Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-10-2005   #1 (mesaj-linki)
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Merhaba ben kısaca Think,
MsX maceram uzun 1az ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak 1 temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce..
Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz..
Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana 1 kaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan 1'i..
Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi 1 duygu MsX'te olmak..
Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..
Eski 11-10-2005   #3 (mesaj-linki)
Normal Bi Şekilde Projeleri Öğrendim Fikirleri Öğrendim Aslında Aile İçindenmiş İlk Başlarda Sarmadı Ama Yat Kalk Bi Yatak Hazırladılar Burda Bi Daha Ayrılmadım.. Bilirim Bilirim Daha Buranın Kuru Toprak Olduğunu Eke Biçe Böyle Oldu İlte Bekçi Olduk Bizde İş Arıyodum iş Verenlerim Saolsun
Eski 11-10-2005   #4 (mesaj-linki)
crazy-girl
harika bi sie bu siteyi ben bulmadım takıldığım sitede bir arkm önerdi we grdm (istemeden)ama snra aşik oldm resmen hele şu an ki hali müthişşşş
Eski 11-10-2005   #5 (mesaj-linki)
Her şey 2004 un sonlarında başlamıştı (galiba)

MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı forum sayfasına ziyaret bile etmemiştim msn için eklentileri indirip duruyodum tabi görünümünün beni etkilediğini söylemek istiyorum sonra forum sayfasına girdim ben msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar (Alttaki kişi gibi) neyse kısa kesiyim site hoşuma gitti birde baktımda girmeden duramaz olmuşum
yani sagopa kajmerin 56 denklemli intro rapının başı gibi DD
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3628 12 Saat Önce 17:17
Noranynn NoRanynn Yazın Hayatı 773 6 Gün Önce 16:44
İlk Yardım lionhead Sağlıklı Yaşam 48 21-03-2008 14:09
Doğadaki Düzen ve Denge Nasıl Oluşuyor? Karamel82 Çevre Bilimleri 3 11-02-2007 00:55
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:01
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.23296189 saniyede (95.15% PHP - 4.85% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR