| | #3666 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
slm arkadaşlar. ben lazrax. tesadüfen gedim buraya ama hoşuma gitti. yatıya kalıyım deim. umarım bende sizlergi hoş bakit geçiririm burda
| |
|
| | #3667 (mesaj-linki) |
Slm nasılsınız sitenizi daha önce bir arkadaşımda gördüm ve cok hoşuma gitti o yüzden bende size katılmak istedim herşey çok güzel yok yok diyebilrim başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla umarım sık sık görüşürüz
| |
|
| | #3668 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? mrblar ben bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel biyere benziyor ama alışınca daha güzel olacağına inanıyorum gerçekten güzel bir siteniz var internet sayfalarında gezerken keşfetim burayı süper paylaşımlarınız var şimdiden aranızda oldumiçin mutluluk duyuyorum | |
|
| | #3669 (mesaj-linki) |
slm arkadaşlar sitenizi çok beğendim kapsamlı bi siteymiş.ismim sevgi 24yaşındayım ve mako_chan tafsiyesiyle bu siteye üye oldum umarım siteye en kısa zamanda uyum sağlarım .
| |
|
| | #3670 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Öncelikle herkese merhaba... Bende yaklaşık 2 yıl önce bu site ile tanıştım msn ifadeleri ararken karşıma çıktı... Üye olmak için neden bu kadar beklemişim inanın bende bilmiyorum..söylenecek tek söz var. ! Kalitenin tek adresi--->MsXLabs![]() | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||