Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-08-2008   #3781 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

bı arkadasım sayesınde tanıstım msx le

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-08-2008   #3782 (mesaj-linki)

teşekkürler thinkerbell site süper
Eski 24-08-2008   #3783 (mesaj-linki)

Merhabalar ismim deniz. sitede uzunca bir süredir misafir olarak dolanıyordum. Artık neden üye olmuyorum dedim

Mavi karanlık..... Maviyi de severim karanlığı da... hiç bir forumda görmediğim özgün tema da eklenince üstüne, misafirlik yeter,üye olmak lazım dedim
artık kovulmadığım sürece buralardayım
Eski 24-08-2008   #3784 (mesaj-linki)

ben de sık sık rastlıyordum herhangı bırsey aradıgımda.en son rock fln mı yazdım ne yaptıysam takıldım kaldım zaten o ses buyuluyo ınsanı
Eski 24-08-2008   #3785 (mesaj-linki)

ben kafkas göçmeni bir babanın kızıyım.kafkaslarla ve karaçaylarla ilgili her siteye girmeye çalışıyorum.sizi de bu arada buldum.umarım daha çok karaçayla tanışırım.saygılar...

siteniz oldukça hoş umarım devamlı buluşuruz

Son Düzenleyen aycayak; 24-08-2008 @ 23:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13786411 saniyede (64.82% PHP - 35.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz