Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 49

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.547 Cevap: 5.357
Aethra - avatarı
Aethra
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #481
Aethra - avatarı
Ziyaretçi
live messenger için patcher ararken buldum. bu kadar alakasız bir buluş olamazdı herhalde =Pp şimdilik güzel geldi site, devamı az sonra..
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Selman_SASMAZ - avatarı
Selman_SASMAZ
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #482
Selman_SASMAZ - avatarı
Ziyaretçi
karikatür çizmlerin severi m int te gezerken gördüm öyle işte
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kdr1965 - avatarı
kdr1965
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #483
kdr1965 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba msxlabs.org ailesine benide kattığınız için teşekkürler.nette tesadüf gezerken denk geldim işyerindeki arkadaşlarada tavsiye edeceğim gerçekten güzel bir site ve çok değerli bilgiler var.emeği geçen herkeze teşekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
love26 - avatarı
love26
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #484
love26 - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle merhaba gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.Sitenizle tesadüf siteler arası dolaşırken rastladım.İncelediğim kadarıyla harika bir site ve bir çok anlayamadığım olduğu için halada incelemeye çalışlıyorum.Siteler arası dolaşırken en çok hoşlandığım şeylerden biride sesli şiir dinlemektir sanırım yok yada ben ulaşamıyorum.Artık sıkça bende aranızdayım ve vazgeçilmezlerimden olacaksınız sanırım.Tüm çalışanlara başarılar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
VeGA_ES89 - avatarı
VeGA_ES89
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #485
VeGA_ES89 - avatarı
Ziyaretçi
TANISMAM GOOGLE SAYESINDE OLDU AMA HALA TAM OLARAK SITENIN NE ISE YARADIGINI ANLAMADIM UMARIM ANLATACAK BIRI CIKARMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
zilli88 - avatarı
zilli88
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #486
zilli88 - avatarı
Ziyaretçi
aslında ben spaceme nasıl müzik yüklenir bütün gün onu arıyodum google sayfalarındaki bilgilere tek tek girdim ama hiç birinde yoktu buna girdim bundada üyelik istendi belki ögrenirim burda diye üye olduk işte umarım spaceme müzik yüklemeyi burdan ögrenebilirim yaws windows media player oluo spacede ama nasıl nerden koyuluo anlamadım benım kinde yok işte böle anlamışsınızdır beni dimi Wave Turkiye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Macik - avatarı
Macik
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #487
Macik - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
MsXLabs'la rastlantı eseri tahminen 30 dakika önce tanıştım.Devlet Dairesinden emekliyim 23 yıldır seramik dekorlama sanatıyla ilgilenmekteyim.Boş zamanlarımda 23 yıl boyunca kap kacak süsledim.Mitolojik desenlerle.ayrıca kendi dizaynlarım da var.6-7 yıldır da takı tasarımı çalışmaları yapmaktayım.Ayrıca her çeşit boyama teknikleri ..Güzel Sanatları 18 yaşındayken kazandım ama şartlar el verip gidemedim içimde hep ukte olarak kaldı.18 yaşında devlet memurluğu sınavlarını kazandım ve bir baktım ki kaderim beni masa başı işlerine sürükleyivermiş.Kabullendim ve 21 yıl çalıştım.Bu arada boş zamanlarımda duyduğum kurslara hiç tereddütsüz katıldım .Daha sonra da bir baktım ki kendimi geliştirmişim.Hatta Halk Eğitimlerde yetişkinlere seramik dekorasyon kursları bile verdim.Milli Eğitim Personeliydim.Emekli olduğum için bu çalışmalarımı hobi statüsünden çıkarıp mesleğe dönüştürme kararı aldım.Seramik studyosu açma aşamasındayım.google 'da seramik fırınlarına bakıyordum sizin siteyi gördüm çok etkilendim ve karıştırmaya başladım 20 dakika sonra üye olduğumu gördüm.Sanırım burası tam benlik!Sanat kokusu aldım.hemen üye oldum.Sanırım bukadar yeterli .Daha fazla zamanınızı almıyayım.
İlginize çok teşekkürler.
Macik
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Muhammed_Ensar - avatarı
Muhammed_Ensar
Ziyaretçi
1 Ekim 2006       Mesaj #488
Muhammed_Ensar - avatarı
Ziyaretçi
Ben Muhammed Ensar

Siteniz Cok ilgi cekici ve zekice hazirlanmis...Sizlerle vakit buldukca görüsmek ve yardimlasmak isterim..Muhafazakarim yani dini yanim biraz agir basar..Dünyadaki imtihani agir gecen biriyim..Duaya ihtiyacim var..Bazen cok bunaliyorum diyebilirim..Ama dünyada ne icin oldugumu biliyorum...Sizlerle görüsmenin beni mutlu edecegini umuyor hepinizi Allaha emanet ediyorum...

Selamullahialeykum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kolerap - avatarı
kolerap
Ziyaretçi
1 Ekim 2006       Mesaj #489
kolerap - avatarı
Ziyaretçi
siteye daha yeni geldim.ama benden tam not aldınızMsn Happy.kısacası siteyi beğenndim işte.ellerinize sağlık...

bu arada ben zuhal.hepinizle tanıştııma memnun oldum.mucks mucks...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ufuk_yilmaz06 - avatarı
ufuk_yilmaz06
Ziyaretçi
1 Ekim 2006       Mesaj #490
ufuk_yilmaz06 - avatarı
Ziyaretçi
Gerçekten çok süper bi site emeğinize sağlık
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.