| | #3886 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Ne yalan söyleyeyim epey canım sıkılırken öylesine dolaşıyordum internetde.Nasıl buldum inanın bende bilmiyorum biranda sanki büyü gibi bir anda karşımda duruyordu dolaşdım dolaşdım birde bakdım zaman nasıl su gibi geçmiş anlayamadım. İşde o gün bugündür beraberiz.Başarılarınızın devamı dileklerimle. | |
|
| | #3887 (mesaj-linki) |
s.a. sevgi yumaklarım ![]() ben sado eskişeerden işte ÖSS derdi falan sürünüom inş. ii vakit geçiririm sizinle bundan sonra burda olmaya gayret edicem xD ha bi de burda yanlızım benle biri ilgilensin yaf | |
|
| | #3888 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? ![]() Alıntı:
sizi kutlarım siteniz cok güzel ![]() ![]() ya sitenizi çok iyi buldum yola devam derım kolay gelsin Son Düzenleyen yakısıklı17; 07-10-2008 @ 17:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #3889 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Denk geldim ![]() iyi ki gelmişim. Bu zamana kadar gezdiğim en güzel ve en faydalı site. Adminlere başarılar ve kolaylıklar dilerim. Saygılar... | |
|
| | #3890 (mesaj-linki) |
slm ben Gözde MsXLabs'a sitede dolayırken rastladım | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||