Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 93

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 859.192 Cevap: 5.357
NepHiLa-ClaViPeS - avatarı
NepHiLa-ClaViPeS
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #921
NepHiLa-ClaViPeS - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy ben msx i kendimi bildim bileli bilirim anlıycağım 3 yıllık müşterisiyim Msn Happy saol Think.
Sponsorlu Bağlantılar
welet_cagatay - avatarı
welet_cagatay
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #922
welet_cagatay - avatarı
Ziyaretçi
ben çagatay siteyi uzun zamandır biliordum ama üye olmamıştım msn ararken buldum siteyi
Sponsorlu Bağlantılar
mehmetabidin - avatarı
mehmetabidin
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #923
mehmetabidin - avatarı
Ziyaretçi
google dan down load için girdiğimde adresinizi gördüm ve ordan öğrendim
mehmet abidin samsun veteriner
_rapcash_ - avatarı
_rapcash_
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #924
_rapcash_ - avatarı
Ziyaretçi
bende rapcash Msn Tongue bu siteyi mozole mirach(underground rapper) ı ararken buldum.iyikide bulmuşum gerçekten güzel bi site
hayalgemisiyim - avatarı
hayalgemisiyim
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #925
hayalgemisiyim - avatarı
Ziyaretçi
ben hayalgemisiyim. bu forum sitesini amerikalı bir arkadaşım bana önermişti ve ben üye olup bu üyeliğimi kaybetmiştim. bu sitenin bana kattığı şeyleri düşünerekten. hiç durmadan hemen yeni üyelik yaptım.......
dudy - avatarı
dudy
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #926
dudy - avatarı
Ziyaretçi
MERHABALAR...

ÖNCELİKLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ SİTE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

GERÇEKTENDE HARİKA OLMUŞ...

TESADÜF BULDUM BU SİTEYİ DAHA ÖNCE KARŞILAŞMAK İSTERDİM UMARIM FAZLA BİRŞEY KAÇIRMADIM.

BİLGİNİN PAYLAŞARAK ÇOĞALDIĞINA İNANDIĞIM İÇİN HERKESİNDE KATKISINI BEKLİYORUM...

TEKRAR TEŞEKÜRLER...
Su_KeLeBeGi - avatarı
Su_KeLeBeGi
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #927
Su_KeLeBeGi - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar...

bende su_kelebegi siteyi cok sevdigim bir ablam önerdi gercekten harika aradigim hertürlü seyi bulabiliyorum...kurucularin emeklerine ve ellerine saglik.... Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #928
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mürüvvet numan adlı kullanıcıdan alıntı

BEN GOOGLE KENDİ İSMİMİ YAZINCA...BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM BİR ŞİİRİ BU SİTEDE KULLANILMIŞ OLMASIYDI..BENDEN İZİNSİZ...SİTE YETKİLİLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞTIM..ÜYE OLDUMSİTENİN İÇİNE GİREBİLMEK İÇİN...BU ARADA SİTE PROFESYONEL BİR SİTE..EMİNİM BENİM BU MESAJIMI DİKKATE ALIP..O KİŞİYE. BUNU NEDEN YAPTIĞINI SORMASINI SAĞLAMAKTI...
AYRICA BU SİTEDE BENİM BİR ŞİİRİMİN YAYINLANMIŞ OLMASI HOŞUMA GİTTİ...FAKAT KEŞKE İZNİM DAHİLİNDE OLSAYDI...SAYGILARIMLA
MÜRÜVVET NUMAN

Merhaba,

Öncelikle hoş geldiniz.
Şiirlerle ilgili bu ve benzeri sorunlarla maalesef sıklıkla karşılaşmaktayız. Ancak bu, eklenen tüm şiirler yine başka siteler üzerinden alındığından önüne geçilmesi oldukça zor hatta çoğu zaman imkansız bir hal alıyor. Bu nedenle şöyle bir uygulamaya geçtik. İlgili konu/konular altına eklenecek tüm şiirlerin şairlerinin de belirtilmesi yönünde rica/uyarıda bulunduk. Uyulmaması halinde de ilgili mesajların silinmesi, üye/üyelere profil cezası verilmesi, hatta gerekirse üyelik hesaplarının kapatılması gibi yaptırımlara da gidilecektir. Zira MsXLabs yönetimi olarak hedeflerimizi yasal zemin üzerinde belirledik ve bu hususta örnek teşkil edecek bir site olmak istiyoruz.
Ancak siz üyelerimizden de yardımcı olmanızı bekliyoruz. Sözkonusu eklere rastladığınızda bunu bize raporlama sistemiyle iletmeniz, ki geriye dönük düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştirebilelim.

Saygılarımla
rattlesnake - avatarı
rattlesnake
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #929
rattlesnake - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba.sizinle tanışmam tamamen tesadüf oldu ama iyi oldu.çok güzel bi site olmuş.içerik ve görsellik nefis.ellerinize sağlık.
RodRigeS - avatarı
RodRigeS
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #930
RodRigeS - avatarı
Ziyaretçi
7 aydır int. cafe işletiyorum ilk defa bi foruma üye oluyorum. Doğrusu süper bi site

teşekkürler...