| | #3816 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
bi program arıyordum bu sitede çıktı.... indirdim fakat çalışmadı... ama yinede buralardayımm...
| |
|
| | #3817 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Alıntı:
Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun Site ve Forum Kuralları Bu konuları incelerseniz aradığınız yardımı bulursunuz... | ||
|
| | #3818 (mesaj-linki) |
Merhaba; Ben poşetçi; bir dönem poşet imalatıyla uğraştığımdan, çevrem beni poşetçi olarak tanır. msxlabs'la msn'le ilgili bir konuyu araştırırken tanıştım. Ve ciddiyeti ve her yöndeki düzeni hoşuma gitti. Doğrusu; forum sitelerini genelde program bulma amaçlı kullanıyordum ama (en azından yorum ekleyerek) ilk kez msxlabs'ta katılımcı oldum. Evet ilk kez bir forum sitesinde kendi yazdığım cümleleri görüyorum. Kendimden kısaca bahsedecek olursam. 22 yıldır şu anda Bilgi İşlem Sorumlusu olduğum şirketimde çalışıyorum. İşimden dolayı internetim sürekli önümde açık. Fırsat buldukça msxlabs'ta olucam. | |
|
| | #3819 (mesaj-linki) |
slm.msn de farklı şeyler aıtordum bana kimse tavsiye etmedi siteye girdiğimde aradığım özellikleri buldum.sohbet chat herşey var.öncelikle sizlere teşekkür eder saygılar sunarım
| |
|
| | #3820 (mesaj-linki) |
Barış Ben Mutlu oLun İstedim :p Arkadaşlar Site Cidden Hoş ßiraz Laga sokuyor ama o kadarda olur herhalde yoğunluktan eklilik fazlalığındanmıdır nedir bilmem ama neyse yaşım 24 Chat Siteleri ilgi alanım var bi kaç bilmişliğimiz özel msjlarda Chat Sitesi iLe ilgisi olan varsa ulaşabilir oper diye tabirlendirilen yönetim kadrosundayım bilgi almak isterseniz eğer ki İrc Hakkında Msjlarınızı ßékliyorum | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||