Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Galden Shooter
3 kez oynandı
Peeping Papara...
2 kez oynandı
Killer Pumpkin...
12 kez oynandı
Aladdin Jigsaw
27 kez oynandı
Math Solitaire
1 kez oynandı
Prison Escape
8 kez oynandı
Bomb Blitz
2 kez oynandı
Halloween Shoo...
5 kez oynandı
Stomp Tomato
8 kez oynandı
Hong Kong Jigs...
9 kez oynandı
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-12-2007   #3001 (mesaj-linki)

Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

valla ne yalan söyleyim nette nibitor diye bi prog.arıyodum cıkanlara bakarken birden bu site acıldı.ses sistemimin sesi kısıktı bi tek kulaklıktan ses geliyordu içim bi tuhaf oldu yoksa odamda fare mi var diye düşünmeye basladım aradan zaman gecince kaynağı buldum tabi msx görüntü harika mavi en cok tuttuğum renktir ve tonları.pc donanım merakım var ama tek basına öğrenmek zor oluyor forumlardan okuyup kendi pcm de denemeler yapıyorum bazen ne yaptığımıda bilmiyorum ama bilgi edinmek istiyorum pc hakkında hersey donanım yazılım oyunlar prog.lar.birde sayfalardan birinde bir link gibi bişi gördüm arkadaslarıma dağıtıp onlarında siteye üye olmasını sağlarsam cok güzel olacak gerci arkadasım da yok ama bir tek bilgisayarım işte en iyi arkadasım .inş sizlere bi faydam dokunur pc hakkında pek bilgimde yok ama işte öyle .........
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-12-2007   #3002 (mesaj-linki)

GECERKEN Bİ UGRAYIP CAY İÇİM DEDİM HALA İÇİYOM EWDEN DE MERAK

ETMİŞLERDİR BİRİ EWİ ARASIN GELMİCEK YEMEGE DE KALACAK DESİN
Eski 09-12-2007   #3003 (mesaj-linki)
tolgatonaroglu

msn için ek bişiler ararken..
Eski 09-12-2007   #3004 (mesaj-linki)

ben çağlayan46 abiminv sayesinde tanışma fırsatı buldum çağlayan46 ya teşekür ediyorum beni sizinle tanıştırdığı için inşallah güzeldir
Eski 09-12-2007   #3005 (mesaj-linki)

ya ben gece cnm sıkıldı.yabancı lisansta bi program.bi baklim dedim ne işe yarıyo die.çok güzel bi program.öğrendikçe dahada güzel olduğunu anlıyorum

as

Son Düzenleyen mykcordin55; 09-12-2007 @ 13:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15184498 saniyede (62.92% PHP - 37.08% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz