Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-10-2006   #511 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

tanışmam biraz tesadüf oldu,google'da rastladım.içeriği hoşuma gitti.kalıcı olmak dileğiyle!

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-10-2006   #512 (mesaj-linki)
xmenhappy

SİTENİZİ TESEDÜFEN NETDE DOLAŞIRKEN BULDUM VE ÜYE OLDUM GEZME İMKANI BULAMADIM AMA GÜZEL VE YARAYIŞLI BİR SİTE OLDUĞU BELLİ
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM..
Eski 04-10-2006   #513 (mesaj-linki)
cameraman

Merhaba Ben Cameraman öncelikle bana yolladıgınız sıcak ve samimi mesajınız için teşekkür ederim. Esas meslegim Kameraman ve Fotograf işiyle ilgili kısacası Basın Bu siteyide bugün elimdeki bir iş için Google Sqirlz Water Reflections programı sayesinde tanıştım ve hemen üye oldum gerçekten tasarım ve site bir harika sizleri ve MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi'ni canı gönülden kutlar. Saygılarımı sunarım.
Eski 04-10-2006   #514 (mesaj-linki)
pilotcem

Merhaba, MsX dünyasının şekerleri... Harikasınız, ellerinize sağlık. Ben, toknofobik biriyim; ilk kez böyle bir dünyaya giriyorum ve sizlerden çok şeyler öğreniyorum. ğrneğin, işgüzar bir arkadaşımın kurduğu DeepFreeze başıma dert oldu, kimse çare bulamadı, Google'den bu konuyu ararken MsX kardeşleri tanıdım, üye oldum. Hayırlı olsun. Benim ilgi ve bilgi alanlarım; gazetecilik, fotoğrafçılık, havacılığın tüm dalları (amatör)... Bu konuda başınız derde girerse bir mesaj yeterlidir. Herkese selamlar...
Eski 05-10-2006   #515 (mesaj-linki)
conqueror_black

izlediğim klip ile geldim ben bu siteye ve admine teşekkürler ederim oda benim gibi vatan anadır diyenlerden bende herkez gibi sadece yanlız biriyim
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13907504 saniyede (55.91% PHP - 44.09% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz