| | #3901 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? resim arıyordum o sırada buldum msxlabs'ı. o günden sonra sürekli burdayım bundan sonrada sürekli burda olacakmışım gibi görünüyor. | |
|
| | #3902 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Efendim bu siteyi yeni keşfettim ve de canım kaynadı. beni ısıttı adeta. bende üye olayım dedim. iyi yapmışmıyım? İnşallah güzel günler geçirirz. baki selamlar hepinize
| |
|
| | #3903 (mesaj-linki) |
BİR PROĞRAM ARARKEN TESADÜFEN İNDİRDİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEN HEP BURDAYIM TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #3904 (mesaj-linki) |
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN İNSAN HAYATINDAN LEZZET ALIR.. GÜZELLİKLERLE SÜSLÜ OLAN,SAÇMA SAPAN İNSANLARIN DOLAŞMADIĞI YERDEYİM.. BAŞARILAR DİLİYORUM.. | |
|
| | #3905 (mesaj-linki) |
valla daha yeniyim şimdi ne desem yalan zaman içinde site hakkında gereken degerlendirmeyi yapacam ama ilk başta şu konuda acık ve net bir şekilde diyorumki iyiki bu siteler var başımızı kuma sokup birilerinden medet bekleyerek bir yerlere varamayız bu yüzden bilginin paylaşımın ne kadar önemli oldugunu ve bu amacla kurulan sitelere destek verilmesini kesinlikle diliyorum birilerin dedigi gibi (BİR ORDUYLA BAŞ EDERİM AMA BİR CAHİLLE BAŞ EDEMEM) saygılar | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||