Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 498

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.182 Cevap: 5.357
Bekir_Yaşar - avatarı
Bekir_Yaşar
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #4971
Bekir_Yaşar - avatarı
Ziyaretçi
merhaba gençler ben Antalyadan amcanız şair bekir yaşar
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sena Nur - avatarı
Sena Nur
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #4972
Sena Nur - avatarı
Ziyaretçi
Msn HappyBen bu siteyi sosyal ödevimi yaparak keşfettim.O günden bugüne seviyorum.Üyeyim ve mutluyum
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
peri_masalı - avatarı
peri_masalı
Ziyaretçi
19 Mart 2012       Mesaj #4973
peri_masalı - avatarı
Ziyaretçi
bir gün ödevim vardı ve ben internetten araştırmaya başladım.Msn Happy araştırırken bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim süperr bir site Msn Happy Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
akerdersevi - avatarı
akerdersevi
Ziyaretçi
23 Mart 2012       Mesaj #4974
akerdersevi - avatarı
Ziyaretçi
Güzel bir siteniz var teşekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012       Mesaj #4975
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
2007 senesinde üye oldum tabi ozaman forum bu şekilde değildi bende bu şekilde değildim iş güç yoktu sabahlara kadar bu sitedeki konuları okur neutralizer'in mesajlarını takip ederdim ozamanlar daha çok messenger ağırlıklıydı site yine herkonuda bilgiye ulaşma imkanı vardı ama facenin twitter'ın olmadığı tek sosyal iletişimin messenger olduğu dönemler olduğu için yaygın olarak haliyle bu dalda 1 numaraydık halende öyleyiz ama artık çok büyüdük site gelişti değişti konular arttı yok yok oldu desek yeridir ve en önemli özelliğimizde ozamandan buyana taviz verilmeyen forum kuralları legal paylaşımlar ve tabiki üyelerin birbirine saygılı davranması, çok muazzam bir olay bu... nasıl bu siteyi keşfettiğimi hatırlamıyorum bile ama iyiki keşfetmişim Msn Happy bi dönem okul ve internet problemi nedeniyle uzun süre ayrı düşsekte artık birlikteyiz bakalım belki birgün sorumluluk alabilecek konuma geliriz Msn Happy böyle işte..
BySeuS
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
metin avcı - avatarı
metin avcı
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #4976
metin avcı - avatarı
Ziyaretçi
bende kuş tuzakları için buldumMsn HappyMsn GrinMsn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
yurf - avatarı
yurf
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #4977
yurf - avatarı
Ziyaretçi
Araştırıcağım konuları her zaman bu siteden (msxlabs) yaptığım için birgün aklımdan geçti neden bu siteye üye olmayayım ?Msn HappyMsn Happyve buradayım. Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sheker_kız - avatarı
Sheker_kız
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #4978
Sheker_kız - avatarı
Ziyaretçi
Ben hep ödevlerimi internetten araştırıyordum. Her seferinde karşıma msxlabs çıkıyordu. Nasıl bir site olduğunu merak ettim ve üye oldum. İlk üyeliğime 6 aydan fazla süre girmedim o yüzden silindi sonra üyeliğimi yeniledim. Ve burdayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
onur ege - avatarı
onur ege
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #4979
onur ege - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar tesadüfen rasladım ve çok beğendim ve az önce üye oldum. sizinle olmak güzel olur inşallah
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ezgimm - avatarı
Ezgimm
Ziyaretçi
30 Mart 2012       Mesaj #4980
Ezgimm - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben buraya daha önce de üye oldum fakat üyelik adımı ve şifremi unutunca gittti üzüldüm fakat yapacak bir şey bulamadım bugün buraya tekrar üye oldum sitenize ödev araştırması ya da merak ettiğim bir şeyi ararken denk geliyorum genellikle Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.