| | #3671 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
slm ben kasem süper diye adlandırdığım mks labs ile tanışmam güzel bir tesadüftü başka bir siteyi ararken karşıma çıkta ve birdaha vazgeçemedim uzun bir süre altı ay kadar ayrı kaldım ama tekrar burdayım ve burda sizlerle olmaktan çok memnunum umarım birdaha bu kadar uzun bir ayrılık yaşamam site çalışanları ve tüm arkadaşlara sevgiler teşekkürler
| |
|
| | #3672 (mesaj-linki) |
ben msn ile iyi programlar arıyordum ....... MsX e baktım.Başlangıç videosundan bile sitenin süper olduğu anlaşılıyordu. ![]() | |
|
| | #3673 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Alıntı:
önceLikLe iyi bir sayfa yapmışsınız. ama temadan yana biraz sıkıntısı var sanırım (kasıyo). herhangi bir tavsiye ile gelmedim. netsurf deyken çok sık rastladığım bir adresti. o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. payLaşmak diLeğiyLe inşaLLah | ||
|
| | #3674 (mesaj-linki) |
Merhaba, tesadüf eseri buldum sitenizi (gerçi tesadüflere inanmam ya neyse )siteyi gezmekle bitiremicem sanırım masmavi çok güzel.Emeği geçenlere teşekkürler. | |
|
| | #3675 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? İYİ EGLENCELER SİTEYİ TESADUF ÜZERİNE BULDUM SİTE COK GÜZEL TASARİMLİ VE BANA YARDİM Çİ OLABİLECEGİNİ UMDUGUM İÇİN KAYİT İŞLEMİNİ YAPTİM İYŞALLAH BENİM İÇİN CAN ****** BİR ORTAM DEYİLDİİR TEŞEKKURLER | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| henza adlı kullanıcının üye olduğu forumlar, |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||