| | #1 (mesaj-linki) | |
| Namazda şaşırmamak için ne yapılmalıdır?
NAMAZ KILARKEN ŞAŞIRMAMAK İÇİN NE YAPMALI
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namazda şaşırmamak için
Namaz dinimizin bir gereğidir. Namazın şartlarını öncelikle bilmek gerekir. Bunun içindir ki aşağıdaki linkten faydalanıcağınızı umuyorum: Dinin Direği; NAMAZ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namazda şaşırmamak için ne kadar uğraşsakda şeytan bizlere musallat olacaktır...bu şaşırma şeytandandır...benim tavsiyem namazdaki hareketlerimizin ne anlama geldiğini öğrenmen olur...ve okuduğun surelerin anlamlarını öğren ve ibadetinde onları aklından geçir işte bu şu anlamdaydı bu hareketim bunun anlamında gibi...inşallah yardımcı olmuşuzdur(:Allah yar ve yardımcımız olsun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namazda şaşırmamak için ne yapılmalıdır?
namaz kılarken okuduğun surelerin ve duaların bize ulaşma nedenini düşün yani bir sure diyelim bu sure hangi olay karşısında peygamber efendimize öğretilmiştir bunu düşün
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
kıldığın namazın son namazın olduğunu düşünerek kıl bütün namazlarını, namazdan kalkınca canın alınacak gibi...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Namazı hani kılımde Aradan çıksın die Deılde Gerçekten kılarsan hiç Bişey olmaz..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| namazda, yapılmalıdır, şaşırmamak |
Namazda şaşırmamak için ne yapılmalıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 392 | 5 Saat Önce 23:20 |
| Nesli tükenmekte olan hayvanları korumak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 30 | 1 Gün Önce 12:49 |
| MSN Messenger 6.03 for Mac - Mac için MSN | tugrulgulersoy | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 17-01-2009 10:07 |
| Messenger for Mac 7 - Mac için MSN | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 23-05-2008 23:23 |
| Vatan için Bayrak için | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 01-02-2008 15:24 |