Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-09-2007   #2486 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

google sayesinde buldum gercekten çok büyük bir içeriğe sahip bir site aradığın herşeyi rahatlıkla bulabiliyorsun bu durum benim gibi bir çok arkadas içinde can sıkıcı bir durum olabiliyor aslında paylasım yapamamak gibi bizede paylasıma saygı göstermek kalıyor

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-09-2007   #2487 (mesaj-linki)
kabus

selam
ben siteye karanlıkla ilgili bir şeyler bulmak için, ben karanlığı çok severim karanlıkla ilgili bir şeyler ararken bu siteye üye oldum ben liseyi bitirdim allah izin verirse de üniversite sizlerle tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle by
Eski 03-09-2007   #2488 (mesaj-linki)
SaMa

Selamlar Herkese...
Ben bu sityi tesadğfen Google'da buldum...
Japonca ile ilgili dersler,birlgiler vs. araştırıyordum karşıma bu site çıktı...
Japonca il ilgili her içeriğe sahipti ve çok güzel bilgiler vardı,
ana sayfayada göz atınca üye olmaya karar verdim çünkü site olabilecek her türlü içeriğe sahip...
Site çok güzel ellerinize emeğinize sağlık herkese iyi forumlar....
Eski 03-09-2007   #2489 (mesaj-linki)
killer_bean

aslında benim böle bi siteden haberim yoktu taki kankam pesimist bize gelene kadar forma girdi chat falan yaptı aslında chati sevmem girmrmde fakat baktım burdaki chat seviyeli hoşuma gitti ayrıca formu çok beğendim yapan kardeşimin ellerine sağlık sonra üye oldum yani msxlabsla kısacası böle tanıştım...
Eski 03-09-2007   #2490 (mesaj-linki)
pasa35

sitenize tesadüfen rasladim ve cok ilgimi cekti,burda iyi zaman gecirecegime inandim.Ayrica yeni dostlar arkadaslar bulacagima inaniyorum.Umarim sizlerde beni tandiktan sonra benim ictenlgime inanirsiniz.Saygilarimla pasa35
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
karanlıkla ilgili, karanlıkla ilgili mesajlar, karanlıkla ilgili nick, karanlıkla ilgili siteler, karanlıkla nıck,
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15356112 saniyede (65.45% PHP - 34.55% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz