Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-08-2006   #251 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

MsXLabs la aramıs olduğum bir program wardı indiremedim cunku uyelik gerekiodu bnde vazgeçtim ama son 1 haftada indirmek istediim programların hepsi burada cıkıyordu bnde careyi uye olmakta buldum.........
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-08-2006   #252 (mesaj-linki)
şeboist

slm bn duygu kndm hakkmda bukdr yetr heralde nese kısa kesiiim sitenizi çook beendm herksn ellerne sağlık
Eski 20-08-2006   #253 (mesaj-linki)
Salihkul

Merhabalar Adım Salih.Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti.Doğrusu bu sayfanın dizaynından etkilendim.Canlı bir atmosferde nice paylaşımlar vede güzellikler görmek umuduyla başta forum Yöneticileri vede tüm forum üyelerimizi selamlıyorum.
Eski 20-08-2006   #254 (mesaj-linki)
bayrakdar

msxlabs internette msgplus ve stuff u araken kendiliğinden karşıma çıktı. 2 defa üye oldum bu üçüncüsü ve bu üyeliğimde silinirse bu siteye birdaha asla girmeyeceğim. site zor durumdayken yayınyapamadığı zaman ne kadar üzülmüştüm ve yapabileceğimiz birşey var mı diye mesaj atmıştım ve elimden gelen bişe olmadığı için ama şimdi çok sinirliyim bu site yönetimine ve birdaha üyeliğim silinirse asla bu siteye girmeyeceğim
Eski 20-08-2006   #255 (mesaj-linki)
apo2222

Ben buraya daha oncedende kayitli idim kayidim silinmis galiba banada msn den sizler yazi gondermisiniz bende tekrar denemek istedim
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Noranynn NoRanynn Yazın Hayatı 781 5 Gün Önce 20:35
İlk Yardım lionhead Tıp Bilimleri 48 6 Gün Önce 23:16
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
Doğadaki Düzen ve Denge Nasıl Oluşuyor? Karamel82 Çevre Bilimleri 3 11-02-2007 00:55
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16376805 saniyede (50.52% PHP - 49.48% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR