ağustos 2012       Mesaj #10
Şeb-i Yelda - avatarı
Ziyaretçi
"Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa
Karım beni terkettiği için mi içmeye basladım hatırlamıyorum..."
Elveda Las Vegas
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 16:17

Benzer Konular

11 Aralık 2020 / Misafir Sanat
3 Nisan 2013 / c0lin Hayali Karakterler
23 Mart 2016 / KiTiaRa Forum Oyunları
29 Kasım 2016 / AlCoLiC Forum Oyunları
23 Aralık 2011 / Misafir Arşive Kaldırılan Konular