| | #3651 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
ben de msn ile ilgili bi sorunum vardı tesadüf sonucu girdim henüz sitede yeni sayılırım ama her sorunumu çözüyor site güven veriyor ayrıca. görünüm hoş .ben buraya kütüphane diyorum.ama hem bilgi dağarcığı hem eğlence merak ettiklerimiz vss. hayatın içindeki her şey var.Kimler kurduysa ellerine sağlık .ayrıca üyelerin de haklarını yememek gerek .siteye çok şey katmışlar.iyi ki varsın msxlabs | |
|
| | #3652 (mesaj-linki) |
slm bu forumun gercekten faydali ve gusel bir yer oldugu kanaatindeyim internette bazi aramalar yaparken sıkca bu siteye rastladim ve gayet temiz kaynaklara ulastim bu sayede bu forumla tanistim ve uye oldum sitede emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik | |
|
| | #3653 (mesaj-linki) |
Slm Ben Niyazi Yaş 14 Konyadayım Google Amca Vasıtasıyla Buldum Burayı Hoş Biyere Benziiyor | |
|
| | #3654 (mesaj-linki) |
dızayn, renkler ve içerık olarak hos bır sıte olmus. galıba herkes bu konuda hemfıkır | |
|
| | #3655 (mesaj-linki) |
Evet, Dizayn ve renkler eskiden beri böyle gözalıcı. Ama durmadan gelişen bişey varsa o da içerik. Dalında Türkiye'de ki en kapsamlı site-forum. İlk öğrenen olmak isteyen herkes, burada olmalı. Ben MsX'i Google'da arama yaparken buldum. 4-5 yıl önce. Msn'le ilgili bişiydi. O gün, bu gündür, yapıştık kaldık. Forumlarda çok faal olamadım, başka nicklerim de vardı. Ama sık sık ziyaret ettim. MsXLabs is the BEST yani | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn 731, |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||